imetu ir as Jusu teismui savo pries Kaledas keptus pirmus 'blynus' [/IMG] [/IMG]
Boruze2, aciukas
GONZIKAS117, grazus, o jei dar pirmieji tai isvis
Gražūs tie "blynai", tikrai nepanašūs į pirmus, ypač kepurėlės, taip gražiai aplietos
QUOTE(grali @ 2014 02 07, 22:21)
aciu
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2014 02 07, 22:46)
Gražūs tie "blynai", tikrai nepanašūs į pirmus, ypač kepurėlės, taip gražiai aplietos
aciu tikrai pirmi,geguzi busiu kriksto mama,tai dabar mokausi visokius 'senobinius'saldumynus daryt.ismokau geytes keptskruzdelynas,tada grybukus bandziau,Kaledom gavau riesutu keptuve-laukia ji dabar savo eiles kepureliu neliejau ,o mirkiau jas i silta 'tai tau' konditerini sokolada.dabar dar turiu minti cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 10:58)
cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet?
Bndziau karta ,tik man kazkokie nelygus gavosi reiktu gal daugiau susmulkint sausainius ,nes tie gabaliukai vis islenda ,kadangi as nemegsu kai tinginy buna labai smulkus sausainiai o posam reiktu smulkiau juos sulauzyt ar net sudauzyt
gal kasturi tokia popsiuku keptuve
galit pakomentuoti?
galit pakomentuoti?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 09:58)
aciu
Papildyta:
aciu tikrai pirmi,geguzi busiu kriksto mama,tai dabar mokausi visokius 'senobinius'saldumynus daryt.ismokau geytes keptskruzdelynas,tada grybukus bandziau,Kaledom gavau riesutu keptuve-laukia ji dabar savo eiles kepureliu neliejau ,o mirkiau jas i silta 'tai tau' konditerini sokolada.dabar dar turiu minti cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet?
Papildyta:
aciu tikrai pirmi,geguzi busiu kriksto mama,tai dabar mokausi visokius 'senobinius'saldumynus daryt.ismokau geytes keptskruzdelynas,tada grybukus bandziau,Kaledom gavau riesutu keptuve-laukia ji dabar savo eiles kepureliu neliejau ,o mirkiau jas i silta 'tai tau' konditerini sokolada.dabar dar turiu minti cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet?
As irgi bandziau, sausainius smulkiai sutrupinau, nedejau kakavos, kadangi dengiau juodu sokoladu, tai norejosi kad vidus liktu sviesesnis. O dar kadangi megstu I tingini idet gabaleliais supjaustyta marmelada, tai ir cia jis man labai tiko, I viduri dejau gabaliuka.
QUOTE(Silena @ 2014 02 09, 15:05)
As irgi bandziau, sausainius smulkiai sutrupinau, nedejau kakavos, kadangi dengiau juodu sokoladu, tai norejosi kad vidus liktu sviesesnis. O dar kadangi megstu I tingini idet gabaleliais supjaustyta marmelada, tai ir cia jis man labai tiko, I viduri dejau gabaliuka.
as i tingini dedu pjaustyta obuoliu ar slyvu suri -cia turbut teks tarkuot tai gal galima kondensuoto pieno varianta ir apliet sokoladu?
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 08, 22:51)
ir aš tuo pačiu klausimu užsukau į temą
mano pimieji popsiukai, lipdyti rankomis, bet man norėtųsi purumo, galvoju kepant keptuvėje geriau gautųsi. labai nepeikit, puošė 10 m sūnus, kaspinėlių idėja iš Cola 777 šedevrų berods kadangi esu visiškai nekepėja tai pirkau miltų mišinį šokoladiniam pyragui ir maišiau trupinius su nutela. vaikam patiko
ačiū visoms, kurios dalinasi patarimais, receptais
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 08, 22:51)
Gavau tokią gimtadieniui-man patiko, viskas liux-lengvai valosi, lengvai keičiasi-galima lepinti šeimyną įvairias skanėstais
QUOTE(mamusiuka @ 2014 02 10, 11:03)
Gavau tokią gimtadieniui-man patiko, viskas liux-lengvai valosi, lengvai keičiasi-galima lepinti šeimyną įvairias skanėstais
aciu uz atsakyma, uzsisakiaubet pasirodo musu mieste nebera ju pristatymo punkto, teks damoketi papildomai uz kurjerio paslaugas arba pasiimti is kito miesto
QUOTE(mamusiuka @ 2014 02 10, 10:03)
Gavau tokią gimtadieniui-man patiko, viskas liux-lengvai valosi, lengvai keičiasi-galima lepinti šeimyną įvairias skanėstais
bet sita nesikeicia, cia dvi skirtingos keptuves