Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

imetu ir as Jusu teismui savo pries Kaledas keptus pirmus 'blynus' user posted image[/IMG] user posted image[/IMG]
Atsakyti

Boruze2, aciukas 4u.gif

GONZIKAS117, grazus, o jei dar pirmieji tai isvis thumbup.gif

Atsakyti
Gražūs tie "blynai", tikrai nepanašūs į pirmus, ypač kepurėlės, taip gražiai aplietos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 vasario 2014 - 21:46
QUOTE(grali @ 2014 02 07, 22:21)
Boruze2, aciukas  4u.gif

GONZIKAS117, grazus, o jei dar pirmieji tai isvis  thumbup.gif

aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2014 02 07, 22:46)
Gražūs tie "blynai", tikrai nepanašūs į pirmus, ypač kepurėlės, taip gražiai aplietos  mirksiukas.gif

aciu ax.gif tikrai pirmi,geguzi busiu kriksto mama,tai dabar mokausi visokius 'senobinius'saldumynus daryt.ismokau geytes keptskruzdelynas,tada grybukus bandziau,Kaledom gavau riesutu keptuve-laukia ji dabar savo eiles bigsmile.gif kepureliu neliejau ,o mirkiau jas i silta 'tai tau' konditerini sokolada.dabar dar turiu minti cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 vasario 2014 - 08:59
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 10:58)
cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet? g.gif

Bndziau karta ,tik man kazkokie nelygus gavosi reiktu gal daugiau susmulkint sausainius ,nes tie gabaliukai vis islenda ,kadangi as nemegsu kai tinginy buna labai smulkus sausainiai blush2.gif o posam reiktu smulkiau juos sulauzyt ar net sudauzyt 4u.gif
Atsakyti
gal kasturi tokia popsiuku keptuve
galit pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 09:58)
aciu ax.gif
Papildyta:

aciu ax.gif tikrai pirmi,geguzi busiu kriksto mama,tai dabar mokausi visokius 'senobinius'saldumynus daryt.ismokau geytes keptskruzdelynas,tada grybukus bandziau,Kaledom gavau riesutu keptuve-laukia ji dabar savo eiles bigsmile.gif kepureliu neliejau ,o mirkiau jas i silta 'tai tau' konditerini sokolada.dabar dar turiu minti cake popsams panaudot'' tinginio'' mase,gal kuri bandet? g.gif

As irgi bandziau, sausainius smulkiai sutrupinau, nedejau kakavos, kadangi dengiau juodu sokoladu, tai norejosi kad vidus liktu sviesesnis. O dar kadangi megstu I tingini idet gabaleliais supjaustyta marmelada, tai ir cia jis man labai tiko, I viduri dejau gabaliuka.
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2014 02 09, 15:05)
As irgi bandziau, sausainius smulkiai sutrupinau, nedejau kakavos, kadangi dengiau juodu sokoladu, tai norejosi kad vidus liktu sviesesnis. O dar kadangi megstu I tingini idet gabaleliais supjaustyta marmelada, tai ir cia jis man labai tiko, I viduri dejau gabaliuka.

as i tingini dedu pjaustyta obuoliu ar slyvu suri -cia turbut teks tarkuot g.gif tai gal galima kondensuoto pieno varianta ir apliet sokoladu?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 08, 22:51)
galit pakomentuoti?

ir aš tuo pačiu klausimu užsukau į temą ax.gif

mano pimieji popsiukai, lipdyti rankomis, bet man norėtųsi purumo, galvoju kepant keptuvėje geriau gautųsi. labai nepeikit, puošė 10 m sūnus, kaspinėlių idėja iš Cola 777 šedevrų berods hi.gif kadangi esu visiškai nekepėja tai pirkau miltų mišinį šokoladiniam pyragui ir maišiau trupinius su nutela. vaikam patiko
user posted image
ačiū visoms, kurios dalinasi patarimais, receptais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 08, 22:51)
galit pakomentuoti?

Gavau tokią gimtadieniui-man patiko, viskas liux-lengvai valosi, lengvai keičiasi-galima lepinti šeimyną įvairias skanėstais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2014 02 10, 11:03)
Gavau tokią gimtadieniui-man patiko, viskas liux-lengvai valosi, lengvai keičiasi-galima lepinti šeimyną įvairias skanėstais thumbup.gif

aciu uz atsakyma, uzsisakiaubet pasirodo musu mieste nebera ju pristatymo punkto, teks damoketi papildomai uz kurjerio paslaugas arba pasiimti is kito miesto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2014 02 10, 10:03)

bet sita nesikeicia, cia dvi skirtingos keptuves ax.gif
Atsakyti