Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 19, 00:23)
yra pirkti ir fiminese pard. http://www.sokoladomeistrai.lt/ kaina apie 60-90lt. jau tiksliai nepamenu, bet keliu rusiu yra, bet jis brangus  doh.gif bet labai skanus wub.gif
Tie roziniai, tai pati daziau balta sokolada

Atsiprasau,su kuo dazote balta sokolada?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Gal labiau patyrusios galit padeti... gyvenu Danijoj ir cia riebiausia grietine 18% o margarinas nors ir 80 riebumo, bet jis toks sausai riebus net nezinau kaip issireiksti ir bandziau kepti grybukus pagal ta recepta senoviniai keptuvei, tai gavosi labai sausi sad.gif ... tai kuo galeciau pakeisti grietine ar jei imaisyciau kokiosgrietineles net nezinau.. Margarina tai aisku sviestu galiu pakeist.
Atsakyti
sveikos, gal galit pasidalint receptukais kepamu cake pops'u? Nes kiek randu, tai jau minkomi is padarytu biskvitu. Ar tiesiog kokio gero pyrago tesla padaryt ir kept tokiose formelese? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 01 20, 21:02)
sveikos, gal galit pasidalint receptukais kepamu cake pops'u? Nes kiek randu, tai jau minkomi is padarytu biskvitu. Ar tiesiog kokio gero pyrago tesla padaryt ir kept tokiose formelese? blush2.gif

aš kelis kartus kepiau pagal šitą:
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
iš pusės normos gaunasi apie 25 popsai. Bet irgi norėčiau pabandyt kitą receptą, nes šitie truputį sausoki gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2014 01 19, 13:05)
Atsiprasau,su kuo dazote balta sokolada?

su dazais, kurie skirti sokoladui ax.gif
Atsakyti
O paparasti maistiniai dazai netinka?
Atsakyti
Mano vakariniai gribukai nu niekaip nesigauna graziai uztepti koteliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singrida25: 24 sausio 2014 - 20:47
QUOTE(singrida25 @ 2014 01 24, 20:46)
Mano vakariniai gribukai nu niekaip nesigauna graziai uztepti koteliu doh.gif

Butent su kuo?
Atsakyti
Del sokolado Cake Popsams,gal kam pravers: 4u.gif
pas urme maciau juoda sokolada didziulem plytom po 30 uz kg,jei reikia balto ,ieskokite paprasciausiai tu vadinamu chipsu balto sokolado,o jei reikia belgisko,lendate i ebay.co.uk ir perkate,fasavimas nuo 0,2kg iki 1kg, berods,kaina 13svaru +nemokamas siuntimas, yra triju rusiu:juodas,pieniskas,baltas.

cia pasvarstymui del popsu dazymo,jei naudojamas sokoladas,vargu ar reikia naudoti kazkokius spec dazus jam dazyt g.gif ,juk sokoladines rozes dazom paprastais maistiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2014 01 24, 23:39)
Butent su kuo?

kiausinio baltima si pudra tepiau su teptuku nu nesigauna matosi tie ruozai nors tu ka
Atsakyti
QUOTE(singrida25 @ 2014 01 25, 08:49)
kiausinio baltima si pudra tepiau su teptuku nu nesigauna matosi tie ruozai nors tu ka

Tai kad su liukra dazant ir man taip gaunas. Ir pardavime, kiek maciau, irgi su ruoziukais buna. Man dar taip naturaliau atrodo ax.gif Lygus, kaip stiklas koteliai gaunas dazant baltu sokoladu. Jis skystesnis, nei liukra, todel graziai pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2014 01 25, 12:04)
Tai kad su liukra dazant ir man taip gaunas. Ir pardavime, kiek maciau, irgi su ruoziukais buna. Man dar taip naturaliau atrodo ax.gif Lygus, kaip stiklas koteliai gaunas dazant baltu sokoladu. Jis skystesnis, nei liukra, todel graziai pasiskirsto smile.gif

bandysiu kitakart su sokoladu o tai sokolada tirbdot dedat ar ne kavos sviesta
Atsakyti