Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

sakykit popsus tik is biskvito darote ,kazkur sakaiciau kad sumala sausainius ,kazi kaip tada apvalumas ar grazus gautusi?ir kuo juos sulipinti ,t.y kad pasidarytu rutuliukas?
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 01 09, 15:27)
Labu. Gal galėtumėt parekomenduoti kokį baltą (kuo šviesesnį) glaistą cake popsams? baltas sokoladas toks geltonas..

ir dar,
as darau su baltu, tai man visai nieko, svarbu kad butu ne balti pagaliukai, nes jie tada isrisskina ta geltonuma, ir kur smeigsite kad nebutu popierius baltas.

Pas mane cia baltas sokoladas, tai i akis nekrenta kad i gelsvuma
user posted image

o cia rozinis ir baltas sokoladas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 09, 18:47)
su aisingu daryk, bus baltas kaip sniegas, esu viena kart dariusi, bet vaikams nepatiko, tai daugiau ir nedariau 4u.gif

Ne, neskanus netinka smile.gif gal esat bande tuos tirpinamus saldainius (ar sokolado draze) naudoti? Kaip ju skonis, iseiga, konsistencija? Gundausi pirkti, ale nzn is kur ..
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 01 09, 22:39)
sakykit popsus tik is biskvito darote ,kazkur sakaiciau kad sumala sausainius ,kazi kaip tada apvalumas ar grazus gautusi?ir kuo juos sulipinti ,t.y kad pasidarytu rutuliukas?

pagooglinkyte ir rasyte daug receptuku, ir yuotubeje paziurekyte ax.gif

as kepu tik spec. keptuveje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2014 01 10, 13:31)
Ne, neskanus netinka smile.gif gal esat bande tuos tirpinamus saldainius (ar sokolado draze) naudoti? Kaip ju skonis, iseiga, konsistencija? Gundausi pirkti, ale nzn is kur ..

As dengiu popsiukus, aukščiausios kokybės belgišku šokoladu thumbup.gif
Atsakyti
Reikia patarimo, noriu pirkti cake popsų keptuvę, kokių firmų jūs turite? O gal yra tema, kurioje apie jas plačiau diskutuojama ir kas galėtų patarti? Ačiū už atsakymus, galima ir į až ax.gif
Atsakyti
Mano tokia keptuve:
http://www.argos.co....ber/9065606.htm
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 10, 13:59)
As dengiu popsiukus, aukščiausios kokybės belgišku šokoladu  thumbup.gif

Jei nepaslaptis, is kur imat tokio? smile.gif o tie kur rodet su rausvu sokoladu tai irgi belgiskas?
Papildyta:
Mano antras bandymas: [url=http://radikal.ru/fp/3e239ada8539488ea08a6f743a2ed3a2]user posted image[/u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 10 sausio 2014 - 20:33
Ieškau kas Kaune galėtų iškepti 40 vnt. kaštonų žalių smile.gif Reikia šiam šešyadieniui, t.y. 18 dienai.
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 01 10, 20:30)
Mano antras bandymas:

Grazus popsiukai

Keli mano darbeliai , popsiukai mano anukeliui

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 17, 20:47)
Grazus popsiukai
Keli mano darbeliai ,  popsiukai mano anukeliui

kur tokius pagaliukus pirkot g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 01 10, 20:30)
Jei nepaslaptis, is kur imat tokio?  smile.gif  o tie kur rodet su rausvu sokoladu tai irgi belgiskas?

As belgiska sokolada perku rutos parduotuvese, ten yra specialus konditerijai, 4u.gif ir man jis super, labai graziai su juo tolygiai pasidengia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raciren: 18 sausio 2014 - 22:17
QUOTE(raciren @ 2014 01 18, 22:16)
As belgiska sokolada perku rutos parduotuvese, ten yra specialus konditerijai,  4u.gif  ir man jis super, labai graziai su juo tolygiai pasidengia  mirksiukas.gif

yra pirkti ir fiminese pard. http://www.sokoladomeistrai.lt/ kaina apie 60-90lt. jau tiksliai nepamenu, bet keliu rusiu yra, bet jis brangus doh.gif bet labai skanus wub.gif
Tie roziniai, tai pati daziau balta sokolada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 18 sausio 2014 - 23:24
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 18, 23:23)
yra pirkti ir fiminese pard. http://www.sokoladomeistrai.lt/ kaina apie 60-90lt. jau tiksliai nepamenu, bet keliu rusiu yra, bet jis brangus  doh.gif bet labai skanus wub.gif

tikrai brangus, as kur ta perku tai po 34Lt, yra pieniskas, baltas ir juodas ax.gif
Atsakyti