Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 04, 23:14)
as kepimo milteliu 1.5 arb.saukstelio dejau.nemegstu pati sodos skonio schmoll.gif

4u.gif hi.gif

QUOTE(aureli777 @ 2014 01 04, 23:38)
man, vietoj margarino, geriau"sueina" sveiestas( tie patys 150g), siam kiekiui dedu 2 a.s. kepimo milteliu, kuriu nesijaucia  ir 2 a.s. vaniles, miltu 300gr, kad graziai pasidegtu puse kepimo formos. Ir turi gautis super!
Papildyta:

Pamiršau paminėti,bet ir aš dėjau sviestą,margarino nenaudoju niekur,reiks tada bandyti su kepimo milteliais,dar kartą ačiū už atsakymus hi.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2014 01 05, 14:52)
4u.gif  hi.gif

Pamiršau paminėti,bet ir aš dėjau sviestą,margarino nenaudoju niekur,reiks tada bandyti su kepimo milteliais,dar kartą ačiū už atsakymus  hi.gif

as siaip irgi nenaudoju margarino,bet toki recepta turejau ax.gif bandziau ir su sviestu ir su margarinu,teslai skirtumo jokio schmoll.gif skonis labiau su sviestu patiko,gal delto ,kad naminis ghi g.gif paprasto tingejau iki parduotuves lekt ax.gif o drauge naudoja anties riebalus,jai skanu -man ,kazkokie ne tokie unsure.gif
Atsakyti
Baravyku seimyna

Štai tokios idėjos gimsta paskaičius kantriai visus patarimus smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geda79: 05 sausio 2014 - 18:07
kokia grazi seimyna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geda79 @ 2014 01 05, 19:16)
Baravyku seimyna
Štai tokios idėjos gimsta paskaičius kantriai visus patarimus  smile.gif
Papildyta:

Kuom galvutes dazet? Cia taip specialiai nelygios? Idomiai atrodo smile.gif
Papildyta:
Mano grybukai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Silena,2014 01 06, 21:06]Kuom galvutes dazet? Cia taip specialiai nelygios? Idomiai atrodo smile.gif
Papildyta:
Mano grybukai:

Pirmiausiai tai kepu jas jau suformuotas visaip nelygiai iskraipytas, o paskui glajus sokoladinis, ji sugalvojau pati, jis gaunasi minkstas ir nei sokoladinis, nei karamelinis smile.gif

Papildyta:
user posted image

Buvo dar ir toks sprendimas kažkada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geda79: 09 sausio 2014 - 02:59
Geda79, super grazu thumbup.gif o is ko ta berzo saka?
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2014 01 06, 22:06)

Mano grybukai:

thumbup.gif , ypač tos voveruškos gražiai dera
Atsakyti
geda79, Silena, geda79, === labai grazus jusu darbeliai wub.gif tie kreivos kepureles, voveruskos, ir saka, super ziurisi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2014 01 09, 08:20)
Geda79, super grazu  thumbup.gif o is ko ta berzo saka?

Ačiū smile.gif Viskas iš tos pačios meduolines grybukų tešlos ir to paties glajaus smile.gif
Atsakyti
Labu. Gal galėtumėt parekomenduoti kokį baltą (kuo šviesesnį) glaistą cake popsams? baltas sokoladas toks geltonas..
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2014 01 09, 15:27)
Labu. Gal galėtumėt parekomenduoti kokį baltą (kuo šviesesnį) glaistą cake popsams? baltas sokoladas toks geltonas..

su aisingu daryk, bus baltas kaip sniegas, esu viena kart dariusi, bet vaikams nepatiko, tai daugiau ir nedariau 4u.gif
Atsakyti