QUOTE(oma @ 2013 12 17, 16:27)
Sveikos,
Kelis kartus kepiau grybukus ir vis gaunasi taip kad padega kotukas o galvute vos ne balta , zodziu netolygiai kazkaip kepa.. Keptuve tikrai gerai ikaitinu, net dūmas rūgsta .. . Kaži ką ne taip padarau..
Kelis kartus kepiau grybukus ir vis gaunasi taip kad padega kotukas o galvute vos ne balta , zodziu netolygiai kazkaip kepa.. Keptuve tikrai gerai ikaitinu, net dūmas rūgsta .. . Kaži ką ne taip padarau..
kopūstai rūGsta, o dūmai - rūKsta
Manau, kad per karšta keptuvė būna, jeigu net dūmai rūksta. Aš kepu ant elektrinės viryklės, tai ant padalos 3. Iš pradžių įkaitinu, iki dūmų rūkimo, paskui leidžiu pravėsti minutę kitą ir tada jau padala 3. Tolygiai tada kepa, nedūmija, ir nedega.