Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(oma @ 2013 12 17, 16:27)
Sveikos,
Kelis kartus kepiau grybukus ir vis gaunasi taip kad padega kotukas o galvute vos ne balta , zodziu netolygiai kazkaip kepa.. Keptuve tikrai gerai ikaitinu, net dūmas rūgsta ..smile.gif . Kaži ką ne taip padarau..


kopūstai rūGsta, o dūmai - rūKsta 4u.gif

Manau, kad per karšta keptuvė būna, jeigu net dūmai rūksta. Aš kepu ant elektrinės viryklės, tai ant padalos 3. Iš pradžių įkaitinu, iki dūmų rūkimo, paskui leidžiu pravėsti minutę kitą ir tada jau padala 3. Tolygiai tada kepa, nedūmija, ir nedega.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri patartumet kaip ispalaut svariai grybuku keptuve, jau nebezinau.
Nusipirkau nauja, bet po vieno kepimo atrodo, kad simta metu jau tarnavus.
is pradziu truputi pridege buvo, ipyliau aliejaus, ir visa keptuve is isores baisiai apsinese
Atsakyti
QUOTE(icz @ 2013 12 23, 11:12)
Sveikos, gal kuri patartumet kaip ispalaut svariai grybuku keptuve, jau nebezinau.
Nusipirkau nauja, bet po vieno kepimo atrodo, kad simta metu jau tarnavus.
is pradziu truputi pridege buvo, ipyliau aliejaus, ir visa keptuve is isores baisiai apsinese

Na mano neplauta prastovėjo keletą metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes jau taip buvo ji man nusikaltus su tais prilipimais, kad praradus buvau viltį kažką daryti, o atploviau labai paprastai, mirkiau ir laikas nuo laiko tryniau šepetuku ir puikiai atsiplovė, tada ištepiau aliejumi gausiai, gerai iškaitinau ir jau nebelipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 23, 11:28)
Na mano neplauta prastovėjo keletą metų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes jau taip buvo ji man nusikaltus su tais prilipimais, kad praradus buvau viltį kažką daryti, o atploviau labai paprastai, mirkiau ir laikas nuo laiko tryniau šepetuku ir puikiai atsiplovė, tada ištepiau aliejumi gausiai, gerai iškaitinau ir jau nebelipo smile.gif

cia ICZ ne api vidu turbut raso,o apie isores plovima g.gif pasiskolinau ir as is 70metes kepejos ta keptuve,kai pamaciau,nu nesu pati pedantiska svaruole,bet ,kas liecia maisto gaminima,man turi but sterilu -galvoju ;svari bobele,ale keptuves isore doh.gif blink.gif vidus tai ciki piki smile.gif pabandziau atplaut ir grazint svaria,bet mano pastangos buvo bevertes,neiveikiau doh.gif gal rimtai kuri galit parasyt ka su isore darot,nes ruosiuos pati pirktis,tai idomi butu prieziura ax.gif
Atsakyti
Išorę ganagerai nuvalo priemonės skirtos grilių ir grotelių valymui, taip pat kai kurios orkaitės valymo prieonės, bet šitos jau sunkiau, beto čia reikia pavalyti kiekvieną kartą, tada taip "neužauga" smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turit šakočių skonio grybukų receptą smile.gif
Atsakyti
Labas,

gal kas gelėtų atsakyti istepiau kotukus grybuku ir jie vis limpa, visa diena dziuna ir neisdziuna kaip gelbeti juos? man taip pirma karta
Atsakyti
QUOTE(Agoja @ 2013 12 23, 22:36)
Labas,

gal kas gelėtų atsakyti istepiau kotukus grybuku ir jie vis limpa, visa diena dziuna ir neisdziuna kaip gelbeti juos? man taip pirma karta

ir man taip atsitiko doh.gif tada i pudros ir baltymo mase krakmolo idejau thumbup.gif po svenciu imesiu pirmo blyno nuotrauka mirksiukas.gif laimes,meiles ir dziaugsmo svenciu proga visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,kepiau grybukus pagal šį receptą:

Grybukai:
200gr grietinės, 3 kiaušiniai, 150gr margarino, 200gr cukraus, 1 a.š.sodos (nugęsinti citrinos rūgšt. arba actu), 400gr miltų, vanilės
Labai skanūs,lengvai pagaminami,nu bet man per stipriai jaučiasi soda,sodą nugesinau,na viską dariau kaip parašyta,bet nesuprantu,gal mažiau tos sodos dėti ,ar gal kepimo miltelius tada geriau,gal kurios daugiau kartų esate juos gaminę ir paaiškintumėte man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2014 01 04, 19:04)
Sveikos mergaitės,kepiau grybukus pagal šį receptą:

Grybukai:
200gr grietinės, 3 kiaušiniai, 150gr margarino, 200gr cukraus, 1 a.š.sodos (nugęsinti citrinos rūgšt. arba actu), 400gr miltų, vanilės
Labai skanūs,lengvai pagaminami,nu bet man per stipriai jaučiasi soda,sodą nugesinau,na viską dariau kaip parašyta,bet nesuprantu,gal mažiau tos sodos dėti ,ar gal kepimo miltelius tada geriau,gal kurios daugiau kartų esate juos gaminę ir paaiškintumėte man ax.gif

as kepimo milteliu 1.5 arb.saukstelio dejau.nemegstu pati sodos skonio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2014 01 04, 18:04)
Sveikos mergaitės,kepiau grybukus pagal šį receptą:

Grybukai:
200gr grietinės, 3 kiaušiniai, 150gr margarino, 200gr cukraus, 1 a.š.sodos (nugęsinti citrinos rūgšt. arba actu), 400gr miltų, vanilės
Labai skanūs,lengvai pagaminami,nu bet man per stipriai jaučiasi soda,sodą nugesinau,na viską dariau kaip parašyta,bet nesuprantu,gal mažiau tos sodos dėti ,ar gal kepimo miltelius tada geriau,gal kurios daugiau kartų esate juos gaminę ir paaiškintumėte man ax.gif

man, vietoj margarino, geriau"sueina" sveiestas( tie patys 150g), siam kiekiui dedu 2 a.s. kepimo milteliu, kuriu nesijaucia ir 2 a.s. vaniles, miltu 300gr, kad graziai pasidegtu puse kepimo formos. Ir turi gautis super!
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 24, 11:41)
ir man taip atsitiko doh.gif tada  i pudros ir baltymo mase  krakmolo idejau thumbup.gif po svenciu imesiu pirmo blyno nuotrauka mirksiukas.gif laimes,meiles ir dziaugsmo svenciu proga visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal cukraus pudros mazai? 1 baltymas= 1 puodelis pudros 250ml. krakmolas arba zele tirpinta irgi buna super! su zele po to galima mikrobangej patirpint, jei sukieteja, bet baltymas ir pudra dar nepavede, bet reikia dziovint apie gera puse paros, as saldytuve laikau smile.gif deja, ja visa reikia sunaudot iskart, kitaip labai sukieteja, nebent seimininkes senesnes pasidalins patirtimi, kad galima po to ja ir atgaivint:)
Atsakyti
neseniai keptas "blynas" 4u.gif kotukai tik su baltu sokoladu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aureli777 @ 2014 01 04, 22:02)
neseniai keptas "blynas" 4u.gif kotukai tik su baltu sokoladu ax.gif

atsiprasau, nepavyko foto ikelt doh.gif
Atsakyti