Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

Gal žinote gerą voveraičių receptą? Esu kepus pagal grybukų receptą, bet man nepatiko tešla, gavosi kažkokios minkštos, vidus iškorėjęs.
Atsakyti
Sveikos,

kepiau riešutėlius tokius, kur į vidų įdaras dedasi ir kilo klausimas, ar niekas jų viršiaus nepuošiat, ta prasme kokiais žaliais lapeliais iš cukraus pudra ar panašiai?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 07, 15:12)
Sveikos,

kepiau riešutėlius tokius, kur į vidų įdaras dedasi ir kilo klausimas, ar niekas jų viršiaus nepuošiat, ta  prasme kokiais žaliais lapeliais iš cukraus pudra ar panašiai?

Kiek esu maciusi, ir pati dariau, tai nieks nepuosia, tik vieninteli karta maciau pas viena mamka, riesutelius imirkytus iki puses i sokolada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 08, 04:06)
Kiek esu maciusi, ir pati dariau, tai nieks nepuosia, tik vieninteli karta maciau pas viena mamka, riesutelius imirkytus iki puses i sokolada thumbup.gif

Nu supratau, nes ir aš neesu mačius, didžiausias puošimas, pabarstymas cukraus pudra smile.gif , beje dar noriu pasidometi, visur tešla jų yra minkoma, o jeigu taip kepus pagal skystesnę, kad ir kuriu grybukų tešla? Nesubirtų jie ten paskui g.gif
Atsakyti
nesu taip kepusi tai ir nezinau ar tiktu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galite patarti, prieš kiek laiko galima išsikepti grybukus, kad jie būtų skanūs. Noriu kepti Kalėdoms, kada kepant nebūtų seni ir nespėtų sukietėti?
Atsakyti
QUOTE(Advile @ 2013 12 12, 11:33)
Sveikos 4u.gif gal galite patarti, prieš kiek laiko galima išsikepti grybukus, kad jie būtų skanūs. Noriu kepti Kalėdoms, kada kepant nebūtų seni ir nespėtų sukietėti?

Iš savo patirties pasakysiu, kad jeigu kepsit meduolinius grybukus, tai drąsiai galit kept kad ir prieš savaitę. Esu kepus ir paprastus, tik bijau pasakyt prieš kiek dienų, bet tikrai bent prieš keturias ir viskas su jais buvo gerai.
Atsakyti
Tikrai kepa grybukus prieš savaitę, ar pusantros, skanūs ir švieži, tik reikia laikyti, sandarioj popierinėj dežutėj smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,koki margarina grybukams kepti naudojate? 4u.gif
Atsakyti
kepu tik su sviestu. ir issilaiko sviezi ilgiau ir skonis visai kitoks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kelis kartus kepiau grybukus ir vis gaunasi taip kad padega kotukas o galvute vos ne balta , zodziu netolygiai kazkaip kepa.. Keptuve tikrai gerai ikaitinu, net dūmas rūgsta ..smile.gif . Kaži ką ne taip padarau..
Atsakyti
QUOTE(kristrem @ 2013 12 14, 13:23)
Noriu paklausti,koki margarina grybukams kepti naudojate? 4u.gif

uzvakar kepiau su sviestu pribego sviesto pilna dujine doh.gif ] ,siandien bandau su rama-ziuresiu,kas gausis g.gif
Atsakyti