Gal žinote gerą voveraičių receptą? Esu kepus pagal grybukų receptą, bet man nepatiko tešla, gavosi kažkokios minkštos, vidus iškorėjęs.
Sveikos,
kepiau riešutėlius tokius, kur į vidų įdaras dedasi ir kilo klausimas, ar niekas jų viršiaus nepuošiat, ta prasme kokiais žaliais lapeliais iš cukraus pudra ar panašiai?
kepiau riešutėlius tokius, kur į vidų įdaras dedasi ir kilo klausimas, ar niekas jų viršiaus nepuošiat, ta prasme kokiais žaliais lapeliais iš cukraus pudra ar panašiai?
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 07, 15:12)
Sveikos,
kepiau riešutėlius tokius, kur į vidų įdaras dedasi ir kilo klausimas, ar niekas jų viršiaus nepuošiat, ta prasme kokiais žaliais lapeliais iš cukraus pudra ar panašiai?
kepiau riešutėlius tokius, kur į vidų įdaras dedasi ir kilo klausimas, ar niekas jų viršiaus nepuošiat, ta prasme kokiais žaliais lapeliais iš cukraus pudra ar panašiai?
Kiek esu maciusi, ir pati dariau, tai nieks nepuosia, tik vieninteli karta maciau pas viena mamka, riesutelius imirkytus iki puses i sokolada
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 08, 04:06)
Kiek esu maciusi, ir pati dariau, tai nieks nepuosia, tik vieninteli karta maciau pas viena mamka, riesutelius imirkytus iki puses i sokolada
Nu supratau, nes ir aš neesu mačius, didžiausias puošimas, pabarstymas cukraus pudra , beje dar noriu pasidometi, visur tešla jų yra minkoma, o jeigu taip kepus pagal skystesnę, kad ir kuriu grybukų tešla? Nesubirtų jie ten paskui
nesu taip kepusi tai ir nezinau ar tiktu
Sveikos gal galite patarti, prieš kiek laiko galima išsikepti grybukus, kad jie būtų skanūs. Noriu kepti Kalėdoms, kada kepant nebūtų seni ir nespėtų sukietėti?
QUOTE(Advile @ 2013 12 12, 11:33)
Sveikos gal galite patarti, prieš kiek laiko galima išsikepti grybukus, kad jie būtų skanūs. Noriu kepti Kalėdoms, kada kepant nebūtų seni ir nespėtų sukietėti?
Iš savo patirties pasakysiu, kad jeigu kepsit meduolinius grybukus, tai drąsiai galit kept kad ir prieš savaitę. Esu kepus ir paprastus, tik bijau pasakyt prieš kiek dienų, bet tikrai bent prieš keturias ir viskas su jais buvo gerai.
Tikrai kepa grybukus prieš savaitę, ar pusantros, skanūs ir švieži, tik reikia laikyti, sandarioj popierinėj dežutėj
Noriu paklausti,koki margarina grybukams kepti naudojate?
Sveikos,
Kelis kartus kepiau grybukus ir vis gaunasi taip kad padega kotukas o galvute vos ne balta , zodziu netolygiai kazkaip kepa.. Keptuve tikrai gerai ikaitinu, net dūmas rūgsta .. . Kaži ką ne taip padarau..
Kelis kartus kepiau grybukus ir vis gaunasi taip kad padega kotukas o galvute vos ne balta , zodziu netolygiai kazkaip kepa.. Keptuve tikrai gerai ikaitinu, net dūmas rūgsta .. . Kaži ką ne taip padarau..
QUOTE(kristrem @ 2013 12 14, 13:23)
Noriu paklausti,koki margarina grybukams kepti naudojate?
uzvakar kepiau su sviestu pribego sviesto pilna dujine ] ,siandien bandau su rama-ziuresiu,kas gausis