Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(ramune.v @ 2013 11 16, 21:58)
pasakykit kurios kepe silikonine formoje, pagal kuri recepta kepet ir kiek kepimo miltuku dejot?

kepiau pagal si:

Popcake - popsiukai :
250 gr. Miltų
arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
kitvirtadalis arbatinio šaukštelio druskos
120 gr. sviesto
225 gr. cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
225 ml. pieno

Išplakti cukrų su sviestu iki kreminės konsistencijos. Idėti kiaušinius ir vanilinį cukrų. Įpilti miltus, kepimo miltelius, druską ir pieną. Viską išmaišyti.

kepiau apie 20min
dadejau dar viena arbatini saukstel. kepimo milteliu ir dar miltu kokius 4 val.saukstus, bet man jie neiskyla kiek reik sad.gif gal dar kepim,.milt dadet? biggrin.gif
kepa graziai, issiima gerai, skonis puikus, forma jokio kvapo neturi (pirkau is kinieciu). nu bet neissikelia g.gif

pabandykit pagal šitą receptą.
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
man iškilo labai gražiai. Tik reikia labai nutaikyt kiek įdėt (rašo 3/4 formos, aš kai kur įdėjau iki viršaus tai išlipo per kraštus). Ir aš pradžių dariau iš puse normos, tai išėjo 20 posiukų.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 11 17, 13:09)
pabandykit pagal šitą receptą.
http://www.yuppieche...la/cake-pops-2/
man iškilo labai gražiai. Tik reikia labai nutaikyt kiek įdėt (rašo 3/4 formos, aš kai kur įdėjau iki viršaus tai išlipo per kraštus). Ir aš pradžių dariau iš puse normos, tai išėjo 20 posiukų.

o tai cia 5ml kep. miltuku reik ir dar 2.5ml sodos? soda gesinti?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 17, 20:52)
o tai cia 5ml kep. miltuku reik ir dar 2.5ml sodos? soda gesinti?

aš dėjau ir tą ir tą, sodą nugesinau šaukšte grietinės
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 11 17, 21:17)
aš dėjau ir tą ir tą, sodą nugesinau šaukšte grietinės

aciu, reiks bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 16, 20:58)
pasakykit kurios kepe silikonine formoje, pagal kuri recepta kepet ir kiek kepimo miltuku dejot?

As kepu elektrineje keptuveje, tai irgi nevisi iskyla, bandau daugiau teslos deti, tai tada issilieja, bet iskyla, dedu kepimo milteliu jau su kaupu, anksciau maziau dejau
Atsakyti
ir dar keli popsiukiai mano smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 18 lapkričio 2013 - 01:51
QUOTE(agee @ 2013 11 06, 12:24)
O gal žinot kokia kaina "Migiris" grybukų keptuvės? Kažkaip nesu mačiusi pirkti aš tos keptuvės prekybos centruose....

Migirio grybukų keptuvė kainuoja 70 lt kazkaip brangoka... g.gif
Atsakyti
Man draugė iš Rietavo turgaus Magirio parvežė keptuvę už 50 lt.
Atsakyti
Galvoju, gal iki Gariūnų nuvažiuoti g.gif apsižvalgyti ....
Atsakyti
Dar brukštelsiu ne į tema, bet jau tos reklamos, kažkas baisaus ir užknisančio doh.gif
Atsakyti
doh.gif Cola777 lenkiu zemai galva pries jusu popsiukus. Siandien isbandziau savo nauja keptuve popsiuku, iskpept dar nieko, bet jau juos papuost doh.gif

Man dar vienas klausimas kur jus juos padedate kai sokoladu papuosiat. Kur ismeigiate?
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 11 26, 18:18)
doh.gif Cola777 lenkiu zemai galva pries jusu popsiukus. Siandien isbandziau savo nauja keptuve popsiuku, iskpept dar nieko, bet jau juos papuost doh.gif

Man dar vienas klausimas kur jus juos padedate kai sokoladu papuosiat. Kur ismeigiate?

ACIU blush-anim-cl.gif
pas mane koplekte prie keptuves yra spec padekliukas, kuriame as jos vesinu, o paskui istatau jau nudazius, jej tai bus su baltais pagaliukais, jej su iesmeliais, tai tiesiog ismeigti i putuplasta mirksiukas.gif
Atsakyti