Grazu, Cola777,
QUOTE(asar83 @ 2013 10 22, 11:18)
labai graziai Jusu grybukai nudazyti. Sakykit kaip dazote kotelius, kad taip lygiai gaunasi ir visi krasteliai uzpildyti?
Cola777- posų karalienė
QUOTE(Cola 777 @ 2013 10 31, 03:45)
As dar kelis imesiu vel popsai posiukai cake pops
Jie visi nuostabus, as ziuriu I juos sulaikydama kvapa
Sveikos, visos temeles neperskaiciau, bet as su riesuteliu beda kreipiuos Is didelio entuziazmo nusipirkau keptuve, bet jau ja su tokiu pat entuziazmu susaudyt noris.Gal kam negaila recepteliu pasidalint, kurios kepet ne viena ir ne du kartus? Man limpa viskas, nors pasiusk Po to pagal save i tesla ir aliejaus pyliau, ir miltu dadejau, lyg ir pagerejimas. Siand buvo paskutinis lasas Gal negerai, kad tesla para saldytuve stovejo, per daug glitimas isbrinko... Neisivaizduoju
ACIU visiems, kam patiko mano popsiukai
Labai malonu skaityti jusu komentarus
O tu nupirkus keptuve, pries pirma naudojima, ar ja gerai iskaitinai ???
gal tame priezastis
Labai malonu skaityti jusu komentarus
QUOTE(aureli777 @ 2013 11 04, 20:05)
O tu nupirkus keptuve, pries pirma naudojima, ar ja gerai iskaitinai ???
gal tame priezastis
QUOTE(aureli777 @ 2013 11 04, 21:05)
Sveikos, visos temeles neperskaiciau, bet as su riesuteliu beda kreipiuos Is didelio entuziazmo nusipirkau keptuve, bet jau ja su tokiu pat entuziazmu susaudyt noris.Gal kam negaila recepteliu pasidalint, kurios kepet ne viena ir ne du kartus? Man limpa viskas, nors pasiusk Po to pagal save i tesla ir aliejaus pyliau, ir miltu dadejau, lyg ir pagerejimas. Siand buvo paskutinis lasas Gal negerai, kad tesla para saldytuve stovejo, per daug glitimas isbrinko... Neisivaizduoju
Gal ne recepto problema yra? Kaip jau minėjo, reikia labai gerai įkaitint keptuvę. Aš savają prieš naudojimą du kartais gerai kaitinau ir tik tuomet kepiau. Kiek pamenu, dar aliejum buvau patepus prieš antrą kartą.
QUOTE(aureli777 @ 2013 11 04, 20:05)
Gerai įkaitinkit keptuvę ir labai gerai ištepkit riebalais arba aliejum pirmą kepimą. Aš patepu kas kartą kepdama tiek grybukus, tiek riešutėlius. O receptą naudoju, kur su majonezu, tik ten parašyti 6 šaukštai miltų yra visiška nesąmonė, nes miltų sueina kokios 6 stiklinės.
QUOTE(vanda_zydi @ 2013 10 31, 13:59)
labai graziai Jusu grybukai nudazyti. Sakykit kaip dazote kotelius, kad taip lygiai gaunasi ir visi krasteliai uzpildyti?
dazau su paprastu akvareliniu teptuku
QUOTE(Grucė @ 2013 11 05, 08:12)
Gerai įkaitinkit keptuvę ir labai gerai ištepkit riebalais arba aliejum pirmą kepimą. Aš patepu kas kartą kepdama tiek grybukus, tiek riešutėlius. O receptą naudoju, kur su majonezu, tik ten parašyti 6 šaukštai miltų yra visiška nesąmonė, nes miltų sueina kokios 6 stiklinės.
Aciu visoms uz patarimus Ikaitinime ir bus esme, nes as to nezinojau. As ir gi dariau ta recepta, kur su margarinu, majonezu ir ale 6 saukstais miltu. Jau vien paskaicius absurdas pasirode tie 6 saukstai Bet bemaisydama tesla idomumo delei pradzioje 6 ir idejau, ko pasekoje dar teko ooojj kiek dadet Zodziu, nuotraukose buvo parodyta, kaip kamuoliukus susuka ir i keptuve, bet man kur ten, drasa baiges pridedinet miltu, kai tesla jau buvo tirstos konsistencijos, kaip pyrago tesla, o kiekis gavos nezmoniskas, vakar is likusio kiekio dar visai padoraus dydzio pyraga seimynai iskepiau. Nu ka, nepasiduosiu, bo jau galvojau, jazau, negi as tokia nevykele, kad riesutuku nesugebu iskept
va cia mano riesuteliu receptukas, labai skanus riesuteliai iseina
zinute #3
http://www.supermama...?...&p=52402602
zinute #3
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 05, 16:55)
va cia mano riesuteliu receptukas, labai skanus riesuteliai iseina
zinute #3
zinute #3
Butinai isbandysiu Kai tik savo "sedevro" likucius baigsim valgyt