QUOTE(JOLKA999 @ 2013 10 09, 22:39)
mano kepti popsiukai
Nuostabus
Grali, ta saldumynu lekste tiesiog tobula!
Gal galit pasidalinti, kaip teisingai uzgesinti soda riesuteliams? Jei gesinu actu, tuomet jauciasi ir soda, ir actas O jei gesinu grietine, nebelieka to traskumo riesuteliu Aciu, jei kuri atsakysit
Gal galit pasidalinti, kaip teisingai uzgesinti soda riesuteliams? Jei gesinu actu, tuomet jauciasi ir soda, ir actas O jei gesinu grietine, nebelieka to traskumo riesuteliu Aciu, jei kuri atsakysit
QUOTE(grali @ 2013 10 04, 11:42)
Werde, nesinervinkit. Pasivaisinkit
NUOSTABU
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 10 09, 21:39)
mano kepti popsiukai
grazus, pirmieji popsiukai tavo
Cola777, aciukas
Bite Maaja, gal acto ar sodos per daug jei jauciasi. Meginkit keisti kepimo milteliais soda. Gal tada rezultatas bus geresnis . As soda gesinu actu. Bet man ju skonis nesijaucia
Jolka,999, grazu
Bite Maaja, gal acto ar sodos per daug jei jauciasi. Meginkit keisti kepimo milteliais soda. Gal tada rezultatas bus geresnis . As soda gesinu actu. Bet man ju skonis nesijaucia
Jolka,999, grazu
Noriu paklausti kas kepėt grybūkus po orkaite?-ar jums gražiai iškepė? Man labai suskilinėjo viršus. Ar taip turi būti?
ir dar: ar kas nors naudoja senovines grybukų keptuves su indukcine kaitlente? Kažin ar tinka?
ir dar: ar kas nors naudoja senovines grybukų keptuves su indukcine kaitlente? Kažin ar tinka?
stai ir mano grybukai:-)
QUOTE(asar83 @ 2013 10 22, 12:18)
labai grazus :)is ko kepureles?
Labai skaniai atrodo grybukai
QUOTE(asar83 @ 2013 10 22, 10:18)
grazus grybukai
Kaip pastebejote, as dabar turiu savo nika, jau su dukros niku cia nesiveidensiu
ir dar keli mano popsai popsiukai, kitaip cake pops
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 10 02, 07:16)
sveikutes atlekiau ir as cia,tik nezinau ,ar ten pataikiau stai mano darbelis
labai grazus darbelis
As dar kelis imesiu vel popsai posiukai cake pops
o cia isbandziau kita forma, tipo spurgyciu