Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 10 02, 19:53)
dedi ratais kaip paprasta skruzdelyna,tik vietoj medaus sirupo cukraus pudra barstai ax.gif nezinau kaip bet laikosi g.gif  o jei reikia kur vezt ,apgaubi maistine plevele mirksiukas.gif

Aciu, tikrai bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Na žinot, taip nesąžininga... Atėjau ieškodama info apie grybukus, o čia visa tema apie cake popsus. doh.gif Tikrai nesuprantu, kodėl viskas sumalta į vieną temą... Ech, einu senasias temas kapstyt... 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Werde, nesinervinkit. Pasivaisinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Grali, tai gal aš visą tą lėkštę griebiu wub.gif fainuoliai kokie smile.gif Mano pirmas blynas prilipęs ir prisvilęs doh.gif laukiu kol keptuvė atvės ir bandysiu vėl
Atsakyti
[quote=grali,2013 10 04, 12:42]

Kaip cia skanu, bet kiek darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2013 10 04, 11:01)
Na žinot, taip nesąžininga... Atėjau ieškodama info apie grybukus, o čia visa tema apie cake popsus.  doh.gif  Tikrai nesuprantu, kodėl viskas sumalta į vieną temą... Ech, einu senasias temas kapstyt...  4u.gif

drinks_cheers.gif geros mintis thumbup.gif man irgi nesamone isejo is temos drinks_cheers.gif , arba tureti atskira tema, arba pasalinti isvis visas zinutes apie popsus. Butu saunu kad visos zinutes butu pasalintos, bet darbelio daug bus, nes nuo 6 puslapio reiktu viska istrinti doh.gif

QUOTE(grali @ 2013 10 04, 11:42)
Werde, nesinervinkit. Pasivaisinkit  mirksiukas.gif

WOW kiek darbelio ideta, o as taip ir neprisiruosiu grybuku iskepti, nors keptuvemis esu apsikrovusi visokiais senovinem, o kepti nesinori verysad.gif man dabar popsai maloniausias dalikas, nors uztrunku ilgai doh.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus wub.gif

Darbelio yra. Bet man patinka biggrin.gif . Rankele atidirbta plius minus tai nebera viskas taip sudetinga kaip atrodo 4u.gif . As pati karts nuo karto pasiilgstu siu skanumynu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2013 10 05, 08:26)
Aciu uz komplimentus  wub.gif

Darbelio yra. Bet man patinka  biggrin.gif . Rankele atidirbta plius minus tai nebera viskas taip sudetinga kaip atrodo  4u.gif . As pati karts nuo karto pasiilgstu siu skanumynu  blush2.gif

Labai gražu. Norėčiau išbandyti braškes. Jūsų labai gražios. O koks receptukas? Ar pasidalintumėte? Ačiū
Atsakyti
Merginos, ar nesigautu popsiukai grybuku keptuveje? ax.gif . Aisku, jie butu neapvalus, bet ir grybuka galima pamaut ant pagaliuko biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2013 10 04, 11:42)
user posted image

Werde, nesinervinkit. Pasivaisinkit  mirksiukas.gif

gal galit paslapti isduoti,kaip jums pavyksta taip graziai nudazyti grybukus?man taip nesigauna nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2013 10 08, 13:45)
Merginos, ar nesigautu popsiukai grybuku keptuveje?  ax.gif  . Aisku, jie butu neapvalus, bet ir grybuka galima pamaut ant pagaliuko biggrin.gif.

gautusi grybukai ant pagaliuku tongue.gif kazkaip nelabai isivaizduoju, kaip reiktu tesla tik i galvytes idet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 08 spalio 2013 - 20:35
Merginos, braskiu receptas is sios temutes - bulviu krakmolas, cukraus pudra, cittinos rugstele. Tik as dazus iskart dedu blush2.gif , nepatiko kai.meginau tik apvolioti mirksiukas.gif

Kotukai baltyminiu.glajumi tepti.teptuku - turit eksperimentuoti kol pajusite kad glajus tinkamo tirstumo 4u.gif . Grybuku galvytes dazau su krekzdute saldainiais. Kazkas padidalino cia receptuku. Aciu wub.gif

Beje, daraiau.as popsiukis is grybiku. Tik galvuted nupjoviau. Tai vieni.bubo apvalus kiti pailgi ant.pagaliuku. bet vaikams patiko biggrin.gif
Atsakyti