Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(Avijacija @ 2013 09 26, 11:58)
oi kokia gera kaina.......

Tai sakykit, ar tik spurgoms?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2013 09 26, 12:51)
Tai sakykit, ar tik spurgoms?

nelabai supratau klausimo. Na spurgom. Iš tų spurgų gi daro cake popsus. O ką dar? Tik galima tešlą įvairesnę padaryt. Vieną kartą vienokią, kitą kart kitokią. Bet jei jau spurginė tai vaflių joje nekepsi biggrin.gif
Atsakyti
Ant to aparato parašyta cake pop maker, tai jis skirtas cake popsams smile.gif Bet kadangi lietuvisko vertinio kaip ir nera, tai ivardijo kaip spurgas, nors man rodos spurgos tai verdamos aliejuje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2013 09 25, 19:56)
Dabar akcija vyksta http://masinis.lt/vi...purgyciu/10425/. Sakykit, ar tinka ne tik spurgoms?

As esu bandzisusi kept spurgas su savo keptuve, tai nieko gero neisejo , suvalgem , bet daugiau nekepiau biggrin.gif
JO kaina cia gera thumbup.gif
bet pasakykite man , ka reiskia galingumas ??? cia raso 700 , o mano si http://www.tastyfun....pimo_prietaisas raso 1400, tai gal ta pigesne keps dvygubai ilgiau ?
Papildyta:
QUOTE(AIRA @ 2013 09 13, 13:31)

labai grazus jusu popsiukai

QUOTE(*Radvileee @ 2013 09 18, 20:18)

puikus thumbup.gif

QUOTE(Avijacija @ 2013 09 20, 14:26)
Na mergaitės kuris receptas geresnis popsams? grybukų ar tas kur papsams specialus? aišku bus galima pabandyti abu, nes formeles turiu. Savatgalis bandymams bus smile.gif

Reik bandyti, nes skoniai skirtingi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Turiu toki klausima, gal kas apsiimtu iskepti kastonu formos sausainuku ar bent jau panasiu? Kolegei 40metis, tai norim padovanoti kaip per daina 40kastonu zaliu biggrin.gif bet is manes virtuves seimininke nekokia, tad sumoketumeme pinigelius uz tai, gal kas apsiimtu? Butu smagu jei parasytumete i az. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif atlekiau ir as cia,tik nezinau ,ar ten pataikiau ax.gif stai mano darbelis user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 10 02, 07:16)
sveikutes 4u.gif  4u.gif  4u.gif atlekiau ir as cia,tik nezinau ,ar ten pataikiau ax.gif stai mano darbelis user posted image

oi koks grožis bigsmile.gif , kaip noriu šitų gėlyčių išsikepti, gal tešlos recertuką galėtumėt parašyti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2013 10 02, 09:30)
oi koks grožis  bigsmile.gif ,  kaip noriu šitų gėlyčių išsikepti, gal tešlos recertuką galėtumėt parašyti aciuks.gif

receptas skolintas is sitos temukes"
vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams"

kad negertu riebalu kiti deda zalia bulve i ta alieju arba ipila spirito "
:ax:as i tesla dar ziupsneli druskos iberiu-man taip skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 spalio 2013 - 09:17
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 10 02, 09:15)
receptas skolintas is sitos temukes"
vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams"

kad negertu riebalu kiti deda zalia bulve i ta alieju arba ipila spirito "
:ax:as i tesla dar ziupsneli druskos iberiu-man taip skaniau mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
wow kokios geles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 10 02, 08:16)
sveikutes 4u.gif  4u.gif  4u.gif atlekiau ir as cia,tik nezinau ,ar ten pataikiau ax.gif stai mano darbelis [img]

Atrodo tikrai graziai, turiu instrumenta, bandysiu. rolleyes.gif Sakykit o cia jos sulipintos kuom nors ar tiesiog taip sudetos stovi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2013 10 02, 18:33)
Atrodo tikrai graziai, turiu instrumenta, bandysiu. rolleyes.gif Sakykit o cia jos sulipintos kuom nors ar tiesiog taip sudetos stovi 4u.gif

dedi ratais kaip paprasta skruzdelyna,tik vietoj medaus sirupo cukraus pudra barstai ax.gif nezinau kaip bet laikosi g.gif o jei reikia kur vezt ,apgaubi maistine plevele mirksiukas.gif
Atsakyti