QUOTE(raima.ma @ 2013 09 12, 08:40)
nelabai specialistė esu cake pop kepimo, bet jie tradiciškai daromi rankomis, o el. keptuvė -
šių laikų išmislas.
JUk kepimas - Jūsų fantazija. Bandykite. Manau, turėtų pavykti. Tik įdomu, kaip glaistas laikysis?
cake popsas apskritai yra šių laikų išmislas
, tradiciniai cake popsai yra formuojami rankomis , kas taip pasakė? Tai kad jie dar tas tradicijas tik formuoja
Cake popsas yra pyragėlis ant pagaliuko, ar daromas rankomis ar kepamas formoje jis vistiek pyragėlis, O tie formuojami rankomis man visad buvo žinomi kai bulvytės
QUOTE(Avijacija @ 2013 09 12, 08:43)
Na tai kuriuos popsus labiau žmonės myli (suprantu tai daugiau skonio reiklas). Bet vistik? ar kur rankomis iš biskvito ir kremo kokio formuoji ar paprastučius iš tos keptuvės? Gal bandėt kas abu variantus? Pasidalinkit patirtim
Bandžiau visus tris variantus , ir rankomis sukau ir formoj kepiau , labiausiai man keptuvė patinka . Darant rankomis kelių valandų darbas, kepi biskviką, šaldai, trupini , maišai, formuoji, šaldai jau padarytus popsus , paskui dar prie viso to didelio darbo sunkiai šokoladas limpa , nes jie iš savęs rieboki gaunas , todėl manau spurgytės , pirmas momentas sunkiai ant pagaliuko laikysis , antras momentas dekoruoti sudėtinga , bet galit bandyt , gal aš klystu
. Kepant silikoninėje formoje reikia labai atitaikyt tešlos kiekį , nes jei nedadedi forma negraži , jei per daug tešlos, iškelią ir vėl forma negraži