
Man asmeniskai su juodu skaniausiai, mano dukra nemegsta juoda sokolada, bet popsiukai jo padengti labai patinka

o balta esu pirkusi keliu rusiu, ir sveriama po 40 lt. uz kg., nei vienas man nepatiko

na cia skonio reikalas
====================
Radau pas RiMami temukeje
ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės.
Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).
Šaltinis: kuking.net