dariau anukui , su mokslo pradzia
popsiukai
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 03, 17:13)
dariau anukui , su mokslo pradzia
popsiukai
popsiukai
Nuostabus, as vis ruosiuos , bet bijau kad neiseis
QUOTE(Triumfante* @ 2013 08 22, 12:48)
Sakykite, kai ismirkau sokolade ir papuosiu, juos drasiai galiu besti stacius i pagrinda ar deti i kokia vaza, nenubegs sokoladas?
nubėga , reik ilgokai pažais su jais pasukinėt, kad šokolado lašų nesusidarytų , nenubėgtų, gražiai sustingtų, ypatingai su juodu šokoladu, prieš puošiant popsus nusiteikit pastovėt prie puodo su šokoladu
i darzeli padariau assorti popsiuku
ir tokiu dar nerodziau
ir tokiu dar nerodziau
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 09 04, 16:40)
nubėga , reik ilgokai pažais su jais pasukinėt, kad šokolado lašų nesusidarytų , nenubėgtų, gražiai sustingtų, ypatingai su juodu šokoladu, prieš puošiant popsus nusiteikit pastovėt prie puodo su šokoladu
Aciu, as taip ir maniau, todel takart ir nebeuzsiemiau, iskepiau savo megiama torta, bet butinai pabandysiu pazaist ir su popsais.
Rasa_zyk, erikiuxxx, labai gražūs popsiukai
Balti popsiukai dengti baltu šokoladu?
ACIU kam patiko
pas mane dengti baltu sokoladu, cia irgi, bet galima ir su baltu aisingu (baltimas, cukraus pudra ir citrinos sulciu ilasinti)
pas mane dengti baltu sokoladu, cia irgi, bet galima ir su baltu aisingu (baltimas, cukraus pudra ir citrinos sulciu ilasinti)
QUOTE(*Radvileee @ 2013 09 06, 07:54)
Rasa_zyk, erikiuxxx, labai gražūs popsiukai
Baltas šokoladas, aisingas suprastintų skonį manau
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 09 06, 14:35)
Baltas šokoladas, aisingas suprastintų skonį manau
man su aisingu skaniau, darau tik sau, nes su jo labai ilgai terliotis reikia, labai jis bega O balta sokolada tiesiog nekenciu bet kai praso tai darau, nes nevisu skonis gali buti vienodas, vat su juodu sokoladu tiesiog devinu, labai skanu ipac pamaisius su gliukoze
Ir aš bandžiau su aisingu, pienišku, juodu šokoladu, tai labiausiai patiko su juodu šokoladu ir gaminti ir valgyti...O kaip darote su gliukoze? Kiek dedate gliukozės, šokolado ir sviestuko?
Man asmeniskai su juodu skaniausiai, mano dukra nemegsta juoda sokolada, bet popsiukai jo padengti labai patinka o balta esu pirkusi keliu rusiu, ir sveriama po 40 lt. uz kg., nei vienas man nepatiko na cia skonio reikalas
====================
Radau pas RiMami temukeje
ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA
150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės.
Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).
Šaltinis: kuking.net
====================
Radau pas RiMami temukeje
ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA
150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės.
Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).
Šaltinis: kuking.net
erikiuxxx, labai ačiū Artėja sūnaus gimtadienis, išbandysiu