Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(AIRA @ 2013 07 16, 13:35)
Erikiuxxx, Jūs tikra popsų karalienė, labai gražiai padekoruojat ir pateikiat wub.gif 

biggrin.gif aciuks.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 07 16, 20:12)
keptuvej keptu nepavadinciau greitesniu variantu  unsure.gif

Tai tikrai biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2013 08 07, 14:57)
Merginos, gal galėtumėte pasidalinti receptukais glaistų popsiukams puošti  ax.gif

pilnas internetas visokiu budu, gali buti tirpinamas sveriamas sokoladas, grynai sokoladas, sokoladas su pienu, arr grietinele, ar su sviestu maisytas, ar glazura kokia nors, cia jau skonio reikalas ax.gif

======================

Mergaites , gal galite pasidalinti kokiu kremu ar receptuku, rankomis gaminamu popsiuku ???
LIko nemazai biskvito nuo juodo misko torto, tai noreciau pabandyti popsu padaryt, tu kur rankomis daromi, su ko ta biskvita maisyti ?
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 rugpjūčio 2013 - 16:04
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 13, 17:04)

Mergaites , gal galite pasidalinti kokiu kremu ar receptuku, rankomis gaminamu popsiuku ???
LIko nemazai biskvito nuo juodo misko torto, tai noreciau pabandyti popsu padaryt, tu kur rankomis daromi, su ko ta biskvita maisyti ?
ACIU 4u.gif

as maisiau rududu + sviestas .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 08 13, 16:36)
as maisiau rududu + sviestas .

oj, kokie grazuciai, panasiu esu pridariusi, tik dukra nuotrauku man nepadaro sad.gif((

reikes isbandyti ir su rududu, bet radau jau internete receptuka, sokoladinio kremo kaip nutella, reikes isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 13, 17:04)
biggrin.gif  aciuks.gif
Tai tikrai biggrin.gif  thumbup.gif
pilnas internetas visokiu budu, gali buti tirpinamas  sveriamas sokoladas, grynai sokoladas, sokoladas su pienu, arr grietinele, ar su sviestu maisytas, ar glazura kokia nors, cia jau skonio reikalas ax.gif 
======================

Ačiū už išsamų receptuką 4u.gif
Atsakyti
Kiek laiko grybukai, riešutėliai ir t.t. išbūna kaip švieži? Reikia prikept brolio vestuvėms, bet dar tortus kepsiu, tai galvoju, prieš kiek dienų jau galėčiau kept grybukus? g.gif
Atsakyti
Mano pirmieji popsiukai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2013 08 16, 12:50)
Kiek laiko grybukai, riešutėliai ir t.t. išbūna kaip švieži? Reikia prikept brolio vestuvėms, bet dar tortus kepsiu, tai galvoju, prieš kiek dienų jau galėčiau kept grybukus?  g.gif

Jei darau nemeduolinius tai trejeta dienų jie būna patys minksščiausi ir skaniausi, meduolinius kai esu dariu tai ilgai tokio pat skonio buvo gal savaitę ar ilgiau
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 18, 22:30)
Jei darau nemeduolinius tai trejeta dienų jie būna patys minksščiausi ir skaniausi, meduolinius kai esu dariu  tai ilgai tokio pat skonio buvo gal savaitę ar ilgiau

Ačiū, galvoju meduolinius kept 4u.gif O riešutėlius tada jau vidury savaitės teks kepaliot.
Atsakyti
As tai viska kepu is vakaro ax.gif

dar popsiuku parodysiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 21, 23:22)
As tai viska kepu is vakaro ax.gif

Na, ne viskas kas iškepta iš vakaro, bus skanu, pvz., meduoliai- juk juos reikia kept dar gerokai prieš Kalėdas, tada jų skonis pats geriausias. Tortai kai kurie irgi skaniausi antrą trečią dieną po sutepimo.
Ne iš tingėjimo aš juos noriu anksčiau išsikept- para ne guminė, o reikia dar iškepti tortus vestuvėms, tai todėl ir planuojuosi, kada kepti grybukus, kada riešutėlius, kada tortus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 22 rugpjūčio 2013 - 08:50
Erikiuxxx, labai grazus jusu popsiukai, tiesiog tobuli. wub.gif

Sakykite, kai ismirkau sokolade ir papuosiu, juos drasiai galiu besti stacius i pagrinda ar deti i kokia vaza, nenubegs sokoladas? blush-anim-cl.gif

Erikiuxxx, kaip darote visus tuos drugelius, gelytes? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Grucė,2013 08 22, 08:50]
As apie grybukus, riesutelius ir popsus, viska is vakaro, na nebent prie pora dienu darau, gal galima ir anksciau ax.gif

[quote=Triumfante*,2013 08 22, 12:48]
ACIU 4u.gif

tai pirma reikia nuvarvynti, o paskui smeigiu biggrin.gif
Papuosimus darau kaip ir tortams, is to pacio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 rugpjūčio 2013 - 17:02