QUOTE(grali @ 2013 07 16, 08:58)
Man taip niekad nebuvo nutike, bet bandysiu speti, gal nekokybiska cukraus pudra? arba jos mazai. Ar aisingas su baltymais? esu maciusi kaziuko mugeje geltonu koteliu, tokiu neskaniai pageltusiu, pagalvojau, kad kazko pataupe
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 16, 00:22)
ACIU visoms , kam patiko popsiukai
Puikiai skaniai valgomi, Papuosimai - pabarstukai taip pat
Popsiukai tai vaikų tikras džiaugsmas, Super tinka, i darzeli vaikams, vietoja torto, nebijau del laikymo saligu darzelyje, nes jokiu kremu nera, laikoma kambario temperaturoje, kaip ir visi grybukai vestuviai.
Kiek kartu esu kepusi savo vaikams i kokia sventie darzelyje, tai jie pirmiausiai dingsta nuo stalo, ir dar pritruksta
As visada pridarau DOVANU kai reikia : seselei, gyditojai, aukletojai, man daug maloniau tokiu nunesti, nei parduotuviniu saldainiu ar geliu
Del sokolado, nauduoju visoki, isbandau viska
Puikiai skaniai valgomi, Papuosimai - pabarstukai taip pat
Popsiukai tai vaikų tikras džiaugsmas, Super tinka, i darzeli vaikams, vietoja torto, nebijau del laikymo saligu darzelyje, nes jokiu kremu nera, laikoma kambario temperaturoje, kaip ir visi grybukai vestuviai.
Kiek kartu esu kepusi savo vaikams i kokia sventie darzelyje, tai jie pirmiausiai dingsta nuo stalo, ir dar pritruksta
As visada pridarau DOVANU kai reikia : seselei, gyditojai, aukletojai, man daug maloniau tokiu nunesti, nei parduotuviniu saldainiu ar geliu
Del sokolado, nauduoju visoki, isbandau viska
Del dovanu pritariu as jau keleri metai, taip pat darau, ir dar nenusibodo niekam. Pastaruoju metu uzsikabinau ant macaronsu, bet jau norisi ir popcaku, tik va, galvoju ar patogu juos transportuoti. Turbut dovanoji su visais krepseliais, o kur juos perki? Man aplamai ipakavimas galvos skausmas, kad kepiniai isliktu tokie grazus, kol pasieks vieta, ypac vasara, kai karsta ir sokoladas tirpsta. Sokolada irgi visoki bandau, stengiuosi, kad butu nemaziau 70%kakavos, bet vistiek grybuku galvutes apsitepa jeigu karsta ieskau toliau skanios alternatyvos.