Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(grali @ 2013 07 16, 08:58)
Grazus kepinukai  wub.gif
Merginos, kodel aisingas pradeda gelst  g.gif

Man taip niekad nebuvo nutike, bet bandysiu speti, gal nekokybiska cukraus pudra? arba jos mazai. Ar aisingas su baltymais? esu maciusi kaziuko mugeje geltonu koteliu, tokiu neskaniai pageltusiu, pagalvojau, kad kazko pataupe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 16, 00:22)
ACIU visoms , kam patiko popsiukai   4u.gif  biggrin.gif
Puikiai skaniai valgomi, Papuosimai - pabarstukai taip pat  biggrin.gif
Popsiukai tai vaikų tikras džiaugsmas, Super tinka,  i darzeli vaikams, vietoja torto, nebijau del laikymo saligu darzelyje, nes jokiu kremu nera, laikoma kambario temperaturoje, kaip ir visi grybukai vestuviai.
Kiek kartu esu kepusi savo vaikams i kokia sventie darzelyje, tai jie pirmiausiai dingsta nuo stalo, ir dar pritruksta doh.gif
As visada pridarau DOVANU kai reikia : seselei, gyditojai, aukletojai, man daug maloniau tokiu nunesti, nei parduotuviniu saldainiu ar geliu thumbup.gif

Del sokolado, nauduoju visoki, isbandau viska smile.gif

Del dovanu pritariu drinks_cheers.gif as jau keleri metai, taip pat darau, ir dar nenusibodo niekam. Pastaruoju metu uzsikabinau ant macaronsu, bet jau norisi ir popcaku, tik va, galvoju ar patogu juos transportuoti.  g.gif  Turbut dovanoji su visais krepseliais, o kur juos perki? Man aplamai ipakavimas galvos skausmas, kad kepiniai isliktu tokie grazus, kol pasieks vieta, ypac vasara, kai karsta ir sokoladas tirpsta.  doh.gif Sokolada irgi visoki bandau, stengiuosi, kad butu nemaziau 70%kakavos, bet vistiek grybuku galvutes apsitepa jeigu karsta verysad.gif ieskau toliau skanios alternatyvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkelis: 16 liepos 2013 - 08:45
Hm...cukraus pudra visada dan suckier naudoju, nieko nedataupau...bet va kelis kartus jau pastebejau, jog pagelsta doh.gif . Aisingas su baltymais, kiek zinau kitaip jis ir nesigamina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2013 07 16, 09:40)
Hm...cukraus pudra visada dan suckier naudoju, nieko nedataupau...bet va kelis kartus jau pastebejau, jog pagelsta  doh.gif . Aisingas su baltymais, kiek zinau kitaip jis ir nesigamina  ax.gif

Taip kitaip jis nesigamina, bet buna mamos bijo baltymu tai nededa.

Gal i saldytuva dedate? unsure.gif
Atsakyti
Baltyma paruosus nera pagrindo baimei, tfu, tfu,tfu.... Nea, i saldytuva nededu unsure.gif
Atsakyti
erikiuxxx, ar galite pasidalinti, i ka merkiate pop cake? I gryna sokolada, ar skiesta? As dariau su neskiestu, tai tikras vargas, kol aptepu, apsitepa nedailiai, o is saldytuvo isemus, jei silta diena, iskart puole tirpti tas sokoladas. Sekanti karta i sokolada ipyliau lasa aliejaus, situacija buvo geresne, bet gal Jus dar kitaip darote, nes labai dailiai atrodo, be nelygumu... 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kuri mergina išsisaugojusi Cypsiuko receptą grybukų? Ieškau, nerandu, per visas SM tmas neišeina ieškot, o jos puslapy nėra g.gif

Ir dar sudomino tie popsai, kaip juos gaminat? Rankom, ar irgi buna forma? Pirmą kartą matau. Labai gražiai atrodo. Ir jų tešla speciali, ar tokia, kaip grybukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 16 liepos 2013 - 10:50
QUOTE(Fėja* @ 2013 07 16, 11:48)
Laba diena, gal kuri mergina išsisaugojusi Cypsiuko receptą grybukų? Ieškau, nerandu, per visas SM tmas neišeina ieškot, o jos puslapy nėra g.gif

Ir dar sudomino tie popsai, kaip juos gaminat? Rankom, ar irgi buna forma? Pirmą kartą matau. Labai gražiai atrodo. Ir jų tešla speciali, ar tokia, kaip grybukų?

keleta puslapiu atgal rasit visus atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 16, 13:03)
keleta puslapiu atgal rasit visus atsakymus  mirksiukas.gif

dėkui, reiškias šią temą paskaitinėsiu atidžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, Jūs tikra popsų karalienė, labai gražiai padekoruojat ir pateikiat wub.gif

Aš irgi su jais karts nuo karto pažaidžiu, nes vaikams tai tikras džiaugsmas tongue.gif . Man nepatinka kai tarp dantų pabarstukai traška, tai suaugusiems aš darau cake balls. Kepu šlapią šokoladinį pyragą pagal Beatą, ir po to rankomis formuoju rutuliukus, kuriuos mirkau į šokoladą, skonis pranoksta lūkesčius mirksiukas.gif Labai rekomenduoju pabandyti popsiukų gerbėjoms, nes tai ir yra tikrieji popsai, kai lipdoma iš pyrago trupinių su kremu, o spec. keptuvėje jau pagreitintas variantas.
Atsakyti
keptuvej keptu nepavadinciau greitesniu variantu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėte pasidalinti receptukais glaistų popsiukams puošti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 08 07, 13:57)
Merginos, gal galėtumėte pasidalinti receptukais glaistų popsiukams puošti  ax.gif

esu dariusi su aisingu(cukraus pudra+baltymas+citrinos rugstis),mikrobangej tirpintais marsmelaus+sviestukas),tirpintas sokoladas+riebalas koks nors.proporciju neparasysiu,nes visi bandymai buvo "is akies".sekmes 4u.gif
Atsakyti