Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(pringle @ 2013 03 25, 16:39)
Šiandien Kristianoj išbandžiau Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat BR50 spalvą. Mano oda mišri, kakta linkusi blizgėti, o ant skruostų yra išsausėjimų. Tačiau ši pudra puikiai išlaiko matiškumą ir neišryškina sausų vietų, labai maloniai dengiasi, maskavimas prastokas, bet aš nelabai turiu ką slėpti.  Manau, kad reikės įsigyti šią pudrą, tik norėčiau kitos spalvos (B40), tačiau jos Kristėj nebuvo, o visos kitos per daug šviesios.  g.gif

Aš irgi išbandžiau savaitgali šią pudrą parduotuveje. Labai maloni ant veido, toks drėgnumo pojutis, nors mano oda sausa. Konsultante pasake ideliai man tinka B50, o jei norisi šiltumo BD 50(šią išbandžiau and veido). smile.gif Tikrai neveltui tiek pagyrimų šiai pudrai, dabar suprantu dėl ko mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu clinique supermoisture make up pudra? Ar patinka? Kelias dienas naudoju, nesu labai patenkinta smile.gif truksta maskavimo, nelabai maloniai tepasi-sunku issitepti, ir tos spindincios detales doh.gif na labai jau blizga pries saule
Atsakyti
Skaitau skaitau šias temas, jau viskas ir painiotis pradėjo, tad visgi prašysiu ir man ką parekomenduoti 4u.gif
Turiu riebią (labai labai) odą, problematišką, jautrią. Kad oda atrodytų gražiai net nesitikiu, tačiau norėtųsi, kad būtų galima bent šiek tiek pasigražinti ir to riebaluotumo paslėpti...
Iš brangesnių bandžiau Vichy Dermablend (siaubingai sunkiai tepėsi, galiausiai pasidaviau) ir Clinique Anti-Blemish (šita labai patiko jei ne blizgesys...už 1val jau "plaukdavo" veidas).
Paauglystėj išbandžiau ir krūvą pigesnių - Rimmel, Loreal ir t.t. Sunkiai jas ir pamenu, tik kad nieko gero taip ir neatradau.
Su kokia pudra jums ilgiausiai ilgiausiai išsilaiko matiškumas? Galbūt man bent 3val tuomet atlaikytų angel_sadangel.gif
Atsakyti
estee lauder double wear nebandet? siaip abejoju, ar vien is skystos pudros gausit reikiama rezultata. reiktu dar spec. matiskuma laikancios birios/presuotos ant virsaus vis vien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2013 03 26, 05:08)
Aš irgi išbandžiau savaitgali šią pudrą parduotuveje. Labai maloni ant veido, toks drėgnumo pojutis, nors mano oda sausa. Konsultante pasake ideliai man tinka B50, o jei norisi šiltumo BD 50(šią išbandžiau and veido). smile.gif Tikrai neveltui tiek pagyrimų šiai pudrai, dabar suprantu dėl ko mirksiukas.gif

Butinai isbukit su ja visa diena. Man buna, kad aplink nosi pasausejimus isryskina po kokiu 5 val.po uztepimo.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 26, 18:11)
estee lauder double wear nebandet? siaip abejoju, ar vien is skystos pudros gausit reikiama rezultata. reiktu dar spec. matiskuma laikancios birios/presuotos ant virsaus vis vien  rolleyes.gif

O, nepaminėjau to - visuomet užtvirtinu (įprastai renkuosi tos pačios firmos birią/presuotą, kažkaip atrodo, kad jos geriau tarpusavyje "suderintos" visgi g.gif ). Dėkui, estee lauder visai nebandyta firma, bėgsiu domėtis bigsmile.gif
Atsakyti
Naudojau Revlon lygiai dvi savaites, diena nienon, ir tiek spuogu dar nesu turejus. Is vis del spuogu neturejau problemu, vienas kitas budavo tik per tam tikras menesio dienas, bet dabar tai doh.gif labai gaila, nes tai vienintele pudra, kurios atspalvi buvau pritaikiusi idealiai sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 03 26, 18:46)
O, nepaminėjau to - visuomet užtvirtinu (įprastai renkuosi tos pačios firmos birią/presuotą, kažkaip atrodo, kad jos geriau tarpusavyje "suderintos" visgi g.gif ). Dėkui, estee lauder visai nebandyta firma, bėgsiu domėtis  bigsmile.gif

pritariu del Estee Lauder Double wear, pati naudoju kai reikia kad veidas graziai atrodytu ir neblizgetu bent jau kokias 4 valandas
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 03 26, 18:55)
Naudojau Revlon lygiai dvi savaites, diena nienon, ir tiek spuogu dar nesu turejus. Is vis del spuogu neturejau problemu, vienas kitas budavo tik per tam tikras menesio dienas, bet dabar  tai  doh.gif  labai gaila, nes tai vienintele pudra, kurios atspalvi buvau pritaikiusi idealiai sad.gif

Neskubekit nurasineti, mane buvo tragiskai (lyginant su tuo,kad siaip nera spuogu) isbere,galvojau nuo kremo, o dabar vel testuoju, kai issigydziau ir jau nesu tikra ar nuo jo, speju neeilinis pms'as buvo pasitaikes.
Atsakyti
Kuo toliau tuo labiau man nepatinka revlon colorstay,visu pirma kvapas,kaip kliju kokiu,nu nesigula ji man graziai nors tu ka,ir sepeteliu,ir kempinele,ir pirstais tas pats s...o spalva tinka idealiai,plius sausina ji man oda,ryskina poras.taigi pirmas ispudis buvo labai geras,o po kiek laiko nusprendziau kad nepatinka,dabar kad sunaudociau tepu veido sonus,kakla,taip ir suzulinsiu be jokio malonumo
Nesitikekit kad pudra atliks visa darba ir bus matine oda,kremai,serumai,tonikai,baze,jeigu tikrai tokia blizganti pabandykit nuvalyti salicilo 1% rugsties tirpalu,sutraukia poras,dezinfekuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 26 kovo 2013 - 19:42
QUOTE(Caridian @ 2013 03 26, 18:59)
Neskubekit nurasineti, mane buvo tragiskai (lyginant su tuo,kad siaip nera spuogu) isbere,galvojau nuo kremo, o dabar vel testuoju, kai issigydziau ir jau nesu tikra ar nuo jo, speju neeilinis pms'as buvo pasitaikes.

nurasinet kol kas nesiruosiu, tik atidejau i sali, kol susitvarkys oda, tada vel bandysiu ax.gif
Papildyta:
Gal kas gali palyginti Guerlain Parure aqua ir Guerlain parure de lumiere? Gal antroji maziau turi to svytejimo ar slapio efekto, net nezinau kaip teisingai g.gif Turiu Aqua, bet noriu kazko kito. Ir dar del spalvos - sviesiaodei kuris numeriukas (ne i ruzavuma) labiau tikru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_lika27: 26 kovo 2013 - 20:18
Ateinu pagirt naujosios dior nude, ant kiek senesne buvo sh tai sita mane nustebino o ir pabandziau atsitiktinai nes po senosios net nekirbejo mintis dar kart pameginti smile.gif
jei ana denge kaip kauke ir sunkai skirstes tai sita lengvute, tikra nude lengvai pasisikirsto susilygina splava.
Jei su ana iskart atrodydavau slapiu veidu tai sita islaiko mattiskuma, tarsi susigeria i oda, nu likau maloniai nustebinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 03 26, 19:00)

Su kokia pudra jums ilgiausiai ilgiausiai išsilaiko matiškumas? Galbūt man bent 3val tuomet atlaikytų angel_sadangel.gif

Mano oda taip pat riebi. Naudoju revlon colorstay ir esu labai patenkinta thumbup.gif Tiesa, miksuoju ja su laseliu tamsesnes clinique even better pudros ir riebalinis blizgesys man listi pradeda po kokiu 6 valandu thumbup.gif Bet zinokit jei naudociau tik revlon manau blizgesys islistu tik po kokiu 8 valandu g.gif Ir dar, as jos net neuztvirtinu jokia kompaktine pudra thumbup.gif
Atsakyti