Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Green tea* @ 2013 03 22, 16:20)
O gal galėtumėt palyginti abiems odos tipams skirtas Ivory spalvos šias pudras?
Turiu Ivory sausai/normaliai, tai labai rožinė spalva  unsure.gif Jei mišriai/riebiai ivory būtų šviesesnė ir ne tokia rožinė kaip sausai/normaliai, tai būtų pats tas, nes buff man per tamsi ir per geltona..

Irgi vakar žiūrėjau ją, tai tikrąja ta žodžio prasme rožinio porceliano spalvos. Sakyčiau niekam netinkantis atspalvis doh.gif Jei Buff per tamsi, tai tada iš Revlon nieko nerasit (turiu tokią pačią problemą žiemom), tik Photoready 02 Vanilla šviesesnė visu tonu, ją nusipirkau vėl, bet man ji per mažai maskuoja, per skysta ir dėl to tepasi ruožais, ryškina plaukelius, kurie šiaip nematomi ir netolygiai gula ant odos, ryškina pasausėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 03 22, 20:49)
Irgi vakar žiūrėjau ją, tai tikrąja ta žodžio prasme rožinio porceliano spalvos. Sakyčiau niekam netinkantis atspalvis  doh.gif  Jei Buff per tamsi, tai tada iš Revlon nieko nerasit (turiu tokią pačią problemą žiemom), tik Photoready 02 Vanilla šviesesnė visu tonu, ją nusipirkau vėl, bet man ji per mažai maskuoja, per skysta ir dėl to tepasi ruožais, ryškina plaukelius, kurie šiaip nematomi ir netolygiai gula ant odos, ryškina pasausėjimus.

Ech, taip ir maniau doh.gif Ačiū smile.gif

Labai gaila, nes Colorstay man labai patinka, tik va spalvos tinkamos žiemos sezonu neatitaukau.. O vasarą tinka Buff smile.gif
Matyt mūsų panaši odos spalva, ką gero atradot žiemos sezonui? Gal Neutrogena Healthy Skin bandėt? Skaičiau, kad lyg irgi nebloga, tik neišsirenku tarp Classic Ivory ir Natural Ivory g.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2013 03 22, 22:44)
Matyt mūsų panaši odos spalva, ką gero atradot žiemos sezonui? Gal Neutrogena Healthy Skin bandėt? Skaičiau, kad lyg irgi nebloga, tik neišsirenku tarp Classic Ivory ir Natural Ivory  g.gif

Taip, pas mane lygiai ta pati bėda. Aš vis naudojau Buff (sausai odai), bandydavau ant viršaus šviesesnę fiksuojančią pudrą dėti, bet dabar jau labai skyrėsi nuo kaklo, tai vis tik nusipirkau tą Photoready, bet kad konsistencija būtų tinkamesnė mano odai, maišau su Colorstay Buff, plius nusipirkau dar šviesesnę kompaktinę pudrą. Stengiuosi labiau ties kaklu užtept, sulygint, nematomą perėjimą daryt, nes tikrai sunku su ta šviesia oda. O Neutrogenos nebandžius ir net nemačius, kad yra, nesidomėjus aš ta kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 03 23, 01:06)
Taip, pas mane lygiai ta pati bėda. Aš vis naudojau Buff (sausai odai), bandydavau ant viršaus šviesesnę fiksuojančią pudrą dėti, bet dabar jau labai skyrėsi nuo kaklo, tai vis tik nusipirkau tą Photoready, bet kad konsistencija būtų tinkamesnė mano odai, maišau su Colorstay Buff, plius nusipirkau dar šviesesnę kompaktinę pudrą. Stengiuosi labiau ties kaklu užtept, sulygint, nematomą perėjimą daryt, nes tikrai sunku su ta šviesia oda. O Neutrogenos nebandžius ir net nemačius, kad yra, nesidomėjus aš ta kosmetika  g.gif

Aš lygiai dėl tos pačios situacijos nusipirkau HM 51nr., tik kad maišau su Colorstay Ivory, kad bent šiek tiek ta rožinį atspalvį numušt.. Nes Buff atidėjau tik vasarai, per tamsi unsure.gif
HM irgi šiek tiek per geltona, bet sumaišius su Ivory visai nieko, tik šiek tiek dingsta Colorstay matiškumas ir maskavimas.
O kaip Photoready matiškumą laiko? Turbūt kažkas panašaus kaip HM, ir maskavimu, ir konsistencija?
Ir kaip su atspalviais, jei gerai supratau, Vanilla šviesesnis nei Colorstay Buff, o kaip dėl Ivory? Toks pat rožinis, kaip Colorstay? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 23 kovo 2013 - 08:31
Ar kas spejot ismeginti naujaja Bourjois- Radiance reveal ? atseit atnaujinta healthy mix g.gif Visada sprendziau problema su odos blizgejimu,bet siuo metu kazko oda isausejusi,na matyt sezonas toks,tarkim tos pudros kurias sekmingai naudojau,kaip revlon photo ready dabar man nepatinka,norisi dregnesnes,nebesijaucia oda komfortiskai.O dar spalva nebetinka,kadangi oda pasviesejus,o pudra duoda gelsvumo kai neidegusi esu,ir esu nepatenkinta,oda graziau skaisciau atrodo be pudros. Vienos bedos doh.gif Pastebejau kad netinkama spalva ypac tos geltonesnes kazkaip uzgozia veido naturalu skaistumo,net jei pudra nera matine.Nors as neesu is baltaodziu ir oda ne i rozine puse,o kaip tik i aukso. Zodziu, garsiai mintis isreiskiau,tikiuosi neuzpyks niekas biggrin.gif Vis laukiu rekomendaciju geru pudryciu,taip norisi atrasti viena tokia gera ir tinkama spalvyte kad butu ir nebesukt galvos.Manau geriau investuot i viena gera nei su tom visom terliotis. Buvau nusiziurejus MUFE ar tai lift ar face and body,bet dar neismeginau. Man aktualu ilgas laikymasis,ne per sausa ir ne per riebi,grazus maskavimas, nenoriu sunkios bet nenoriu ir per daug lengvos kur isvis kaip vandenukas,net nepamaskuoja paraudimu parastu. Noriu kad veidas butu gaivus sviezus,skaistus,bet beda,kad tokios dazniausiai buna skirtos sausai odai ir nuo ju oda labai blizga..Na gal kas ka rekomenduosit,dar ko negirdejau biggrin.gif Plius,kad poru neryskintu. Na noriu tobulos pudros,kaip ir visos,bet reikia daugiau rekomendaciju,dekui uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2013 03 23, 09:28)
O kaip Photoready matiškumą laiko? Turbūt kažkas panašaus kaip HM, ir maskavimu, ir konsistencija?
Ir kaip su atspalviais, jei gerai supratau, Vanilla šviesesnis nei Colorstay Buff, o kaip dėl Ivory? Toks pat rožinis, kaip Colorstay?  smile.gif

Matiškumą man labiau laiko priemonės, tepamos ant viršaus, tai negaliu tiksliai pasakyti, bet plaukia greičiau, nei Colorstay ( o aš naudoju net ne tą, kur riebiai odai). HM aš nebandžius, nors ne kartą galvojau. Bedt manau panašu. Vanilla tonu šviesesnė nei Buff, Ivory jų visų daugmaž toks pats.
Atsakyti
Sveikos merginos,
kreipiuosi į jus pagalbos. Man 21 metai, turiu linkusią sausėti odą. Paskutinė pirkta kreminė pudra buvo Lumene Triple Stay Matt, bet oda į ją reaguoja labai blogai. Praėjus kelios minutėms po odos padengimo ja, veido oda plėmais išsausėja ir veidas atrodo tragiškai verysad.gif Tad gal kas turėtumėte kokių nors pasiūlymų? 4u.gif
Atsakyti
isbandziau revlon color stay, spalva 180. mano sviesiai odai atspalvis tiko idealiai, labai puikiai pasiskirsto, graziai dengia veiduko oda. labai vykes pirkinys.
Atsakyti
QUOTE(kkristina1 @ 2013 03 24, 14:42)
Sveikos merginos,
kreipiuosi į jus pagalbos. Man 21 metai, turiu linkusią sausėti odą. Paskutinė pirkta kreminė pudra buvo Lumene Triple Stay Matt, bet oda į ją reaguoja labai blogai. Praėjus kelios minutėms po odos padengimo ja, veido oda plėmais išsausėja ir veidas atrodo tragiškai verysad.gif Tad gal kas turėtumėte kokių nors pasiūlymų? 4u.gif

na vien sausa oda ir žodis Matt yra visiškai nesuderinami dalykai schmoll.gif Ieškokit drėkinančios, skirtos sausai odai pudros.
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2013 03 19, 10:33)
O apie L'oreal Lumi pudrytę iš nebrandžių odos turėtojų galit kas ką pasakyt

Aš jau kelis mėnesius esu varginančiose tinkamos pudros paieškose, ir prieš dvi dienas nusipirkau šią bigsmile.gif net širdis apsalo, kaip man ji patiko! turiu ant kaktos pleiskanojantį plotelį - šiaip jo nesimato, bet užtepus krempudros jis išryškėja doh.gif išbandžiau kelias brangesnių gamintojų pudras, išmečiau tiek pinigų, bet visos man kažkaip paryškindavo tą plotelį. Uch, kiek nervų buvo biggrin.gif O vat prieš dvi dienas užsitepiau L'oreal Lumi, ir net savo akim nepatikėjau, kaip gražiai pasidengė tas sausas plotelis, jokio šerpetojimo thumbup.gif Taip pat pasirodė, kad neblogai užmaskavo paraudimus (nes iš brangesniųjų, tai kelios pasirodė tinkamos tik neturint jokių trūkumų.. Teks sunaudoti tomis (retomis doh.gif ) dienomis, kai veidas ir be pudros atrodo gerai biggrin.gif )

Žodžiu, kol kas 10 balų, bet, kaip minėjau, tik vieną kartą ją išbandžiau, gal su laiku išlįs visokių trūkumėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina1 @ 2013 03 24, 14:42)
Sveikos merginos,

Tavo vietoje intensyviai drekinciau veido oda, o pudru skirtu riebiaodems irgi vengciau...
Atsakyti
Šiandien Kristianoj išbandžiau Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat BR50 spalvą. Mano oda mišri, kakta linkusi blizgėti, o ant skruostų yra išsausėjimų. Tačiau ši pudra puikiai išlaiko matiškumą ir neišryškina sausų vietų, labai maloniai dengiasi, maskavimas prastokas, bet aš nelabai turiu ką slėpti. Manau, kad reikės įsigyti šią pudrą, tik norėčiau kitos spalvos (B40), tačiau jos Kristėj nebuvo, o visos kitos per daug šviesios. g.gif
Atsakyti