O apie šitą pudrytę iš nebrandžių odos turėtojų galit kas ką pasakyt, nes ji mano sąraše irgi yra, tik nežinau kuriai teikt pirmenybę Prieš 10m naudodavau tik Loreal, bet nesenai pabandžius perfect match kaip išbėrė veidą, tai nebepirkau, nor Liumi vilioja labai
aš išmėginau LUMI, man nereali ji nors mano oda sausoka, bet taip gražiai "nugulė" ji ant veido, nesimatė, veidas toks gyvas. Tiesa,nėra ji stipriai maskuojanti, bet man bent pakanka to maskavimo. Žodžiu įsimylėjau ją, stumiu savo NARS Sheer glow i šoną ir laukiu algos, kada galėsiu įsigyti pilną LUMI pakuotę
Turiu klausimuką Giorgio Armani pudryčių naudotojoms. Kodėl būtent šio ženklo pudrytę naudojat? Ar labai ji tokia ypatinga? Ir kuo? Kuo, pvz., skiriasi nuo anksčiau jūsų naudotų? Vat man įdomu, ar tikrai perkama kokybė, o ne vardas? Atsiprašau už tokį tiesmuką klausimą, bet aš irgi iš tų, kurios nori idealaus makiažo pagrindo, bet permokėt - ne Būtų šaunu, jei kas palygintų kokybę su kokia paprastesne pudryte. Ačiū
aga,labai gera nuoroda.tik mane baisiai nuliūdino,kad tarkim pudra,skirta sausai-normaliai odai spalva 150Buff, puse tono tamsesnė už pudrą riebiai mišriai odai tokiu pačiu numeriu.
aga,labai gera nuoroda.tik mane baisiai nuliūdino,kad tarkim pudra,skirta sausai-normaliai odai spalva 150Buff, puse tono tamsesnė už pudrą riebiai mišriai odai tokiu pačiu numeriu.
Kaip tik šiandien lyginau jas, tai nesutiksiu. Riebiai/mišriai skirta turi daugiau pilkšvo atspalvio ir vizualiai atrodo purvinesnė, o to pasekoje ir šiek tiek tamsesnė ant odos
gal kas uzmate kokia nuoroda su Clinique Superbalansed pudros atspalviais?niekad neturejau clinique pudros nezinau kokia spalva rinktis visos keistos kazkokios ir gal kas naudoja sia pudra?ka gero/blogo galit pasakyt?
Kaip tik šiandien lyginau jas, tai nesutiksiu. Riebiai/mišriai skirta turi daugiau pilkšvo atspalvio ir vizualiai atrodo purvinesnė, o to pasekoje ir šiek tiek tamsesnė ant odos
Sveikos. Nusipirkau Bourjois healti mix, kaip sualergizavo odą, pirmą kartą matau ją tokią, ar yra buvę tokių bairių kam?Tiesiog plėmais oda niežti, raudona.Ar čia tik sutapimas su kažkuom.Nesuprantu negi vėl papildžiau savo buteliukų archyvą
O gal galėtumėt palyginti abiems odos tipams skirtas Ivory spalvos šias pudras?
Turiu Ivory sausai/normaliai, tai labai rožinė spalva Jei mišriai/riebiai ivory būtų šviesesnė ir ne tokia rožinė kaip sausai/normaliai, tai būtų pats tas, nes buff man per tamsi ir per geltona..
As siuo metu kasdien naudoju Armani krempudra.Man ji dienai tinkamiausia krempudra,nes nera didelio maskavimo,nekemsa poru,islygina veido spalva.Bet vakariniui makiazui naudoju revlon.Ziurint ko tu tikiesi is Armani krempudros