Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Plunksnuota @ 2013 03 17, 16:09)
Turejau ir viena ir kita,po 5 HM buteliuku,oda isausejo , nebeuztepu normaliai, nes dengiasi gabalais,gal cia oda "nusivaziavo" g.gif o serumu isvis likau nepatenkinta, nes 
atrode kaip kauke,islindo netgi veido pukai,kuriu nezinojau turinti,meginau su makiazo baze ir be jos-man asmeniskai labai nepatiko, tai ismeciau net is nevilties ,nors atspalviai vienodi,taip sake ir konsultante Kosmadoje

dbr  naudoju YSL Teint Eclact, turiu du atspalvius, tai sumaisau ir nutaikau i savo papilkejusia oda, tik man per mazai maskuoja,kas gerai maskuoja?nes jauciu reiks sio gerio atsisakyti del per mazo maskavimo

YSL gerokai maziau maskuoja nei HM?
gal galit palyginti sias pudras? kaip dengiasi? issilaiko? kuri graziau atrodo?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Man HM daugiau maskavo, bet graziau atrdo YSL, nes suteikia tokio dregnumo ant veido.O HM matosi kad pudruotas veidas toks kaip ir sausokas budavo, ant virsaus jau meteoritu neuzdesi, nes sausutele atrodydavo oda, bent man,YSL greiciau nueidavo ir atrodydavo kad visai be pudros, tai dienos begyje vis dar uzpildavau ant virsaus papildomai
Tikra kankyne ieskotis naujo varianto, taip dziaugiausi YSL

konsulktantes irgi galetu dazniau ideti meginuku, nes YSL pameginau ir prisipirkau tik meginuka isbandziusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 03 17, 16:09)
Turejau ir viena ir kita,po 5 HM buteliuku,oda isausejo , nebeuztepu normaliai, nes dengiasi gabalais,gal cia oda "nusivaziavo" g.gif o serumu isvis likau nepatenkinta, nes 
atrode kaip kauke,islindo netgi veido pukai,kuriu nezinojau turinti,meginau su makiazo baze ir be jos-man asmeniskai labai nepatiko, tai ismeciau net is nevilties ,nors atspalviai vienodi,taip sake ir konsultante Kosmadoje

Ačiūwink.gif Rodos gyvenimo klausimas išsirink tobulą krempudros variantą. doh.gif
Sunaudojau paskutiniu metu 3 Mybelline Fit me buteliukus, rodės viskas tobula, bet eilinį kartą ieškau kažko naujo.jau neblogas sąrašas susidarytų kiek išbandyta g.gif
Atsakyti
Labadiena, gal galėtumėt padėti išrinkti mamai (52 metų) pudrytę iki 80lt? Mamos oda sausa. Kaip manote, gal tiktų bourjois healthy mix serum?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 03 17, 09:25)
Merginos, gal yra naudojančių Shiseido Radiant Lifting Foundation ir galėtumėt patart koks Shiseido numeriukas atitinka pvz Guerlaino trečiuką?
Sunku internetu susigaudyt jų spalvose  g.gif

ryt patepliosiu dienos šviesoj ir parašysiu. turiu Shiseido B40 ir I40 spalvas,lyginsiu su Guerlain Lingerie nr3 .
Atsakyti
QUOTE(bagijaa @ 2013 03 18, 19:35)
Labadiena, gal galėtumėt padėti išrinkti mamai (52 metų) pudrytę iki 80lt? Mamos oda sausa. Kaip manote, gal tiktų bourjois healthy mix serum?

mix serum turėjau,bet pardaviau,man joje truputį trūko drėgmės ar tai riebumo. sausai,brandžiai odai labai tinkama ARTDECO Rich Treatment Foundation ir LOREAL Lumi Magique. abi turi drėgnumo,gražiai gula ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 03 18, 20:48)
Tai negana konsistenija kad tiktu, bet spalva issirinkti, va,tada i Kristiana eiti jau tampa ne malonumas o vargu vargelis, o jei nepataikai, tai ir apiplesimas vidury baltos dienos doh.gif

doh.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Ašara @ 2013 03 19, 01:49)
mix serum turėjau,bet pardaviau,man joje truputį trūko drėgmės ar tai riebumo. sausai,brandžiai odai labai tinkama ARTDECO Rich Treatment Foundation ir LOREAL Lumi Magique. abi turi drėgnumo,gražiai gula ant odos.

O apie šitą pudrytę iš nebrandžių odos turėtojų galit kas ką pasakyt, nes ji mano sąraše irgi yra, tik nežinau kuriai teikt pirmenybę ax.gif Prieš 10m naudodavau tik Loreal, bet nesenai pabandžius perfect match kaip išbėrė veidą, tai nebepirkau, nor Liumi vilioja labai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 19 kovo 2013 - 11:33
QUOTE(ingapoc @ 2013 03 19, 07:45)
bigsmile.gif  aciu labai!

Guerlain nr3 ir Shiseido B40 būtų artimiausios pagal atspalvius. Shiseido truputėliuką šviesesnė,nors uždėjus po lašą abiejų pudrų ant rankos atrodo,kad Guerlain šviesesnė,tačiau vos susiliečia su oda tepant-patamsėja.Shiseido turi truputį rausvumo lyginant abi,bet ant veido užtepus ružavumo tikrai nėra.
Atsakyti
Ašara- ačiū jums labai už išsamią analizę biggrin.gif
db žinosiu kaip rinktis..gal ir gerai kad Shiseido čiut šviesesnė, kaip tik pavasariui, nes man Guerlaino trečiukas vasarai pats tas..
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtų pakomentuoti kanebo cream finish foundation spalvas:
user posted image?

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 04, 19:30)
kelias dienas naudoju YSL le teint touche eclat, kol kas nuomone apie ja puiki  bigsmile.gif

o ji misriai odai nelabai tinka ar ne? nes pimoje temos zinuteje si pudryte ivardinta prie sausai odai skirtu... svarstau ja pirktis, bet mano oda misri
Atsakyti
QUOTE(Troliautoja @ 2013 03 19, 19:27)
o ji misriai odai nelabai tinka ar ne? nes pimoje temos zinuteje si pudryte ivardinta prie sausai odai skirtu... svarstau ja pirktis, bet mano oda misri

viskas labai individualu, maniske ysl irgi neatitinka aprasymo 1 zinuteje irnesakyk.gif
Atsakyti