Sveikos
Kaip tik pasisakysiu apie riebiai odai skirtos pudros paieska...
Pradziai - pries gimdyma veido oda buvo misri, po gimdymo pasidare riebi. Aisku yra pasausejimu ir reikia vidutinio maskavimo
(turiu rosacea - pastoviai raustancia oda). Maskavimui naudoju L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Redness (zalias kremukas raudoniui slepti, taip pat gerai sudrekina issausejusiu ploteliu oda) ir jei kur nepakanka sio kremuko, tai dar plonai Vichy Dermablend Ultra Corrective Foundation Cream Stick.
Mano akiratyje buvo atsidure riebiai odai skirtos Chanel Perfection Lumiere, Mac Pro Longware faundation, Nars Sheer Matte, YSL le teint eclat foundation kremines pudros. Be situ taip pat bandziau Dior Nude, Nars Sheer Glow.
Chanel Perfection Lumiere - pats pirmiausias pastebejimas - stipriai parfumuota (man tai nelabai patiko). Ant mano odos dengesi prastai, greitai dziudavo - veidas atrode demetas, paryskedavo issausejimai, po 8 val oda stipriai blizgejo, maskavimas stiprus.
Mac Pro Longware faundation - ant mano odos dengesi prastai, maskavimas minimalus - vidutinis, labai greitai islindo blizgesys, nesilaike 15val ant odos (kaip teigiama).
Nars Sheer Matte - maskavimas vidutinis - stiprus, graziai dengiasi ant mano odos, po 8 val veidas blizga, bet ne taip stipriai kaip Chanel Perfection Lumiere (oil control tissues puikiai cia pagelbeja) ir atspalvi atsirinkau idealu.
YSL le teint eclat foundation - padengus veidas atrode demetas, ilgai neislenda blizgesys, gan skysta, maskuoja vidutiniskai - stipriai.
_ _ _ _ _ _
Dior Nude - visu pirma tai ne riebiai odai skirta kremine pudra - greitai islenda blizgesys. Taciau uz visa kita as duodu tik pliusus. Maskuoja mazai (bet man uztenka), oda atrodo labai graziai.
Nars Sheer Glow - si pudra taip skirta ne riebiai odai. Taciau graziai dengiasi, oda graziai svyti.
Siuo metu naudoju NARS Sheer Matte. Taciau dar noriu pabandyti Estee Lauder Double Wear Stay in Place Makeup SPF 10, Clinique Superbalanced Makeup ir Stay Matte Oil Free Makeup. Kai isbandysiu sias, parasysiu atsiliepimus