Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Norėčiau pakomentuoti PUDRYTES :
1) Lancome Teint Idole 24 Ultra 4u.gif
Pudra maskuoja neblogai, skirta mišriai odai, be švytėjimo, matiškumą išlaiko vidutiniškai. Šaip pudra gera, bet labai parfumuota unsure.gif Užsitepu ant veido ir kaip kokiais kvepalais patepliojus veidą. Kvapas paskui išsivėdina, bet pradžioj mane tai erzina.

2.) Estee Lauder Double Wear
Man asmeniškai ji labai sunki ir tinka tik vakarui. Skirta riebiai odai, padaro ją tikrai matinę. Matiškumą išlaiko neblogai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2014 01 30, 19:20)
Merginos, gal ka patarsite, niekaip neatsirenku pudros, kuri butu pati paciausia.. Dabar baigineju jau kelinta Kanebo Fluid Finish, naudojau anksciau ir Chanel Vitalumier ir Dior Nude, bet kazkas ne tas  schmoll.gif Noriu, kad gal geriau pamaskuotu, (problema siek tiek raustanti oda, kapiliarai) turetu svytejima, nebutu matine, oda siuo metu pasausejusi..  Nuotraukose is viso man labai labai nepatinka, paskaiciau gal del SPF esancio pudrose, pilksvas veidas kazkoks lieka  g.gif  unsure.gif

mano panašiai odai žiemą labai tinka Clinique Laser Focus , daug kas ją kritikuoja, bet man ji viena mėgstamiausių, už Kanebo ji riebesnė ir geriau maskuoja, taip pat turi daugiau švytėjimo.
Atsakyti
Sveikos, gal kazka man patarsite..

Siltuoju metu laiku naudoju Estee Lauder Double Wear ir DWL, tinka ir patinka. Bet dabar mano oda pasausejus, nebenaudoju, nes tempia ir sausina.

Nuo vasaros turiu Chanel Vitalumiere Aqua,vasara visai netiko, pojutis su ja dabar malonus, nesausina, bet labai greit islenda blizgesys ir prapuola nuo veido. Naudoju pakaitom su Revlon Colorstay misriai odai, kuri man saltuoju metu laiku labai patinka, gerai laikosi, riebesne nei EL, bet kemsa poras doh.gif

Galvoju pabandyti Dior Forever, Lancome teint Idole Ultra 24H. kuri geriau laikosi? ka dar galeciau isbandyti? Oda misri, vasara riebesne, ziema sausesne. Aciu.
Atsakyti
nusipirkau sisley phyto-teint eclat makiazo pagrinda smile.gif ka galiu pasakyti, tai man labai patiko, maskuoti super duper nemaskuoja, bet jei neturit labai ko maskuoti,tai pats tas.ilgai islieka,tinka misriai ir riebiai odai,nekemsa poru, tokia lengvute ir skaistus veidas su ja atrodo smile.gif nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2014 02 08, 17:13)
nusipirkau sisley phyto-teint eclat makiazo pagrinda smile.gif ka galiu pasakyti, tai man labai patiko, maskuoti super duper nemaskuoja, bet jei neturit labai ko maskuoti,tai pats tas.ilgai islieka,tinka misriai ir riebiai odai,nekemsa poru, tokia lengvute ir skaistus veidas su ja atrodo smile.gif nenusivyliau smile.gif

Pritariu, puiki pudra, jau N-tą buteliuką naudoju, tik norėtųsi atspalvių daugiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 11 vasario 2014 - 15:29
QUOTE(aljana @ 2014 02 08, 17:13)
sisley phyto-teint eclat

Manes si pudra nesuzavejo (bandziau pora kartu), kazkiek paryskino pasausejimus, dienos pabaigoj dingdavo nuo veido, blizgesio isvis nesulaiko, nors nera ji pati dregna ar suteikianti svytejimo.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 11, 16:49)
Manes si pudra nesuzavejo (bandziau pora kartu), kazkiek paryskino pasausejimus, dienos pabaigoj dingdavo nuo veido, blizgesio isvis nesulaiko, nors nera ji pati dregna ar suteikianti svytejimo.

na as tai visada makiaza uztvirtinu kompaktine pudra, tai jei t zona pradeda dienos gale blizgeti,pataisau makiaza ir vel viskas thumbup.gif
Atsakyti
As ieskau tokios kremines ,kad nebereiketu su kompaktine uztvirtint. Estee Lauder DW butent tokia. Nesulaukus jusu nuomoniu, Douglas'e pasiemiau pabandyti Lancome Teint Idole Ultra 24H, Dior Forever ir per klaida idejo Dior Nude,kaip tik siandien ja bandau, ir visai patinka rolleyes.gif laikytis galetu ir geriau, bet vaizdas ir pojutis patinka.

Rytoj bandysiu Teint Idole Ultra 24H, nes reikia i zmones iseit, o Dior Forever labai tamsi bus,todel paliksiu savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
naudojau guerlain parure aqua, dabar baiginėju chanel vitalumiere ir parsisiunčiau maybelline fit me tik spalvos neatitaikiau per tamsi truputėlį dienai smile.gif chanel visai patiko tik kad mažai maskuoja norėtųsi kad maskuotų daugiau o guerlain išvis mažai maskavo ir ne itin išsilaikydavo ant veido be to nepatiko kvapas labai jau iškvėpinta biggrin.gif norėčiau kažką naujo išbandyti tik kad mano oda linkusi išsausėti gal ką parekomenduotumėt kad būtų labiau maskuojanti ir tinkanti sausai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2014 02 12, 15:45)
norėčiau kažką naujo išbandyti tik kad mano oda linkusi išsausėti gal ką parekomenduotumėt kad būtų labiau maskuojanti ir tinkanti sausai odai  4u.gif

Labiau maskuojanti ir tinkanti sausai odai butu Lancome Photogenic arba atnaujintos formules Lancome Teint miracle.. bet butent atnaujinta! 4u.gif ji riebesne..
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2014 02 12, 14:45)
gal ką parekomenduotumėt kad būtų labiau maskuojanti ir tinkanti sausai odai  4u.gif

Shiseido Radiant Lifting, Clarins Extra Firming, Dior Sculpt
Atsakyti
Mergaitės,parekomenduokite prašau.Kokią pudrytę pirktis pakankamai sausai odai,su nemažai acne paliktų pėdsakų: paraudimai,nelygumai..Norėčiau pakankamai maskuojančios,bet,kad būtų švytinti. Tekonaudoti Dior Nude,Eckat Touch,nepatiko nei viena schmoll.gif Dėkui..
Atsakyti