Pavargau ir beieškoti tinkamos pudros/BB kremo ir pan., dauguma per tamsios arba su tuo baisiu oranžiniu atspalviu arba kemša poras
QUOTE(odriana @ 2013 12 29, 14:29)
Pavargau ir beieškoti tinkamos pudros/BB kremo ir pan., dauguma per tamsios arba su tuo baisiu oranžiniu atspalviu arba kemša poras
Shiseido B-40 nr. tikrai nera oranzinio atspalvio. Pati rinkausi is n pudru ir si man tiko idealiausiai.
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 29, 10:20)
Negražiai ant veido atrodo YSL Touche eclat sluoksniuojant. Iš pradžių viskas gerai, bet vakarop lyg miltuotas veidas. Ir neįsivaizduoju jos ant riebios odos
Nezinau, cia trb kaip kam.. man tokios bedos ner.. nes dienos eigoj pasitaisau Ji nera is tu pudru, kur atlaiko visa diena.. Ant riebios ji tikrai netinka Nors raso visiems odos tipams..
amber, su kuo taisai? man YSL minusas, kad vietom nuplaukia nuo viedo i dienos pabaiga, ir kaip tycia tose vietose oda paraudus tai nesugalvoju, kad cia ant virsaus uzmozot, kad paraudimo nesimatytu, bet ir cake efekto nebutu..
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 29, 10:20)
Negražiai ant veido atrodo YSL Touche eclat sluoksniuojant. Iš pradžių viskas gerai, bet vakarop lyg miltuotas veidas. Ir neįsivaizduoju jos ant riebios odos
oi, nė nemėgink. tragedija
su ja blizgesys labai greit lenda, net ir normalią odą turint. sakyčiau tai lengva pudra tobulą/gerą odą turinčioms, nes aš turėjau ją su riebia oda, tai perleidau draugei, kuriai ji tiko, na bet jai visos tinka, nes oda kaip iš viršelio
Gal kuriai teko mėginti? Pamačiau gerą atspalvių paletę, aprašymas viliojantis.. sudomino
TOO FACED "MAGIC WAND"
TOO FACED "MAGIC WAND"
Išbandžiau šią Biodroga "Teint" Liquid make up (golden tan), 30 ml
labai tinka sausai odai, T zona mano labai sausa, tai su ja jokios sausėjimo problemos nebeliko, labai lengvai dengiasi, maskuoja. Minusas pakuotė su lopetėle http://shop.biodroga...p?productID=239
labai tinka sausai odai, T zona mano labai sausa, tai su ja jokios sausėjimo problemos nebeliko, labai lengvai dengiasi, maskuoja. Minusas pakuotė su lopetėle http://shop.biodroga...p?productID=239
Merginos, gal ka patarsite, niekaip neatsirenku pudros, kuri butu pati paciausia.. Dabar baigineju jau kelinta Kanebo Fluid Finish, naudojau anksciau ir Chanel Vitalumier ir Dior Nude, bet kazkas ne tas Noriu, kad gal geriau pamaskuotu, (problema siek tiek raustanti oda, kapiliarai) turetu svytejima, nebutu matine, oda siuo metu pasausejusi.. Nuotraukose is viso man labai labai nepatinka, paskaiciau gal del SPF esancio pudrose, pilksvas veidas kazkoks lieka
Prieš porą dienų gavau YSL Youth liberator. Spalva B30. Spalvą atitaikiau puikiai. Pirmą kartą bandžiau ant veido tepti Elf šepetėliu (stippling), labai negražiai pasidengė, atrodė netolygiai, ruožais (jau buvau nusivylus, kad vėl nepataikiau pirkdama). Antrą kartą naudojau RT expert face brush - liuks. Gražiai pasidengė, problemiškose vietose sluoksniavau. Atrodė vistiek gražiai. Mano oda mišri, T zona po kelių valandų ima blizgėti, pudros dienos bėgy nuplaukia. Darbo dieną atlaikė gerai (sutvirtinau presuota pudra). Žiūrėsiu kaip toliau naudosis
QUOTE(11alpina @ 2014 01 30, 21:07)
Prieš porą dienų gavau YSL Youth liberator.
O koks, Jūsų nuomone, jos dengimo stiprumas nesloksniuojant? gal galite kaip pvz su kitom naudotom pudrom palyginti? Ačiū
QUOTE(Ameera @ 2014 01 30, 21:31)
O koks, Jūsų nuomone, jos dengimo stiprumas nesloksniuojant? gal galite kaip pvz su kitom naudotom pudrom palyginti? Ačiū
Na man tai ji pasirode stipriai maskuojanti, o tas matosi ant veido, sitas aspektas man nepatiko, ko pasekoje pardaviau, gal to del kad as megstu lenvas pudras, kurios kazkiek maskuotu, bet nesimatytu ant veido, be to man B30 buvo per sviesi, nors tikrai nesu tamsiaode.
QUOTE(Ameera @ 2014 01 30, 20:31)
Sakyčiau vidutinis Prieš tai sunaudojau porą buteliukų Bourjois Healthy mix. Tai Bourjois mažiau maskuojanti, man paryškindavo pasausėjimus (kartais aplink nosį atsiranda) ir nuplaukdavo dienos bėgyje gana lengvai