Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

nekemša porų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 12 17, 15:32)
As tokia naudojau vasara, kai buvau idegus, nes nusipirkau per tamsu atspalvi. Mano oda mirsri, linkusi blizgeti, tuo paciu irgi pasausejanti. Pudryte labai patiko, dabar maisau ja su sviesesne, kad nebuciau per tamsi. Gailiuosi, kad neatitaikiau normalaus atspalvio, tai naudociau tik viena  4u.gif Blizgesys netaip greit islenda (nors aisku fiksuoju su kompaktine, bet cia jau su visom ta pati situacija), gerai laikosi, atrodo naturaliai:)

Aš Kristėj pabandžiau ją, tai pirmas įspūdis labai geras drinks_cheers.gif Tik dėl spalvos nežinau kokią rinktis, mėginau 03 ivory, visada ieškau į gelsvumą, o ne rausvumą. o prie parduotuvinio apšvietimo labai sunku susigaudyti doh.gif Kokią spalvą Jūs turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 12 17, 16:37)
nekemša porų? smile.gif

Nezinau, ar man skirtas klausimas, ar ne, bet atsakysiu apie Clinique pudryte, kad kimsti tai nekemsa. Bet turi kita beda - paryskina veido issipletusias poras. Nors ir naudoju pagrinda. Bet velgi, tokia mano veido oda, su visom pudrom tas pats doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pringle @ 2013 12 17, 16:50)
Aš Kristėj pabandžiau ją, tai pirmas įspūdis labai geras  drinks_cheers.gif Tik dėl spalvos nežinau kokią rinktis, mėginau 03 ivory, visada ieškau į gelsvumą, o ne rausvumą. o prie parduotuvinio apšvietimo labai sunku susigaudyti  doh.gif Kokią spalvą Jūs turite? smile.gif

Na pudra tikrai nebloga man pasirode smile.gif

Oi, del spalvos neklauskit doh.gif Neisivaizduoju, kaip sugebejau pasiimti 11 Sunny numeri doh.gif Vasara tai sakau, viskas gerai, bet ziema pudra tikrai per tamsi, maisau su zymiai sviesesne. Siaip mano oda problematiska, alergiska, spuogai kyla, sauseja, bet si tikrai man tiko. Kazkas uzrekomendavo cia forume tai ir nusipirkau 4u.gif Labai malonu tepti ant veido, gerai skaidosi, kvapas irgi geras. Antra karta pirkciau, tik zinoma, kitos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
zadu isigyti sisley phyto teint eclat,tad domina naudojusiu atsiiepimai smile.gif
Atsakyti
Kokie butu atsiliepimai apie NYX HD pudra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 12 16, 12:48)
Domina atsiliepimai apie Clinique superbalanced   4u.gif Ar tinka mišriai odai? T zona riebi, o ant skruostų yra išsausėjusiu vietų  doh.gif user posted image

as naudoju jau daugiau nei metai sia pudryte.3 ivory spalvyte.mano oda misri.Tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
as ir jau trecia banke clinique superbalance naudoju, bandziau Neutral, Vanilla, Linded spalvas (nors ziemai visi jie per tamsus, net ir vanilla) mano oda misri, tai sita pudra labai patinka, aisku kakta reikia padengt kompaktine, kad neblizgetu, ir kazkuri minejo del isipletusiu poru, tai man tas pats su sia pudra jos tikrai isryskeja verysad.gif na kaip ir su kitom, ai dar ji isausejumu neisryskina, tas labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 20 gruodžio 2013 - 11:03
Sveikos, su šventėmis visas. smile.gif O dabar prie reikalo. biggrin.gif
Taigi esu giliuose ieškojimuose pudros, perskaičiau kelias temas apie pudras, išskyriau favoritus ir pudras, kurios, ko gero, tiktų man geriausiai. Tai būtų:
*YSL touche eclat
*Kanebo sensai fluid finish (naudojau, labai patiko ir tiko)
*Lancome teint idole (manau, tiktų, bet minėta, kad išryškina pasausėjimus)
*Parure de lumiere aqua
*Vitalumiere aqua (geriau maskuoja nei ysl, bet atrodo natūraliai)

Mano oda: vasarą riebesnė, žiema sausoka, ypač nosis ir aplink ją, bet užsitepus pudros (naudoju dabar Fit me), T zona pasiriebaluoja. Šiaip poros neryškios, spuogai retai aplanko, paraudimų neturiu.

Kokios pudros ieškau: natūraliai atrodančios, bet šiek tiek pamaskuojančios, sulyginančios veido spalvą, neapkraunančios, tokį švytintį, gaivų veidelį padarančios.

Jau kaip ir išsirinkusi buvau YSL touche eclat pudrą, vos nenusipirkau jos, bet perskaičiau šį straipsnį, tai negi ji taip visiškai nepamaskuoja?
http://lithuaniabeau...mine-pudra.html Jau kanebo FF sakyčiau lengva, o čia atrodo, kad ji dar kokį dešimt kartų būtų skiesta, už BB lengvesnė.. Tai pasimečiau visai. Studentė esu, gaudau dabar, gal kas mėginėlius ar likučius YSL pudros pardavinėja, nes nu gaila tiek palikti būtų už produktą tokį niekam tikusį. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 27 gruodžio 2013 - 00:01
As turiu ta Ysl touch eclat. Man maskuot yra ka ir nors si pudra lengva, bet man ji patinka. Spalva labai gerai sulygina, laikosi neblogai. Mano oda rieboka, ir yra daug ka maskuot. Tikrai negalvojau kad patiks sita pudra, bet dabar naudoju kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2013 12 27, 00:00)
Jau kaip ir išsirinkusi buvau YSL touche eclat pudrą, vos nenusipirkau jos, bet perskaičiau šį straipsnį, tai negi ji taip visiškai nepamaskuoja?

Turiu sia pudra, nesutinku, kad maskavimas beveik nulinis, ir nieko nemaskuoja, sluoksniuodama ja isgaunu vos ne vidutini maskavima.
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2013 12 28, 01:52)
Turiu sia pudra, nesutinku, kad maskavimas beveik nulinis, ir nieko nemaskuoja,  sluoksniuodama ja isgaunu vos ne vidutini maskavima.

drinks_cheers.gif ji yra smarkiai atspindinti sviesa.. ir gaunas toks rezultatas, kaip lygesnes, pamaskuotos odos.. Tikrai ner ji permatoma.. tik reik moket tept smile.gif
As pastebejau, kad sluoknsiuojant ja gaunas geriausias rezultatas
Atsakyti
Negražiai ant veido atrodo YSL Touche eclat sluoksniuojant. Iš pradžių viskas gerai, bet vakarop lyg miltuotas veidas. Ir neįsivaizduoju jos ant riebios odos
Atsakyti