Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos pudru ekspertes gal padesite renkuosi nauja (dar nesu jos meginusi tai nzn kaip su tais atspalviais) pudryte Lancôme Teint Idole Ultra 24h tai nzn koki numeriuka rinktis 01 - Beige Albâtre , 02 - Lys Rosé, 03- Beige Diaphane. va bijau kad 1 bus per sviesus. antras i ruzavuma, o trecias mastau ar ne per tamsus bus ziemai nes esu sviesiaode, bet ne visai balta. gal patarsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 09 19, 08:54)
Sveikos, neturiu laiko užbėgti į Kristę, tai prašau Jūsų pagalbos  4u.gif Vasarą naudojau CD Forever O31, bet dabar ji per tamsi. Kokią spalvą siūlytumėt dabar, kad atsalvis būtų toks pat tik šviesesnis? ax.gif

Visgi nulėkiau į Kristę, Dior'o neradau tinkamo atspalvio, tai išmėginau Chanel Mat Lumiere 40 beige. Tobula pudra: maloniai dengiasi, neišlenda veido blizgesys, būtinai įsigysiu ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 09 20, 20:48)
Visgi nulėkiau į Kristę, Dior'o neradau tinkamo atspalvio, tai išmėginau Chanel Mat Lumiere 40 beige. Tobula pudra: maloniai dengiasi, neišlenda veido blizgesys, būtinai įsigysiu ją  wub.gif

kaip jos maskavimas?ar lygina veido reljefa,uzglaisto poras?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 09 20, 21:14)
kaip jos maskavimas?ar lygina veido reljefa,uzglaisto poras?

Na, maskavimo atžvilgiu Dior Forever šį darbą atlieka geriau, bet Chanel taip pat gerai maskuoja, ji tokia lengvesnė ant veido, neišryškino išsausėjusių vietų ax.gif Plačiau pakomentuoti galėsiu, kai įsigysiu blush2.gif Tik mąstau, ar užteks jos vienos ar ir kompaktinę pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 09 21, 10:21)
Na, maskavimo atžvilgiu Dior Forever šį darbą atlieka geriau, bet Chanel taip pat gerai maskuoja, ji tokia lengvesnė ant veido, neišryškino išsausėjusių vietų  ax.gif Plačiau pakomentuoti galėsiu, kai įsigysiu   blush2.gif Tik mąstau, ar užteks jos vienos ar ir kompaktinę pirkt  g.gif

turiu forever 030 ir mat lumiere 40, tai dior tikrai geriau maskuoja, chanel tokia lengvesne, ji man tarsi susigeria i oda dienos begi, net nezinau kuri lb patinka g.gif bet dazniau naudoju kazkodel dior, bet jau visai i pabaiga buteliukas tai pereisiu prie mat
tiesa man su abiem anksciau ar veliau islenda blizgesys net su matizuojancia makiazo baze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 21 rugsėjo 2013 - 18:08
Numeris 1! Bus kartojamas ir kartojamas. Nei viena nei pigesne nei brangesne pudra neprilygsta siai, matiskuma islaiko visa diena.

Noreva Actipur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muscade: 21 rugsėjo 2013 - 22:04
Noriu pagirti Shiseido Lifting Foundation SPF 15.. kokia gera pudra sausaodems, man geresne nei CLINIQUE SUPERMOISTURE MAKEUP ar net su nostalgija prisimenama Guerlain Parure Aqua wub.gif. Shiseido visai nematoma ant veido, nesausina, veidas atrodo toks sveikas.. yra tik vienas bet - man ji atrodo tobulai kai dengiu ja su Beauty Blenderiu. Kai tai darau su sepeteliu ar rankomis - tai nekazka doh.gif
Atsakyti
Visos pudros tobulai pasidengia su Beauty Blender, su šepetėliu man vienintelė Kanebo sensai gerai dengės, bet vien dėl to, kad ji skysta kaip vandenėlis ir net su pirštais padengus gerai būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 09 24, 12:57)
Visos pudros tobulai pasidengia su Beauty Blender, su šepetėliu man vienintelė Kanebo sensai gerai dengės, bet vien dėl to, kad ji skysta kaip vandenėlis ir net su pirštais padengus gerai būdavo.

man su septeliu visos turimos/turetos pudros puikiai pasidengia
Clarins ever matte, Chanel vitalumiere aqua, Chanel Perfection lumiere, Chanel Mat lumiere, Clinique even better, Guerlain Parure aqua, Dior forever, Dior eclat satin..tik senoji nude siek tiek sunkiau dengdavosi (bet man ji apskritai buvo tragiska pudra savaime) bet ta naujoji irgi puikiai, kolkas man sepetelis idealus variantas (tiesa beauty blenderio nebandziau bet visai neturiu poreikio) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 09 24, 14:08)
Noriu pagirti Shiseido Lifting Foundation SPF 15.. kokia gera pudra sausaodems, man geresne nei CLINIQUE SUPERMOISTURE MAKEUP ar net su nostalgija prisimenama Guerlain Parure Aqua  wub.gif. Shiseido visai nematoma ant veido, nesausina, veidas atrodo toks sveikas.. yra tik vienas bet - man ji atrodo tobulai kai dengiu ja su Beauty Blenderiu. Kai tai darau su sepeteliu ar rankomis - tai nekazka  doh.gif

na reiks tikrai dabar pirkti šią, kai Kanebo pabaigsiu.

QUOTE(Prietarai @ 2013 09 24, 14:57)

nepasakyciau, kad Kanebo kaip vandenėlis, turėjau gerokai skystesnių pudrų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 24 rugsėjo 2013 - 16:28
mimi88, na man visos pudros bandytos negražiai guldavo arba teisigiau nesusiliedavo su oda, net ir Shiseido aptarta nepatiko, kol neišbandžiau su Beauty Blender. bet čia gal labiau mano problema, nes oda mano visad problematiška buvo.

Evelinki, man visad buvo ką maskuot, Kanebo buvo lengviausia ką banžiau, gal dėl to ir atrodo skysta, ypač lygininat su Shiseido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 09 24, 18:24)

Evelinki, man visad buvo ką maskuot, Kanebo buvo lengviausia ką banžiau, gal dėl to ir atrodo skysta, ypač lygininat su Shiseido smile.gif

bet shiseido lengvai pasiskirsto arne? o veidas nebūna labai matinis?
Atsakyti