Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(JuodaiBalta @ 2013 09 13, 12:44)
Sveikos  smile.gif  patarkit kokia pudryte pirkti. Nezinau kremine ar biria. Pati oda, tai tikrai puiki, lygi, be demeliu, spuogeliu. Retai dazausi, bet jei reikdavo, naudodavau egipto zeme, bet vis paberia nuo jos...  g.gif  man pudros reiktu ne maskavimui, bet, kad svelnia spalva suteiktu, kad atrodyciau sveikai, o ne perbalus  biggrin.gif pati tamsesnio gymio, tik saules idegis jau nusiplove. Gal kas ka bandet is body shop'o? Man dave vienos pudrytes meginuka, tepasi labai maloniai, nesausina, spalva atitinka kokios noriu, bet dvejoju, gal cia tik pirmus kartus taip buna  blush2.gif

keistai skamba, jei tamsesnio gymo tai neturetumte atrodyti perbalus ir taip biggrin.gif
o kalbant kokia rinktis kremine ar biria, tai sakyciau tik kremine, nes vienos birios pudros be kremines nelabai isivaizduoju, nebent tai butu mineraline pudra g.gif
o jei oda tobula tai pudros gal ir jums nereikia, gal geriausia jums butu tiesiog drėkinamasis toninis kremas (kremas su spalva), arba BB? 4u.gif
Atsakyti
kaži kas šiai pudrai negerai,kad ją taip dažnai parduoda?
Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 09 13, 20:22)

gal atspalviai neatitinka g.gif
man tai ji pati geriausia pudra is mano bandytu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(clue @ 2013 09 13, 19:24)
keistai skamba, jei tamsesnio gymo tai neturetumte atrodyti perbalus ir taip  biggrin.gif
o kalbant kokia rinktis kremine ar biria, tai sakyciau tik kremine, nes vienos birios pudros be kremines nelabai isivaizduoju, nebent tai butu mineraline pudra g.gif
o jei oda tobula tai pudros gal ir jums nereikia, gal geriausia jums butu tiesiog drėkinamasis toninis kremas (kremas su spalva), arba BB? 4u.gif

Tai va butent, kad veidas visuomet daug baltesnis nei kunas... As pati tamsiai rudu plauku, tamsiu bruozu, bet veidas skaisciai sviesus sviesus biggrin.gif vasara idegu greitai ir rudai, bet tik nepasideginu kokias 3 savaites ir viskas, nusiplauna visas idegis, ypac nuo veido... doh.gif net zmones klausineja kas yra, ar nesergu. Jei nuo pavasario iki rudens geriu beta karotina, ilgiau islieku ruda. O ka galetumete patarti is tu toniniu kremu? Nelabai isivaizduoju pati koki cia rinktis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 09 13, 20:53)
gal atspalviai neatitinka  g.gif
man tai ji pati geriausia pudra is mano bandytu.  wub.gif

o kokia jūsų oda? ir kokį nr turit?
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 07 18, 10:36)
Douglas butent Kanebo cellular performance sios pudros neturi, jie fluid foundation pardavineja.
As pirkau internetu is sios parduotuves kur nuoroda dabar imeciau. Dar buvau uzmaciusi, kad harrods pardavineja. Daugiau neieskojau.

Kokia spalva pirkote?

Iprastai Kanebo pudru naudoju Nr. 203. Gal zinot kuris Jusu rekomenduotos pudros butu atitikmuo Nr. 203?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 09 13, 20:22)

Viskas su ja puiku, tik parduodamos spalvos retai lietuvaitei tinkamos biggrin.gif mėgsta tautietės nusirudint biggrin.gif turiu BR30, o parduoda dažniausiai BD50 ar 40 (jos tokios rudai geltono atspalvio, gal labiau azijietėms tinkamos g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 09 14, 20:07)
o kokia jūsų oda? ir kokį nr turit?

mano oda galima sakyt labai sviesi. naudojau numeriukus BD40, BR20 ir dabar naudoju BD20. BD40 man labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
aš esu gana šviesi, tai įsigijau B50 ir man pats tas. BD50 ir BR50 buvo kiek per tamsios.
O numeriukai 20, 30 tai man smarkiai per blyškūs, nebent gal žiemą tiktų, bet dabar tai per didelis skirtumas su kaklu..
Todėl būtinai pasibandykit, šitos pudros tiek daug atspalvių kad tikrai rasit kažką tinkančio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 09 12, 22:57)
As dabar naudoju Maybelline superstay24h (droge) ji irgi suteikia toki matini efekta. Patinka, kad neryskina sausu veido vieto,ilgai laikosi, vos vos blizga antroj dienos pusej, bent jau man, kai su kitom pudrom blizgedavau jau po 2-3 val.

Ar nekemsa ji Jums odos? Neberia spuogais? Nepadaro kaukes efekto? smile.gif
Atsakyti
Merginos , gal kuri naudojot ir galetumet palygint Este Lauder Double Wear 36 ir 37 spalvas? Ar labai jos skiriasi?
Atsakyti
Sveikos, neturiu laiko užbėgti į Kristę, tai prašau Jūsų pagalbos 4u.gif Vasarą naudojau CD Forever O31, bet dabar ji per tamsi. Kokią spalvą siūlytumėt dabar, kad atsalvis būtų toks pat tik šviesesnis? ax.gif
Atsakyti