Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2013 08 15, 13:31)
aš kažkada labai norėjau Sisley Phtyto teint eclat. Susiveikiau mėginėlių, išbandžiau, įspūdžiai smile.gif

labai išsamiai drinks_cheers.gif būtų gerai ir man mėginuką kada prie progos pabandyti, tada paprasčiau apsispręsti, tik kad iš prigimties jei noriu, tai iškart turiu pirkti, nes neturiu kantrybės bandyti blush2.gif turbūt kol kas liksiu prie kanebo, nes nusiskundimų jai kaip ir neturiu, tik tas noras vis ką nors naujo atrasti likęs biggrin.gif
Atsakyti
Kelios merginos gyre gosh exceptional pudryte, isbandziau... Puse veido pasitepiau rimmel lasting finish, kita puse gosh. Nesitikejau tokio rezultato, ta gosh pudra tiesiog tragiska- labai sunkiai pasiskirste, silpnai maskavo, susoko i poras ir jas isryskino, ant nosies sparnelio isryskino kazkoki pasausejima (rimmel pusej to nebuvo, o ir mano oda labiau i riebuma). Zodziu ta gosh pudryte viena is prasciausiu naudotu pudru. Siandien dar karta ja pabandziau ant viso veido, tai vos paskirsciau, visa diena jauciuosi labai negrazi su ta pudra, veidas atrodo tragiskai, mesiu as ja lauk, neverta nei vieno lito schmoll.gif
Atsakyti
Apie YSL teint resist
Turiu 2 nr,tikrai sviesus i gelsvuma,siuo metu man spalvyte per sviesi,pacia pudra vertinu 7 is 10,nes
jeigu ir nezinojau kad turiu kur ne kur pasausejima,si pudra tai tikrai parodys,matine,man to matiskumo per daug,ilgai isliekanti-taip,maskavimui duodu kokius 8,bet tuo paciu nepastebima,lygina odos pavirsiu,paslepia poras labai gerai,blizgesys nepramusa kokias 6 val.nors buvo ir karsta,ji savo vietoje.jeigu nebutu ryskinus pasausejimu ir nebutu tokia matine,butu ideali,aisku tai galima sutvarkyti,na ir siuo metu sviesoka,laukiu rudens.
Atsakyti
Merginos patarkit. Planuoju užsisakyt Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat pudrą, bet sunku išsirinkti atspalvį. Dabar naudoju Bourjois Healthy mix pudrą (atspalvis nr. 53), oda mano turi rožininių pustonių. Kokį atspalvį pasirinkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 08 19, 12:51)
Apie YSL teint resist

kaip idomiai smile.gif man ji matiskumo nelaiko, vasara jau valandos begyje veidas toks ne matinis, o healthy glow, o jeigu labai karsta, tai po poros valandu jau visas veidas blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 19, 22:56)
kaip idomiai smile.gif man ji matiskumo nelaiko, vasara jau valandos begyje veidas toks ne matinis, o healthy glow, o jeigu labai karsta, tai po poros valandu jau visas veidas blizga smile.gif

zinau kad si pudra labiau skirta riebiai odai,mano oda normali su riebesne T zona,su sia pudra visada naudoju reguliuojanti krema ir baze,man matiskuma laiko ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 20 rugpjūčio 2013 - 08:42
Mano oda prie riebesniu, tai prisiskaicius geru atsiliepimu nusipirkau YSL teint resist.... Nei gerai maskuoja, nei gerai laikosi.... Nuo nosies is viso nuplaukia jei silta ir nepadeda nei spec vasarai pakeistas kremas, nei baze.
Papildyta:
Dabar atradau kas nerealiai tinka man. Tai YSL Le teint touche eclat maisyti su Dior Skin eclat satin arba Dior Sculpt. Ju atspalviai skirtingi del to ir sugalvojau pamaisyt kad sau prisiderint. Atskirai jos man nepasirode labai ypatingos, bet gal saltuoju metu bus geriau. O va sumaisius tai labai gerai gaunasi ir dengiasi tiek su baze tiek be jos. Ir laikosi super!
Atsakyti
labas:) kokia geriausia pudryte misriai odai, kad matine butu ir nesausintu veiduko? doh.gif visada naudojau maybelline fit me, siaip patinka, bet pastabejau, kad veidas labai riebaluotis pradejo, blizgesys baisiai lenda, mastau bandyt matine kazkokia. Pirma karta bandysiu matine, bet matau, kad reikia:D
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 09 05, 16:46)
labas:) kokia geriausia pudryte misriai odai, kad matine butu ir nesausintu veiduko? doh.gif  visada naudojau maybelline fit me, siaip patinka, bet pastabejau, kad veidas labai riebaluotis pradejo, blizgesys baisiai lenda, mastau bandyt matine kazkokia. Pirma karta bandysiu matine, bet matau, kad reikia:D

Max Factor Facefinity 3 in 1
Atsakyti
Jau ilga laika maisau MUFE HD ir MUFE face&body 50/50, tiek del spalvos tiek del efekto. HD man viena per stipri, o F&B neilgai laikosi, naudojat abi kartu-rezultatas man puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 09 05, 15:46)
labas:) kokia geriausia pudryte misriai odai, kad matine butu ir nesausintu veiduko? doh.gif  visada naudojau maybelline fit me, siaip patinka, bet pastabejau, kad veidas labai riebaluotis pradejo, blizgesys baisiai lenda, mastau bandyt matine kazkokia. Pirma karta bandysiu matine, bet matau, kad reikia:D

As dabar naudoju Maybelline superstay24h (droge) ji irgi suteikia toki matini efekta. Patinka, kad neryskina sausu veido vieto,ilgai laikosi, vos vos blizga antroj dienos pusej, bent jau man, kai su kitom pudrom blizgedavau jau po 2-3 val.
Atsakyti
Sveikos smile.gif patarkit kokia pudryte pirkti. Nezinau kremine ar biria. Pati oda, tai tikrai puiki, lygi, be demeliu, spuogeliu. Retai dazausi, bet jei reikdavo, naudodavau egipto zeme, bet vis paberia nuo jos... g.gif man pudros reiktu ne maskavimui, bet, kad svelnia spalva suteiktu, kad atrodyciau sveikai, o ne perbalus biggrin.gif pati tamsesnio gymio, tik saules idegis jau nusiplove. Gal kas ka bandet is body shop'o? Man dave vienos pudrytes meginuka, tepasi labai maloniai, nesausina, spalva atitinka kokios noriu, bet dvejoju, gal cia tik pirmus kartus taip buna blush2.gif
Atsakyti