Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(krema @ 2013 07 21, 15:10)
O ar maskuoja pakankamai? man kazkaip baisu kad visi BB kremai tik spalva suteikia  g.gif maskuoti man reiktu demeles ir kapiliarus  g.gif

Bent jau mano išbandyti, tai minimaliai maskuoja, bet man maskavimo užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2013 07 21, 16:10)
O ar maskuoja pakankamai? man kazkaip baisu kad visi BB kremai tik spalva suteikia  g.gif maskuoti man reiktu demeles ir kapiliarus  g.gif

Na taip maskuoja nedaug, bet man pilnai pakanka, jeigu kokio spuogelio nepaslepia, tai tam reikalui maskuokli turiu. Bet pliusas tas, kad tikrai gaiviai oda atrodo, neapsunkina visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2013 07 22, 00:30)
Na taip maskuoja nedaug, bet man pilnai pakanka, jeigu kokio spuogelio nepaslepia, tai tam reikalui maskuokli turiu. Bet pliusas tas, kad tikrai gaiviai oda atrodo, neapsunkina visai smile.gif

Na visgi po daug daug ziurejimu del spalvu ir konsistencijos, issirinkau Bourjois Healthy Mix kremine pudra biggrin.gif Pora kartu bandziau, tai atsiliepimai butu tokie:
- vidutinio maskavimo (paakiams reikia maskuoklio ir kitu trukumu irgi nelabai maskuoja)
- normaliai ar sausai odai (mano misri tai taip ant ribos)
- labai maloni tekstura, lengvai tepasi
- skaniai kvepia (man asmeniskai tai minusas, nes geriau butu fragrance free)
- tikrai nesilako 16 valandu kaip jie tai teigia, taciau man nuo puses 10 ryto islaike siandien iki 17 val puikiai ir manau dar butu ilgiau islaike, taciau ant virsaus buvo siek tiek kompaktines pudros
- be kompaktines veidas gan stipriai spindi, bet graziai. O kai norisi matiskumo, perbraukiu su kompaktine ir tada matinis veidukas thumbup.gif
- LABAI NATURALIAI ATRODO thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, susidomejau GUERLINE kremine pudra, kuria patartumete pirkti, oda normali, gal daugiau i sausuma, kokia jos kaina LT, beja kur jus jas perkate? gal zinot kur pigiau?
Atsakyti
Sveikos panelės,

ir aš norėčiau pasidalyti savo įspūdžiais apie išbandytas pudras. Taip jau gavosi, kad pastarąjį mėnesį įsigijau net tris: Estee Lauder Futurist, Estee Lauder Double Wear ir Chanel Vitalumiere Aqua .

O prasidėjo viskas nuo Estee Lauder Futurist. Douglas konsultantė man šitą pudrą kažkaip įpiršo, nors ieškojau visai ne to. Prašiau parinkti EL DW spalvą, o ji man parinko iš Futurist. Patepliojo ant veido, spalva idealiai tiko. Nusprendžiau pirkt galvodama, kad čia DW ir visai nepažiūrėjau kas parašyta ant dėžutės, kurią ji nunešė prie kasos. Taip ir nusipirkau neplanuotai Futurist, nors mano oda nei brandi, nei sausa.

Tik grįžus namo pamačiau, ką nusipirkau. Bet turiu pasakyti, kad panaudojus ją kelias dienas iš eilės, nebuvau nusivylus. Ji suteikia labai gražaus sveiko švytėjimo. Keista, mano oda mišri/riebi, bet pasidažius su šita pudra blizgesys beveik neišlenda.

Skirtingai nei su Chanel Vitalumiere Aqua. Susigundžiau pirkti šitą pudrą prisiskaičius daug gerų atsiliepimų internete, prisižiūrėjus video Youtube. Bet visiškai nepateisino lūkesčių. Nosis ir smakras pradeda blizgėti po poros valandų. Pudra subėga į poras. O dar ir spalvos neatitaikiau šiek tiek. Reiktų vasarą keliais tonais tamsesnės. Bet dar suteiksiu šitai pudrai šansą žiemą, kai būsiu šviesesnė ir ne taip karšta bus.

O trečiuoju pirkiniu - ES DW esu labai patenkinta. Tai, ko ieškojau. Labai gerai maskuoja ir labai gerai laiko. Kaip tik ieškojau ilgai išliekančios pudros baliui. Man šita pudra net gerai pasportavus atrodo gerai. Tiesa, pastebėjau, kad prieš tepant reikia labai gerai sudrėkinti veido odą, nes ji gana sausa. Riebiai odai turėtų būti pats tas.

Atsakyti
Gal kas turit Armani Maestro kreminę? 4u.gif labai gundausi, tik mėtausi tarp spalvų g.gif galvoju, ar 5.5 ar 6.5? g.gif Gal žinot, kurios natūralesnis pustonis (kad nebūtų nei į rūžavumą, nei į geltonumą)? g.gif Chanel 030 man idealus atspalvis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali parekomenduoti pudryte kompleksinei (riebi T zona) odai, kuri maskuotu ir suteiktu barchatines/silkines/kasmyrines odos svytejima?
Perskaiciau galybe forumu, bet kazkaip niekas nesuzavejo..
Atsakyti
Ieskojau atsiliepimu apie YSL teint resist ir ne ka radau.pasidalinkit info:)
Atsakyti

i 
Tema apie BB, CC kremus.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 08 06, 08:39)
Gal kas turit Armani Maestro kreminę?  4u.gif  labai gundausi, tik mėtausi tarp spalvų  g.gif  galvoju, ar 5.5 ar 6.5? g.gif  Gal žinot, kurios natūralesnis pustonis (kad nebūtų nei į rūžavumą, nei į geltonumą)? g.gif Chanel 030 man idealus atspalvis  4u.gif

Turejau nusipirkus 5.5. Siaip pati pudra man nelabai patiko, visai netiko mano sausai odai schmoll.gif 5.5 naturali spalva, neturi nei geltonumo nei ruzavumo, tokia neutrali sakyciau. Tiesa, tik labai sviesiaodems sis atspalvis tinka. Dar nepatiko, kad buteliukas be dozatoriaus, tik su pipete 4u.gif Zodziu, nusivyliau as sia pudra ir pardaviau smile.gif
Atsakyti
o ar SISLEY yra ką bandžiusių? Vis gundausi, nes galvoju, gal bus wow efektas už tokią kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 08 15, 10:28)
o ar SISLEY yra ką bandžiusių? Vis gundausi, nes galvoju, gal bus wow efektas už tokią kainą  biggrin.gif

aš kažkada labai norėjau Sisley Phtyto teint eclat. Susiveikiau mėginėlių, išbandžiau, įspūdžiai smile.gif
Atsakyti