Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(pringle @ 2013 07 18, 22:50)
Mano nuomonė lygiai tokia pat drinks_cheers.gif
O ką dabar naudojate?  4u.gif Gal teko išbandyti Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat arba Estée Lauder Double Wear?

Klausimas ne man, bet ax.gif Revlon man irgi buvo labai nekazka... Nieko nemaskavo, kazkaip voliojosi ant odos, nuvalyt sunku doh.gif O va EL DW labai patiko ax.gif ir maskavo ir dengesi neblogai, tik vienas minusas - jau foto su ja nelabai irgi... nebent naturalus apsvietimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 18, 23:32)
O kokia Jūsų oda? Ar neišlenda blizgesys, nesausina?  smile.gif Aš Kristianoj bandžiau šią pudrą, labai maloni, gražiai ant veiduko atrodo, bet niekaip spalvos neišsirinkau, nes nebuvo visų spalvų testerių doh.gif

mano sausa oda ax.gif tai blizgeti nera kam biggrin.gif ne, tikrai nesausina. labai gerai su ja jauciuosi. mano oda labai sviesi tai man tiko spalvytes BR20 ir BD40
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2013 07 19, 15:16)
Klausimas ne man, bet  ax.gif Revlon man irgi buvo labai nekazka... Nieko nemaskavo, kazkaip voliojosi ant odos, nuvalyt sunku  doh.gif O va EL DW labai patiko  ax.gif ir maskavo ir dengesi neblogai, tik vienas minusas - jau foto su ja nelabai irgi... nebent naturalus apsvietimas  ax.gif

O koks Jūsų odos tipas? ax.gif Aš labai nenoriu blizgesio ir paryškintų išsausėjimų smile.gif
QUOTE(vassara @ 2013 07 19, 17:49)
mano sausa oda  ax.gif tai blizgeti nera kam biggrin.gif ne, tikrai nesausina. labai gerai su ja jauciuosi. mano oda labai sviesi tai man tiko spalvytes BR20 ir BD40

Iš dalies jums pavydžiu, nes mane pribaigs tas veido blizgesys (o ypač nuotraukose!) doh.gif Aš šiuo metu įdegusi, bet rudenį būsiu baltesnė, tai jei dabar nusipirkčiau pudrą ji būtų gerokai per tamsi šaltajam sezonui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 19, 19:19)
Iš dalies jums pavydžiu, nes mane pribaigs tas veido blizgesys (o ypač nuotraukose!)  doh.gif Aš šiuo metu įdegusi, bet rudenį būsiu baltesnė, tai jei dabar nusipirkčiau pudrą ji būtų gerokai per tamsi šaltajam sezonui  ax.gif

tai jei jus blizgat biggrin.gif vadinasi jusu oda yra riebi ar misri, todel si pudra jums netiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 19, 19:19)
O koks Jūsų odos tipas?  ax.gif Aš labai nenoriu blizgesio ir paryškintų išsausėjimų  smile.gif

Iš dalies jums pavydžiu, nes mane pribaigs tas veido blizgesys (o ypač nuotraukose!)  doh.gif Aš šiuo metu įdegusi, bet rudenį būsiu baltesnė, tai jei dabar nusipirkčiau pudrą ji būtų gerokai per tamsi šaltajam sezonui  ax.gif

manau nei viena kad ir kokia gera pudra bebutu neuzmus ji to blizgesio,reiketu kremo,fluido kuris reguliuotu riebaliniu liauku veikla,siuo metu naudoju dr.hauschka normalizuojanti aliejuka,labai jis man patinka,bet jau off top.del pudros nerasysiu kokia naudoju,nes nera ji gera,ir pakemsa siek tiek,bet man patinka kaip su ja atrodo oda.
Atsakyti
Šiandien Kristianoje išbandžiau šias dvi: Dior Forever ir Chanel Mat lumiere, tepiau po pusę veido biggrin.gif Man labiau Dior patiko: tepasi maloniau, geriau maskuoja, nors jaučiasi, kad sunkesnė nei Chanel ax.gif Norėjau EL išbandyti, bet konsultantė atkalbėjo, kad mano jaunai odai dar nereikia tokios "stiprios" pudros smile.gif
Atsakyti
apie kuria revlon krempudra rasote,tos,kurioms ji nepatiko,apie skirta normaliai/sausai ar riebiai/misriai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 07 20, 21:57)
apie kuria revlon krempudra rasote,tos,kurioms ji nepatiko,apie skirta normaliai/sausai ar riebiai/misriai? g.gif

Skirtą riebiai/mišriai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patiko maybelline fit me. Puikiai dengiasi. Idealiai atitaikiau spalvyte 105nr. Neissauseja jokie plemukai. Maskavimo galetu but daugiau.
Mano oda labai sausa.
Atsakyti
Sveikos merginos, labai prasau patarti man kokia pudra is sveikesniu/naturalesniu, jeigu kas naudojat 4u.gif Del grozio viena pudra turiu ir ja patenkinta thumbup.gif bet kasdienai su ja daug vargo nes maskuoja stiprokai, reikia greitai istepti, kad butu lygiai ir siaip tokia sunkesne. Labai noreciau kokios lengvos, matines ir kad nekimstu poru wub.gif , oda misri - skruostai posausiai, nosis truputi riebi. Gal kazka esat atradusios panasaus (mineralines nepatinka!) ?
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2013 07 21, 14:08)
Sveikos merginos, labai prasau patarti man kokia pudra is sveikesniu/naturalesniu, jeigu kas naudojat  4u.gif Del grozio viena pudra turiu ir ja patenkinta  thumbup.gif bet kasdienai su ja daug vargo nes maskuoja stiprokai, reikia greitai istepti, kad butu lygiai ir siaip tokia sunkesne. Labai noreciau kokios lengvos, matines ir kad nekimstu poru  wub.gif , oda misri - skruostai posausiai, nosis truputi riebi. Gal kazka esat atradusios panasaus (mineralines nepatinka!) ?

o BB kremo ar nenoretumet pabandyti ? as kasdienai naudoju colistar BB krema, jau greit pirksiu antra tubele, nes labai patinka smile.gif maskuoja siek tiek, oda atrodo gaiviai ir neapsunkina , nekemsa pora tikrai!!na bent jau man. O progai turiu nusipirkusi Chanelio, tik va vasarai ji man per sviesi, tai liks rudeniui
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2013 07 21, 15:48)
o BB kremo ar nenoretumet pabandyti ? as kasdienai naudoju colistar BB krema, jau greit pirksiu antra tubele, nes labai patinka smile.gif maskuoja siek tiek, oda atrodo gaiviai ir neapsunkina , nekemsa pora tikrai!!na bent jau man. O progai turiu nusipirkusi Chanelio, tik va vasarai ji man per sviesi, tai liks rudeniui

O ar maskuoja pakankamai? man kazkaip baisu kad visi BB kremai tik spalva suteikia g.gif maskuoti man reiktu demeles ir kapiliarus g.gif
Atsakyti