Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(AZURA @ 2013 07 16, 23:34)
mano oda misri i sausuma, man neisryskino pasausejimu  smile.gif

na tai turbut todel kad jusu oda misri, nes si pudra ir yra tinkama misriai, o ne sausai odai. kazkada ansciau jau buvot apie ja rasius ir mane labai suklaidino tas parasymas, kad neisryskina pasausejimu. sausai odai ji visiskai netinka schmoll.gif
taip sakant gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 16, 17:54)
Sunaudojau vieną buteliuką Bourjois HM, bet nepasakyčiau, kad man labai patiko, tad nusprendžiau ieškoti kažko kito schmoll.gif Matėsi išsausėjimai, neišsilaikydavo visą dieną, tik patiko ta gaiva, kuri jaučiasi užsitepus šią pudrą  4u.gif

Bourjois Healthy Mix ar Healthy Mix Serum? Nes kaip suprantu Healthy Mix riebesnei odai tinka... Na, visiems tas pats produktas negali tikti... Sekmes paieskose! smile.gif
Atsakyti
Kurios Maybelline ir Loreal kreminės pudros vertos dėmesio? Oda normali, bet vietomis linkusi sausėti šaltuoju metų laiku, maskavimo didelio nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 07 16, 16:12)
Misri oda, i sausuma labiau.
Papildyta:

Tai tikrai rekomenduociau Kanebo, kuria pries tai minejau. Joje yra 50% drekinimo.

Kaip suprast 50% drekinimo? Ir kas ieina i likusius 50%?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 07 17, 14:57)
Kaip suprast 50% drekinimo? Ir kas ieina i likusius 50%?

Nezinau, kaip tiksliai isversti, todel imetu angliskai: "With an exceptional 50% moisture content, Cellular Performance Cream Finish Foundation forms a close-fitting membrane on the skin surface to seal in moisture, enhance coverage and create a unique firming effect. "
Atsakyti
QUOTE(Legyviel @ 2013 07 17, 11:58)
Bourjois Healthy Mix ar Healthy Mix Serum? Nes kaip suprantu Healthy Mix riebesnei odai tinka... Na, visiems tas pats produktas negali tikti... Sekmes paieskose!  smile.gif

Patikslinsiu, Healthy Mix Serum 4u.gif Šiuo metu naudoju L'Oréal Lumi Magique Light Infusing drėkina puikiai, bet kaip blizga veidas, vis turiu fiksuoti biria pudra doh.gif
Atsakyti
Pringle,noreciau paklausti kodel netiko revlon pudryte,zinau kad norejot pabandyt:) ir buvot isigijusi
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 07 17, 22:11)
Pringle,noreciau paklausti kodel netiko revlon pudryte,zinau kad norejot pabandyt:) ir buvot isigijusi

Prisiskaičiusi teigiamų atsiliepimų buvau dvi spalvas įsigijusi ir abi teko parduoti doh.gif Man tai buvo vienintelė pudra, kuri taip išsausino veidą, pabrėžė problematiškas vietas doh.gif O ir kvapas jos man nelabai patiko
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 17, 23:23)
Prisiskaičiusi teigiamų atsiliepimų buvau dvi spalvas įsigijusi ir abi teko parduoti  doh.gif Man tai buvo vienintelė pudra, kuri taip išsausino veidą, pabrėžė problematiškas vietas  doh.gif O ir kvapas jos man nelabai patiko

aisku,as irgi savo pardaviau,ir nesuprast man kas do stebuklas ji,nes vien kvapas kaip moment kliju,tikrai sausina,o kol ja nuvalai,o svarbiausia negraziai ji atrodo ant odos,jau tegu buna kaip kauke bet grazi,o sita revlon tik kaip stiprus dazas,nepatiko.bandziau jaukintis bet nesugebejau.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 07 18, 21:54)
aisku,as irgi savo pardaviau,ir nesuprast man kas do stebuklas ji,nes vien kvapas kaip moment kliju,tikrai sausina,o kol ja nuvalai,o svarbiausia negraziai ji atrodo ant odos,jau tegu buna kaip kauke bet grazi,o sita revlon tik kaip stiprus dazas,nepatiko.bandziau jaukintis bet nesugebejau.

Mano nuomonė lygiai tokia pat drinks_cheers.gif
O ką dabar naudojate? 4u.gif Gal teko išbandyti Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat arba Estée Lauder Double Wear?
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 18, 22:50)
Mano nuomonė lygiai tokia pat drinks_cheers.gif
O ką dabar naudojate?  4u.gif Gal teko išbandyti Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat arba Estée Lauder Double Wear?

as naudoju YSL, baigineju antra buteliuka. man labai patinka, lengvai dengiasi, puikiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 07 18, 23:18)
as naudoju YSL, baigineju antra buteliuka. man labai patinka, lengvai dengiasi, puikiai atrodo smile.gif

O kokia Jūsų oda? Ar neišlenda blizgesys, nesausina? smile.gif Aš Kristianoj bandžiau šią pudrą, labai maloni, gražiai ant veiduko atrodo, bet niekaip spalvos neišsirinkau, nes nebuvo visų spalvų testerių doh.gif
Atsakyti