Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(style18 @ 2013 07 05, 21:00)
kemša poras? kokias jūs naudojate?

Aš irgi esu sunaudojasi Loreal matt morphose, tai patiko man ji. Tokia smagi. Kaip ir rašė kumiko, suflė tekstūros, tokia švelni minkšta. Man nekimšo porų ir nenuplaukdavo, bet man beveik niekas nekemša. Vidutiniškai maskuoja ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti gal yra naudojančių šį pagrindą, norėčiau komentarų 4u.gif

BeYu Light Reflecting Foundation

user posted image

http://www.beyu.net/...n_id_127_1.html
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2013 07 08, 12:22)
Sveikos, noriu paklausti gal yra naudojančių šį pagrindą, norėčiau komentarų  4u.gif

user posted image
http://www.beyu.net/...n_id_127_1.html

As turiu, faina pudryte. Nera sunki, tirsta, bet ir ne skystaliukas. Neblogai maskuoja, galima sluoksniuoti, galima isgauti pilna maskavima. Skaistina - su sviesa atspindinciais pigmentais, maloniai dengiasi, gerai pasiskirto, neisryskina pasausejimu. Oda atrodo sveika, skaisti ir pailsejusi. Tinka normaliai, sausai, sausai i misruma, misriai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 liepos 2013 - 21:14

Noreciau paklausti : kokia dar krempudra maskuoja taip kaip Guerlain Parure extrime?

buciau labai dekinga, jei kas pakomentuotu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2013 07 08, 13:22)
Sveikos, noriu paklausti gal yra naudojančių šį pagrindą, norėčiau komentarų  4u.gif

as sita turejau nusipirkus. mano sausa oda. visai netiko doh.gif kiekviena sausa lopineli isryskindavo..
Atsakyti
Neseniai pradejau naudoti Kanebo Sensai Cellular Performance pudra. Drauge rekomendavo. Dziaugiuosi, kad jos paklausiau ir isbandziau. Mano veidas dar niekada nera taip naturaliai ir skaisciai atrodes su pudra thumbup.gif Maskavimas tikrai geras, issilaiko ilgai ant veido, nesubega i rauksleles, drekina veido oda ir t.t. Bet kaip jau minejau, man nerealiausias dalykas su ta pudra yra tas, kad oda uzmaskuojama tikrai gerai, bet vistiek atrodau kaip be pudros, t.y. jos net is labai arti beveik nesimato. Aisku, ji ne pigi, bet tikrai rekomenduociau ja bet kuriai wub.gif
Atsakyti
Koks jūsų odos tipas?
Atsakyti
Ką galėtumėt rekomenduoti mišriai į sausumą linkusiai odai? Išbandžiau Revlon mišriai odai, bet buvo per mažai drėkinimo, išryškino išsausėjusias vietas g.gif Didelio maskavimo nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2013 07 16, 11:36)
Koks jūsų odos tipas?

Misri oda, i sausuma labiau.
Papildyta:
QUOTE(pringle @ 2013 07 16, 12:49)
Ką galėtumėt rekomenduoti mišriai į sausumą linkusiai odai? Išbandžiau Revlon mišriai odai, bet buvo per mažai drėkinimo, išryškino išsausėjusias vietas g.gif Didelio maskavimo nereikia  smile.gif

Tai tikrai rekomenduociau Kanebo, kuria pries tai minejau. Joje yra 50% drekinimo.
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 07 16, 10:49)
Ką galėtumėt rekomenduoti mišriai į sausumą linkusiai odai? Išbandžiau Revlon mišriai odai, bet buvo per mažai drėkinimo, išryškino išsausėjusias vietas g.gif Didelio maskavimo nereikia  smile.gif

Bourjois Healthy Mix Serum Foundation. Mano megstamiausia thumbup.gif Mano irgi misri, i sausuma oda. Pradejau ja naudoti rudeni, nes oda buvo issausejusi ir sudirginta nuo vejaraupiu. Labai sauniai naudojosi ir ziema ir dabar vasara. Man jos daug nereikia, vieno buteliuko apie 9 menesius pakanka (Naudoju beveik kasdien). Tiesa, jeigu oda tokia sausa, kad skeldeja ir serpetoja, vien krempudra nepades, as naudojau smashbox zalia concealeri, kuris paslepdavo sausumus ir raudonumus, o tada jau bourjois smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 07 16, 17:12)
Tai tikrai rekomenduociau Kanebo, kuria pries tai minejau. Joje yra 50% drekinimo.

Ačiū, reikės pabandyti, neteko dar susipažinti su čia firma 4u.gif

QUOTE(Legyviel @ 2013 07 16, 19:41)
Bourjois Healthy Mix Serum Foundation. Mano megstamiausia  thumbup.gif  Mano irgi misri, i sausuma oda. Pradejau ja naudoti rudeni, nes oda buvo issausejusi ir sudirginta nuo vejaraupiu. Labai sauniai naudojosi ir ziema ir dabar vasara. Man jos daug nereikia, vieno buteliuko apie 9 menesius pakanka (Naudoju beveik kasdien). Tiesa, jeigu oda tokia sausa, kad skeldeja ir serpetoja, vien krempudra nepades, as naudojau smashbox zalia concealeri, kuris paslepdavo sausumus ir raudonumus, o tada jau bourjois  smile.gif

Sunaudojau vieną buteliuką Bourjois HM, bet nepasakyčiau, kad man labai patiko, tad nusprendžiau ieškoti kažko kito schmoll.gif Matėsi išsausėjimai, neišsilaikydavo visą dieną, tik patiko ta gaiva, kuri jaučiasi užsitepus šią pudrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 07 15, 15:00)
as sita turejau nusipirkus. mano sausa oda. visai netiko doh.gif kiekviena sausa lopineli isryskindavo..

mano oda misri i sausuma, man neisryskino pasausejimu smile.gif
Atsakyti