patarkite ką nors lengvo riebiai odai
bandžiau GA - patamsėjo,EL Double wear stay in place - sausai gula ir nieko nemaskuoja Givenchy poras kemša ir patamsėja....
Ateinu su atsiliepimais apie Rimmel Match Perfection pudra. Siaip norejau pirkti visiskai kita, bet deja jos neradau, tai paimiau sia. Iki tol naudojau Bourjois healthy mix. Oda mano misri sakyciau, bet labai riebaluojasi, tuo paciu nosis sausa, ir dar kai kur atsiranda sausi plotai. Naudoju pudra sia savaite, tai galeciau pasakyti, kad visu pirma, si pudra man pasirode lengvesne uz Bourjois. Ta prasme ji maziau maskuoja. Tad jei turite ka maskuoti, si pudra nera labai tinkama, jei nenaudojate po to maskuoklio. As kadangi naudoju tai kolkas problemu su tuo neturiu. Dar vienas pastebejimas, kad pudra lengvai slaidosi ant veido, graziai tepasi, man patinka jos kvapas, malonus, neerzinantis. Sausu vietu, kaip Bourjois neisryskina, kas man yra didelis pliusas. Nors pudra nera visiskai matine, ir ja fiksuoju sausa pudra, blizgesys vis tiek islenda, tik jis islenda maziau, nei su Bourjois. Galeciau pridurti, kad man ne viena naudota pudra neislaike matinio veido. Paskutinis pastebejimas butu toks, kad si pudra nuo veido laikui begant nuplaukia, ypac jei lieciamas veidas kokia servetele dienos eigoje (kaip as darau pvz blizgesiui pasalinti). Visumoje pudra gera. Sunaudosiu, bet baigusi ja greiciausiai ieskosiu ko kito
Mano oda lietuviška mišrioji, linkusi sausėti ir gana jautri, bet ko tikrai neužtepsi
Vienos geriausių iš bandytų, kurias iki šiol pakaitomis naudoju:
Estee Lauder Futurist - antras pagal šviesumą nr. ir Kanebo Sensai Fluid Finish, 202 soft beige spalva. Pastarąją šiuo metu naudoju (jau kažkelintas buteliukas), tai privalumai, jog lygiai gražiai dengiasi, jokio kaukės efekto; trūkumai - po pietų T zona truputį blizga šiek tiek subėga į raukšleles.
Niekada nebenaudočiau nieko iš Loreal - kaip mano kosmetologė yra pasakiusi, ši produkcija nėra bloga iš savęs, tačiau tikrai netinka turinčioms jautrią problemišką odą
Dabar galvoju išbandyti ką nors naujo, tuo labiau, kad pas mus Kanebo kosmetika apskritai neprekiauja Svarstau apie Sisley, gal pavyks gauti mėginukų
Vienos geriausių iš bandytų, kurias iki šiol pakaitomis naudoju:
Estee Lauder Futurist - antras pagal šviesumą nr. ir Kanebo Sensai Fluid Finish, 202 soft beige spalva. Pastarąją šiuo metu naudoju (jau kažkelintas buteliukas), tai privalumai, jog lygiai gražiai dengiasi, jokio kaukės efekto; trūkumai - po pietų T zona truputį blizga šiek tiek subėga į raukšleles.
Niekada nebenaudočiau nieko iš Loreal - kaip mano kosmetologė yra pasakiusi, ši produkcija nėra bloga iš savęs, tačiau tikrai netinka turinčioms jautrią problemišką odą
Dabar galvoju išbandyti ką nors naujo, tuo labiau, kad pas mus Kanebo kosmetika apskritai neprekiauja Svarstau apie Sisley, gal pavyks gauti mėginukų
QUOTE(style18 @ 2013 07 02, 09:47)
patarkite ką nors lengvo riebiai odai
bandžiau GA - patamsėjo,EL Double wear stay in place - sausai gula ir nieko nemaskuoja Givenchy poras kemša ir patamsėja....
na man tai ELDW net prie stipriai maskuojanciu
QUOTE(kumiko @ 2013 07 02, 20:56)
na man tai ELDW net prie stipriai maskuojanciu
gal ne apie tą pačią kalbam
aš apie šitą kalbėjau
http://www.douglas.l...n-place-makeup/
QUOTE(style18 @ 2013 07 02, 21:05)
ne apie sita neparasete,kad cia ESDW ligt versija
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 26, 00:29)
Keista, nes stende prie healthy mix parasyta dry/normal skin
Mano mišri oda ir aš HM naudoju, tai tikrai man blizgesys greit išlenda ne taip kaip su kitom pudrom. Šita tikrai labiau tinkanti sausai, normaliai odai
kuri iš loreal labiausiai tiktų riebiai odai?
QUOTE(style18 @ 2013 07 05, 10:18)
kuri iš loreal labiausiai tiktų riebiai odai?
Geriau Loreal pudru nenaudoti problematiskai odai Siaip LOREAL MAT MORPHOSE tiks mišriai/riebiai odai. Lengvai tepasi, vidutiniškai maskuoja. Sufle teksturos,tokia minksta ,svelni.
QUOTE(kumiko @ 2013 07 05, 17:47)
Geriau Loreal pudru nenaudoti problematiskai odai Siaip LOREAL MAT MORPHOSE tiks mišriai/riebiai odai. Lengvai tepasi, vidutiniškai maskuoja. Sufle teksturos,tokia minksta ,svelni.
kemša poras? kokias jūs naudojate?
QUOTE(style18 @ 2013 07 05, 21:00)
kemša poras? kokias jūs naudojate?
Kemsa ir siaip greit nuplaukia. As siuo metu naudoju revlon colorstay,bet mano oda ne riebi,vasara misri,ziema turbut kaip daugumai i sausuma
Cia kelios merginos gyria gosh x-ceptional wear pudryte. Gal galetumete palygintu su kokiu revlono color stay? Ar neissrysika poru tas gosh?