Į šią nuotrauką pasižiūrėjus susidaro įspūdis, kad 1.0 vis dėlto labiau tiktų..
http://3.bp.blogspot...MG_3652 web.jpg
QUOTE(Argija @ 2013 06 12, 20:40)
Na jei daug pudru išbandėte ir vis kemšasi, tai gal ne jos kaltos? gal kažkas iš kremų?
chanel'io mat lumiere pabandykit, ji tikrai nekimšo bent jau man EL sakyčiau sunkiau nuo veido "nusiima", ilgiau tenka ją valyti, kol vata visiškai švari lieka. Tai manau kokie likučiai gal ir gali kimšti..
šiaip iš pigesnių, kiek pamenu man loreal'io ir max factor baisiai kimšo iš pigesnių neblogas turėjau isadora ir clinique, tik seniai buvo, tai tikrai pavadinimų nepamenu..
p.s. vienam tinka, kitam ne. Paprašykit parduotuvėje, kad šiek tiek nupiltų pabandymui, jei tikrai oda tokia jautri ir mažai kas tinka..
chanel'io mat lumiere pabandykit, ji tikrai nekimšo bent jau man EL sakyčiau sunkiau nuo veido "nusiima", ilgiau tenka ją valyti, kol vata visiškai švari lieka. Tai manau kokie likučiai gal ir gali kimšti..
šiaip iš pigesnių, kiek pamenu man loreal'io ir max factor baisiai kimšo iš pigesnių neblogas turėjau isadora ir clinique, tik seniai buvo, tai tikrai pavadinimų nepamenu..
p.s. vienam tinka, kitam ne. Paprašykit parduotuvėje, kad šiek tiek nupiltų pabandymui, jei tikrai oda tokia jautri ir mažai kas tinka..
Na mano tokia jau oda, kad bet ka, ka tik naudociau, pilna inkstiru ir spuogeliai kyla.. Nusipirkau ziema clinique superbalanced pudra, bet negaliu pameginti pasipudruoti, nes kazkaip ikiso GOLD spalva, o as kvaisa visa pasimetus ir paimiau Gal kai idegsiu bus kazkiek geriau... Net maisant su sviesesne pudra ta pudra gerokai per geltona... Po tokio nudegimo kazkaip gaila vel investuoti pinigus i labai geras pudras...
Net pati nezinau, kokios pudros ir bereikia tam mano veidui - tai jis per riebus, tai per sausas, tai pernelyg blizga, tai pernelyg cakey...
Bet aciu Jums uz patarimus
QUOTE(illuminated @ 2013 06 13, 16:03)
Į šią nuotrauką pasižiūrėjus susidaro įspūdis, kad 1.0 vis dėlto labiau tiktų..
kažkas čia sumaišyta, spalva tikrai neatitinka
QUOTE(Swychek @ 2013 06 13, 23:15)
Na mano tokia jau oda, kad bet ka, ka tik naudociau, pilna inkstiru ir spuogeliai kyla.. Nusipirkau ziema clinique superbalanced pudra, bet negaliu pameginti pasipudruoti, nes kazkaip ikiso GOLD spalva, o as kvaisa visa pasimetus ir paimiau Gal kai idegsiu bus kazkiek geriau... Net maisant su sviesesne pudra ta pudra gerokai per geltona... Po tokio nudegimo kazkaip gaila vel investuoti pinigus i labai geras pudras...
Net pati nezinau, kokios pudros ir bereikia tam mano veidui - tai jis per riebus, tai per sausas, tai pernelyg blizga, tai pernelyg cakey...
Na visi daro klaidų, stengiuosi visada pasitikrinti, jog su teisinga spalva išeinu iš parduotuvės O dėl to brangumo, tai anksčiau pudras pirkdavau pigesnes, bet kas porą mėn. vis kažkas neįtikdavo. Dabar perku brangesnes ir užtenka 6-7 mėn. tai man kaip ir pigiau dabar gaunasi.. mokaisi iš savo klaidų..
nusipirkau ( tiksliau parsisiunciau is anglu ) sita Bourjois Healthy Mix Foundation kremine pudra man ji patiko, atrodo ant veido naturaliai, pamaskuoja siek tiek, beto isigeria graziai. Nors mano oda misri bet man ji tiko idealiai. Kartu su ja naudoju krema Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil-Free Sunblock SPF 30.
Ateinu su komentarais apie Dior Forever pudra.. dabar baigineju Dior Nude. Patinka, tinka, bet nzn ar noresiu kartot, nes as turiu senaja versija, ir nzn ar naujoji taip patiktu. Kuris laikas bandau Forever.. turiu meginuka. Ir kas keisciausia, kad niekad neplanavau jos bandyti, nes buvau isitikinus, kad ji skirta riebiaodems.. arba bele kam, tik ne sausiaodems.. tai dabar nzn, ar mano odos tipas pasikeite, ar del to kad vasara, ar pasikeite Dior Forever formule, bet man ji siuo metu tinka IDEALIAI oda tooookia flawless su ja laiko matiskuma labai gerai..tepas maloniai.. nieko neparyskina, ko nereikia.. ir oda pasitaise manau, nes jau kuris laikas tikrai lepinu labai.. nezinau kaip ziema butu, kai atsals orai, manau netiktu sita pudra, bet kol kas tai
QUOTE(amberr. @ 2013 06 23, 14:06)
Ateinu su komentarais apie Dior Forever pudra
As turiu forever pudros meginelio tubele, kolkas tik 1 k. bandziau, bet nesu suzaveta, visu pirma, poru ji nepaslepia (ka kitos siaip jau ir paprastos dauguma padaro,net ir maziau maskuojancios) ir oda lieka tokia sausa, be jokio skaistumo, pudra iskart isigeria. Ar pasausejimus palei nosi isryskino, nepamenu Na, bent kolkas man ji nieko gero, reiks dar kada bandyti, bet vis bijau blogo efekto.
išbandžiau bourjois healthy mix, mano oda riebi, bet per daug blizgėjo oda... atrodo gerai, jei ne tas blizgesys...kokia labiau tiktų iš bourjois?
QUOTE(style18 @ 2013 06 25, 15:58)
išbandžiau bourjois healthy mix, mano oda riebi, bet per daug blizgėjo oda... atrodo gerai, jei ne tas blizgesys...kokia labiau tiktų iš bourjois?
Sakyciau borjois 123, healthy mix labiau i sausuma odai. Bet man netiko irgi gryzau prie savo senosios numyletosios Gosh exeptional wear, nieko geriau uz tokia kaina neradau
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 25, 18:05)
Sakyciau borjois 123, healthy mix labiau i sausuma odai. Bet man netiko irgi gryzau prie savo senosios numyletosios Gosh exeptional wear, nieko geriau uz tokia kaina neradau
konsultantė patikino, kad healthy mix riebiai odai...Gosh exeptional wear sausai odai?
QUOTE(Caridian @ 2013 06 25, 15:53)
As turiu forever pudros meginelio tubele, kolkas tik 1 k. bandziau, bet nesu suzaveta, visu pirma, poru ji nepaslepia (ka kitos siaip jau ir paprastos dauguma padaro,net ir maziau maskuojancios) ir oda lieka tokia sausa, be jokio skaistumo, pudra iskart isigeria. Ar pasausejimus palei nosi isryskino, nepamenu Na, bent kolkas man ji nieko gero, reiks dar kada bandyti, bet vis bijau blogo efekto.
Toks jausmas, kad skirtinga produkta bandem nzn, man poru bent jau neparyskino, kaip kitos.. sausumo irgi neparyskino, bet daug kas priklauso manau ir nuo to, kad siuo metu tfu tfu bet odos bukle ideali.. keisciausia del skaistumo.. man butent patiko galutinis efektas.. tokia pusiau matine, satinini oda.. kas man vasara idealu, nes svytejimo suteikiu tam tikrom vietom tik, o visas likes veidas man patinka, kai buna daugiau i matine puse na zodziu kaip ir su visom pudrom dar karta isitikinau, kad reikia bandyt, nesvarbu, ka raso apie ta pudra, nes visom skirtingai p.s kaip minejau 90% kad atsalus oram man ji nebetiks.. bet kol kas tai kiek bandziau
QUOTE(style18 @ 2013 06 25, 19:09)
konsultantė patikino, kad healthy mix riebiai odai...Gosh exeptional wear sausai odai?
Keista, nes stende prie healthy mix parasyta dry/normal skin (as ne Lietuvoje). Gosh manau visu tipu odai tinka, bet nesu tikra, manoji sausa, bet jokiu serpetojmu ar pasausejimu neisryskina, uzmaskuoja gerai, o ir ant veido nejauciu jos. Jau kokie 6 metai vis prie jos gryztu
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 25, 18:05)
Sakyciau borjois 123, healthy mix labiau i sausuma odai.
Mano oda mišri, bet 123 neatlaiko. Nuo T zonos ji išgaruoja per kelias valandas arba tiesiog atšoka (nemoku paaiškinti net) ir palietus pirštu nusivalo. Bandžiau fiksuoti keliom skirtingom pudrom, bet vis tiek nepavyko išgauti ilgesnio efekto. Tik Guerlain Meteorites Compact išlaikė geriau, bet vis tiek man ši pudra ne Naudoju tik dėl šviesumo ir kad jau nusipirkus, nenoriu išmest, kol atspalvis puse velnio tinka (šviesiausias), įdegsiu ir šveisiu lauk ją.
Labai gerai su blizgesiu susitvarkė man Revlon CS normal/dry skin. Jei riebiai perkant, gal išvis tobulai būtų, tik kad per sunki ji man pasirodė.