Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Plunksnuota @ 2013 06 06, 14:18)
O kokia spalva emet revlon, gal galite palyginti is boujois spalva mirksiukas.gif kuri prie kurios

Emiau buff, o borjois naudojau pati sviesiausia, tinka abieju pudru atspalviai, gal revlon ciut ciut sviesesne g.gif
Atsakyti
Isbandziau Rimmel Lasting Finish 25 , ir man labai nebloga pasirode, pamaskuoja,bet labiau ji gal tokia vakarui tinkama,pirmas pirkinys is Rimmel, bet vykes, o ir kaina gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 05, 15:32)
Galvoju pameginti arba Loreal true match pudra, ji kiek sunkesne,

mano megstamiausia ji is pigesniu serijos, nei kiek ji nesunki schmoll.gif lengviausia pudra kokia esu turejus.. bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 06 09, 22:17)
mano megstamiausia ji is pigesniu serijos, nei kiek ji nesunki  schmoll.gif  lengviausia pudra kokia esu turejus.. bent jau man  4u.gif

Turiu omeny labiau maskuojanti.. O poru Jums nekemsa? ax.gif
Atsakyti
Mano trumpa apžvalga iš to ką pamenu 4u.gif Oda mišri.

Šiuo metu naudoju Estee Lauder double wear (spalvytė ivory nude 72). Puikiai išsilaiko, gerai maskuoja, spalvą gerai atitaikiau. Jei šiek tiek išlenda kokie odos pasausėjimai, tai ši pudra juos paryškina, todėl labiau linkusioms į šerpetojimą manau netiktų. Minusas - pakuotė. Buteliukas stiklinis, atsuki ir didelė skilė.. pilkis kaip kokį padažą.. biggrin.gif pakuotės nuotrauka iš interneto --> Nuoroda

Likutį dar turiu MAC matchmaster (spalvytė 1.0) Kaip ir visi kiti mano bandyti MAC produktai tiesiog išstumia kitus be jokio vargo. Spalvų pasirinkimas labai didelis, tad spalvą išsirinkau savo blyškiai odai idealiai (vasarai manau kitokį numeriuką imčiau). Laikosi puikiai, ant veido nepastebima, bet maskuoja gerai. Galima sluoksniuoti, jei norisi tam tikras vietas labiau "paslėti". GERIAUSIA iš visų bandytų bigsmile.gif (ech.. reikia vėl kokios stažuotės ar kelionės, nes Lietuvoje vis dar nėra MAC kosmetikos.. ;/)

Keletas paskutinių:

Chanel Mat Lumiere (numeriuko nepamenu). Jei lyginant su minėtom MAC ir EL, tai ji tokia kremingesnė ir tirštesnė. Kiek pamenu su spalvom Chanel'io sunkoka, pasirinkimas didesnis tamsesnės odos turėtojoms.

Estee Lauder double wear light (spalvos numeriuko nepamenu, bet kažkas iš šviesiausių) Man ji sausino odą, nes pakeitus pudrą, bet nepakeitus veido priežuros priemonių, vėl viskas grįžo į normalią būsena. Šiuo atveju ne light versina man kur kas pranašesnė. Pakuotė patogi.

p.s. Loreal true match bandžiau prieš kokius penkis metus, turbūt prasčiausia pudra, kurią esu bandžiusi. Užkimšo poras taip, kaip nė vienas kitas produktas nesugebėjo iki šiol.. kažkaip nuo to karto į pudras loreal stende net nežiūriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 11 birželio 2013 - 15:13
QUOTE(Argija @ 2013 06 11, 17:12)
Mano trumpa apžvalga iš to ką pamenu  4u.gif Oda mišri.

p.s. Loreal true match bandžiau prieš kokius penkis metus, turbūt prasčiausia pudra, kurią esu bandžiusi. Užkimšo poras taip, kaip nė vienas kitas produktas nesugebėjo iki šiol.. kažkaip nuo to karto į pudras loreal stende net nežiūriu.

Et, youtube ir visur kitur labai geri komentarai apie sia pudra, o as nezinau, ko griebtis... doh.gif Turbut ir gyvensiu toliau su savo Bourjois Healthy Mix... Nes man poras kemsa turbut viskas, kad tik gali kimst... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 12, 18:19)
Et, youtube ir visur kitur labai geri komentarai apie sia pudra, o as nezinau, ko griebtis... doh.gif Turbut ir gyvensiu toliau su savo Bourjois Healthy Mix... Nes man poras kemsa turbut viskas, kad tik gali kimst... doh.gif

Na jei daug pudru išbandėte ir vis kemšasi, tai gal ne jos kaltos? gal kažkas iš kremų? g.gif

chanel'io mat lumiere pabandykit, ji tikrai nekimšo bent jau man ax.gif EL sakyčiau sunkiau nuo veido "nusiima", ilgiau tenka ją valyti, kol vata visiškai švari lieka. Tai manau kokie likučiai gal ir gali kimšti.. g.gif

šiaip iš pigesnių, kiek pamenu man loreal'io ir max factor baisiai kimšo doh.gif iš pigesnių neblogas turėjau isadora ir clinique, tik seniai buvo, tai tikrai pavadinimų nepamenu.. ax.gif

p.s. vienam tinka, kitam ne. Paprašykit parduotuvėje, kad šiek tiek nupiltų pabandymui, jei tikrai oda tokia jautri ir mažai kas tinka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2013 06 11, 15:12)
Mano trumpa apžvalga iš to ką pamenu  4u.gif Oda mišri.

Likutį dar turiu MAC matchmaster (spalvytė 1.0) Kaip ir visi kiti mano bandyti MAC produktai tiesiog išstumia kitus be jokio vargo. Spalvų pasirinkimas labai didelis, tad spalvą išsirinkau savo blyškiai odai idealiai (vasarai manau kitokį numeriuką imčiau). Laikosi puikiai, ant veido nepastebima, bet maskuoja gerai. Galima sluoksniuoti, jei norisi tam tikras vietas labiau "paslėti". GERIAUSIA iš visų bandytų  bigsmile.gif [color=yellow](ech.. reikia vėl kokios stažuotės ar kelionės, nes Lietuvoje vis dar nėra MAC kosmetikos.. ;/)

O kaip jums reikalai su T zona? Ar su šia pudra labai blizgėtų, ar reiktų užtvirtinėt kitom pudrom? Nes pradeda ir mane labai dominti, nesu bandžius dar MAC produkcijos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 13, 08:20)
O kaip jums reikalai su T zona? Ar su šia pudra labai blizgėtų, ar reiktų užtvirtinėt kitom pudrom? Nes pradeda ir mane labai dominti, nesu bandžius dar MAC produkcijos..  4u.gif

Pati iš savęs ji man neriebina, žinoma priklauso nuo to kiek pati oda iš savęs linkusi riebaluotis. Kremus naudoju bioderma, tai manau ir jie šiek tiek susitvarko su tuo. Jei vertinant, tai mano T zona nors ir linkusi riebaluotis, bet tikrai ne iš tų pačių problematiškiausių g.gif
Pirkau mac kreminę jų parduotuvėje tai konsultantas prie jos parinko kompaktinę mineralize skinfinish natural (light spalvytė), irgi fainas produktas. Bet vaikščiodavau sėkmingai ir be kompaktinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2013 06 13, 10:04)
Pati iš savęs ji man neriebina, žinoma priklauso nuo to kiek pati oda iš savęs linkusi riebaluotis. Kremus naudoju bioderma, tai manau ir jie šiek tiek susitvarko su tuo. Jei vertinant, tai mano T zona nors ir linkusi riebaluotis, bet tikrai ne iš tų pačių problematiškiausių g.gif 
Pirkau mac kreminę jų parduotuvėje tai konsultantas prie jos parinko kompaktinę mineralize skinfinish natural (light spalvytė), irgi fainas produktas. Bet vaikščiodavau sėkmingai ir be kompaktinės  ax.gif

Mano tai linkusi pasiriebaluot ir gan nemažai biggrin.gif Bet tik T zona, visur kitur veidas normalus. Sunkoka rast pudrą, kuri nebūtų labai sunki ir labai stipriai maskuojanti, bet tuo pačiu ir neriebintų veido. Naudoju dabar Chanel Vitalumiere Aqua, tai visai nieko, bet po poros h pradeda vistiek "kaltis" tas blizgesys T zonoj. Ir nesinori kažkaip kalnais krauti tų kompaktinių pudrų ant veido..

Kitur atsiliepimuose skaičiau, jog šita tai ir yra labiau orientuota į mišrią/riebią odą, tai gal vis dėlto normaliai būtų biggrin.gif Tik bėda, kad internetu greičiausiai tektų pirkt.. O ten 1.0 spalva labai skiriasi nuo 1.5? Nes esu šviesi, na ne vaiduokliško baltumo (nebent žiemą biggrin.gif), Chanel naudoju patį BR12 atspalvį, LT "drugstore" pudrų turbūt niekad neišsirinkčiau, nes praktiškai visos per tamsios, bet toks jausmas atrodo, kad 1.0 būtų per šviesi jau.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 13, 11:31)
Mano tai linkusi pasiriebaluot ir gan nemažai  biggrin.gif Bet tik T zona, visur kitur veidas normalus. Sunkoka rast pudrą, kuri nebūtų labai sunki ir labai stipriai maskuojanti, bet tuo pačiu ir neriebintų veido. Naudoju dabar Chanel Vitalumiere Aqua, tai visai nieko, bet po poros h pradeda vistiek "kaltis" tas blizgesys T zonoj. Ir nesinori kažkaip kalnais krauti tų kompaktinių pudrų ant veido..

Kitur atsiliepimuose skaičiau, jog šita tai ir yra labiau orientuota į mišrią/riebią odą, tai gal vis dėlto normaliai būtų  biggrin.gif Tik bėda, kad internetu greičiausiai tektų pirkt.. O ten 1.0 spalva labai skiriasi nuo 1.5? Nes esu šviesi, na ne vaiduokliško baltumo (nebent žiemą  biggrin.gif), Chanel naudoju patį BR12 atspalvį, LT "drugstore" pudrų turbūt niekad neišsirinkčiau, nes praktiškai visos per tamsios, bet toks jausmas atrodo, kad 1.0 būtų per šviesi jau.

dėl 1.0 ir 1.5 tikrai nepamenu, jų parduotuvėse labai profesolus personalas (na bent jau kiek man teko susidurti) tai parenka, padažo, pataria pats tik mėgaukis ir susimokėk biggrin.gif
iš interneto platybių spalvų palyginimas - nuoroda 1 , nuoroda 2 na bet tokie palyginimai bendram įspūdžiui, nes išsisklaidžiusi tikrai kitaip atrodo ax.gif

o čia keli pvz. ant veido - nuoroda 3 , nuoroda 4

manau trečikam pvz. tikrai atitinka ax.gif kaip supratau prekinatės internetu, jei ne paslaptis, kur ruošiatės pirkti mac? per tarpininkes? kiek prisideda prie kainos?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2013 06 13, 12:05)
dėl 1.0 ir 1.5 tikrai nepamenu, jų parduotuvėse labai profesolus personalas (na bent jau kiek man teko susidurti) tai parenka, padažo, pataria pats tik mėgaukis ir susimokėk  biggrin.gif
iš interneto platybių spalvų palyginimas - nuoroda 1 , nuoroda 2 na bet tokie palyginimai bendram įspūdžiui, nes išsisklaidžiusi tikrai kitaip atrodo  ax.gif

o čia keli pvz. ant veido - nuoroda 3 , nuoroda 4

manau trečikam pvz. tikrai atitinka  ax.gif  kaip supratau prekinatės internetu, jei ne paslaptis, kur ruošiatės pirkti mac? per tarpininkes? kiek prisideda prie kainos?

Dar kol kas nepirksiu, o tai baisiai jau spontaniškas pirkinys būtų biggrin.gif Dar liko man Chanelio truputėlį (gaila, kad dėl nepermatomo buteliuko negali matyt, kiek viduje dar liko), tai pagalvosiu dar.

O šiaip, greičiausiai per tarpininkes. Dažniausiai būna 15% + pora $ shippingui, bet internetinės parduotuvės paleidžia visokius 10-20% kodus, tai kartais kompensuojasi tas tarpininkavimo mokestis. smile.gif
Atsakyti