Mano trumpa apžvalga iš to ką pamenu
Oda mišri.
Šiuo metu naudoju
Estee Lauder double wear (spalvytė ivory nude 72). Puikiai išsilaiko, gerai maskuoja, spalvą gerai atitaikiau. Jei šiek tiek išlenda kokie odos pasausėjimai, tai ši pudra juos paryškina, todėl labiau linkusioms į šerpetojimą manau netiktų. Minusas - pakuotė. Buteliukas stiklinis, atsuki ir didelė skilė.. pilkis kaip kokį padažą..
pakuotės nuotrauka iš interneto -->
NuorodaLikutį dar turiu
MAC matchmaster (spalvytė 1.0) Kaip ir visi kiti mano bandyti MAC produktai tiesiog išstumia kitus be jokio vargo. Spalvų pasirinkimas labai didelis, tad spalvą išsirinkau savo blyškiai odai idealiai (vasarai manau kitokį numeriuką imčiau). Laikosi puikiai, ant veido nepastebima, bet maskuoja gerai. Galima sluoksniuoti, jei norisi tam tikras vietas labiau "paslėti". GERIAUSIA iš visų bandytų
(ech.. reikia vėl kokios stažuotės ar kelionės, nes Lietuvoje vis dar nėra MAC kosmetikos.. ;/)
Keletas paskutinių:
Chanel Mat Lumiere (numeriuko nepamenu). Jei lyginant su minėtom MAC ir EL, tai ji tokia kremingesnė ir tirštesnė. Kiek pamenu su spalvom Chanel'io sunkoka, pasirinkimas didesnis tamsesnės odos turėtojoms.
Estee Lauder double wear light (spalvos numeriuko nepamenu, bet kažkas iš šviesiausių) Man ji sausino odą, nes pakeitus pudrą, bet nepakeitus veido priežuros priemonių, vėl viskas grįžo į normalią būsena. Šiuo atveju ne light versina man kur kas pranašesnė. Pakuotė patogi.
p.s.
Loreal true match bandžiau prieš kokius penkis metus, turbūt prasčiausia pudra, kurią esu bandžiusi. Užkimšo poras taip, kaip nė vienas kitas produktas nesugebėjo iki šiol.. kažkaip nuo to karto į pudras loreal stende net nežiūriu.