Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(*Aurora* @ 2013 05 31, 08:49)
O kokia pudra Jums geresne uz sia isbandyta? As tai jai 9 balus is 10 duodu  smile.gif Ir tai pirma pudra, kuria be pertraukos naudoju jau pora metu (anksciau bandydavau vos ne visas is eiles, kol neatrradau sito gerio).

Sakykit, o kokio tipo Jusu veido oda? smile.gif
Atsakyti
Labai mazai atsiliepimu apie COLLISTAR PERFECT WEAR, gal kas galetu pasidalinti savo patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 05 31, 12:49)
Sakykit, o kokio tipo Jusu veido oda? smile.gif

Normali, na gal vos vos linkusi i riebuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 06 03, 21:07)
Normali, na gal vos vos linkusi i riebuma  smile.gif

manoji tokia pati.dabar numeciau rimel ir isvis nenaudoju.daug metu naudoju max factor long lasting,maskuoja pakankamai,bet nepadaro kaukes,demeles nuo spuogeliu jeigu norisi iki idealios odos praeinu korektorium,man patinka kad ji nera visiskai matine ir neturi sviesa atspindinciu daleliu,gan greitai dziusta,galima sluoksniuoti,zinau kad sudetis nepasaka,bet man ji nekemsa.rimeli jeigu tvirtinu kad ir vos vos elizabeth arden kompaktine padaro man cakey veida,po kiek laiko plaukia labai negraziai,neitiko man rimelis.
Anksciau kaltindavau max factor kad atsiranda spuogeliu,nes naudodavau ja pastoviai,bet isitikinau kad ji nekalta,nes sedziu dabar su vaikuciu namuose,retai kur dazausi,o vis vien pavieniai spuogeliai atsiranda,niekaip ju neatsikratau,neatrenku nuo ko.:-(
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 06 04, 20:22)
manoji tokia pati.dabar numeciau rimel ir isvis nenaudoju.daug metu naudoju max factor long lasting,maskuoja pakankamai,bet nepadaro kaukes,demeles nuo spuogeliu jeigu norisi iki idealios odos praeinu korektorium,man patinka kad ji nera visiskai matine ir neturi sviesa atspindinciu daleliu,gan greitai dziusta,galima sluoksniuoti,zinau kad sudetis nepasaka,bet man ji nekemsa.rimeli jeigu tvirtinu kad ir vos vos elizabeth arden kompaktine padaro man cakey veida,po kiek laiko plaukia labai negraziai,neitiko man rimelis.
Anksciau kaltindavau max factor kad atsiranda spuogeliu,nes naudodavau ja pastoviai,bet isitikinau kad ji nekalta,nes sedziu dabar su vaikuciu namuose,retai kur dazausi,o vis vien pavieniai spuogeliai atsiranda,niekaip ju neatsikratau,neatrenku nuo ko.:-(

Max factor long lasting ir man patiko, dabar dar ta naujaja giria 3 in 1. Revlon color stay dar ilga laika naidojau, bet kai rimeli atradau, tai meciau i sona ta revlona... Dabar kazkaip susimasciau ir vel noriu ieskoti pudros, kuri 10 balu butu verta biggrin.gif
Gal kas patarimu? 4u.gif
Atsakyti
Siandien isigijau revlon color stay, tai turima borjois hm lenkia stipriai, kol kas jai duodu 10 balu smile.gif oda mano i sausuma, linkusi serpetotis.
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 06 04, 22:58)
Max factor long lasting ir man patiko, dabar dar ta naujaja giria 3 in 1. Revlon color stay dar ilga laika naidojau, bet kai rimeli atradau, tai meciau i sona ta revlona... Dabar kazkaip susimasciau ir vel noriu ieskoti pudros, kuri 10 balu butu verta  biggrin.gif
Gal kas patarimu?  4u.gif

max factor 3in1 turejau nusipylus nzn nebloga bet viso kiekio nenorejau kazko truko,revlon irgi turejau,pardaviau,man ji visai nepatiko,toks klijus,negraziai ant veido atrode,paryskindavo poras,oda atrodydavo tokia sausa matine o ir kvapas to revlono kaip lipalo.dar ka esu bandzius tai patinka buorjois123 tik kad ju atspalviai geltoni ir gosh exception wear,sita tai nemirtinga bet koki karsti islaiko,graziai islygina oda,net geriau uz lancome teint idole paprasta brangi pudryte kuri neatlieka to ka zada gamintojas,ka dar esu bandzius...deborah matt su ryziu pudra,kazkoks riebalas su spalva,maybelline 24h nieko gero tiek kad kemsa ir nepasakyciau kad laikosi.
Atsakyti
As irgi visiskai pasimetus pudros paieskose... Vis paskaitineju foruma, kad kokiu pagyru atsiras vienai ar kitai pudrai.. Galvoju pameginti arba Loreal true match pudra, ji kiek sunkesne, arba Rimmel match perfection ta su melynu kamsteliu. Bet velgi, nenoriu ko cakey efekto, nes veido poros labai isryskeja, bet nenoriu ir kaip blizgutis vaiksciot, nes labai greitai veidas pradeda blizgeti. Kompaktine pudra kraunu kilogramais ant veido...
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 04, 20:46)
Siandien isigijau revlon color stay, tai turima borjois hm lenkia stipriai, kol kas jai duodu 10 balu smile.gif oda mano i sausuma, linkusi serpetotis.

O kokia spalva emet revlon, gal galite palyginti is boujois spalva mirksiukas.gif kuri prie kurios
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 06 06, 16:18)
O kokia spalva emet revlon, gal galite palyginti is boujois spalva mirksiukas.gif kuri prie kurios

jei esate sviesiaode rinkites buff atspalvi,nes ivory i ruzavuma smile.gif
Atsakyti
Vidutine,man 3 atspalvis tinkamiausias, o ji gerai maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 06 06, 17:25)
Vidutine,man 3 atspalvis tinkamiausias, o ji gerai maskuoja?

vidutiniskai sakyciau 4u.gif
Atsakyti