Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(emb @ 2013 05 07, 00:08)
Sveikos,
As jau baigineju 3 buteliuka Chanel Vitalumiere, faina ji labai (tekstura gera, issitepus nesijaucia ant veido, lengvute) bet neissilaiko ilgai.. Kadangi man atsirado labai daug pigmentiniu demiu, tai ieskau ypac gerai maskuojancios ir nekemsansios, ar yra tokiu?
Gal kas turit tu nelemtuju pigmentiniu, kas padeda neatrodyti kaip zemelapiui?

Va, va, si pudryte Chanelio man pati paciausia wub.gif Pabaigsiu Clinique ir pirksiu vel Vitalumiere. Isgaudavau man patinkanti spindesi maisydama su Mac strobe 4u.gif
Atsakyti
Kokią pudrą patartumėt įsigyti vakarui? Oda mišri, stipriai nesirebaluoja, bet reikaligas maskavimas .
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 05 14, 06:41)
Kokią pudrą patartumėt įsigyti vakarui? Oda mišri,  stipriai nesirebaluoja, bet reikaligas maskavimas .

As turiu lygiai tokia pat oda, tai man vakarui labiausiai patinka estee lauder double wear 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dar neradau geresnes uz Kanebo Fluid Finish Foundation puiki, lygiai dengiasi, visa diena islieka, nekemsa poru drasiai visoms rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jur @ 2013 05 21, 07:17)
Dar neradau geresnes uz Kanebo Fluid Finish Foundation puiki, lygiai dengiasi, visa diena islieka, nekemsa poru drasiai visoms rekomenduoju 4u.gif

O kokia jūsų oda? pas mane sausa gerokai, tai ši pudra man tragedija, tepuosi tik tada, kai oda būna tarkim po savaitgalio pridrėkinta serumų ar kremų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2013 05 21, 17:26)
O kokia jūsų oda? pas mane sausa gerokai, tai ši pudra man tragedija, tepuosi tik tada, kai oda būna tarkim po savaitgalio pridrėkinta serumų ar kremų  doh.gif

Shiseido Lifting foundation odai į sausumą superinė pudra
Atsakyti
o apie Shiseido Dual Balancing gali kas pasisakyti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 24, 18:15)
Shiseido Lifting foundation odai į sausumą superinė pudra

Hmmm gal reiks pabandyti, bet tas lifting manes visai nežavi biggrin.gif pries savaite nusipirkau Chanel vitalumiere aqua, tai kolkas labai jau džiaugiuosi, nors maskavimas minimalus, bet oda tiesiog švyti su sia pudryte, tokia skaisti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 05 10, 15:18)
Va, va, si pudryte Chanelio man pati paciausia  wub.gif Pabaigsiu Clinique ir pirksiu vel Vitalumiere. Isgaudavau man patinkanti spindesi maisydama su Mac strobe  4u.gif

Geras, as lygiai ta pati darau:) Ir man chanelio vitalumiere yra pudru pudra jau kokius 6 metus 4u.gif Vis norisi pabandyt ka nors naujo ir visada tas KAS NORS NAUJO po keliu bandymu atsiduria pardavime, o as atsiprasau chanelio ir nusiperku vel:)

Siandien va kaip tik planuoju nauja pirkini ir vel galvoja sukasi "o gal pabandyt Diora?":)) Tai ne kitaip ir bus..smile.gif)
Atsakyti
Gal kas patartu kremine pudra misriai, linkusiai pasauseti odai, kuri ziauriai neisryskintu veido poru ir nedarytu veido tokio miltuoto? ( net nezinau kaip issireiksti) ka daryti kad oda uztepus pudra atrodytu gaivi? Dabar naudoju bourjois healthy mix bet poros veide su ja tragiskai paryskeja... O pries tai ant veido dar tepu poru mazinimo pagrinda...sad.gif nebezinau net ka daryt:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 29 gegužės 2013 - 13:59
O kuris Chanel Vitalumiere Aqua numeriukas populiariausias?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 26, 22:11)
as nusipirkau isgirta papiguskia Rimell lasting finish 25h,nu spalva tinka,100ivory,pati sviesiausia,bet tamsesne nei lyginant buorjois sviesiausia,bet issiretusuoja gerai,maskuoja normaliai,poru neparyskina,netgi slepia,konsistencija tirstesne,kaip ir viskas nieko,bet isitepus man lieka lipnus veidas ir gan ilgai,toks kaip klijai kokie,nebuvo laiko kol ji nepaliktu to lipnumo laukti,dejau biria.is 5 vertinu nu su avansu 3,nezinau ar pirkciau,cia gal toks pirmas ispudis.dabar droge jai akcija,pigiai atsiejo,norejosi pabandyt.nu kad rusaites forume ja isgyrusios,ir kad matizuoja,ir lygina,laikosi,netepa drabuziu,naturaliai atrodo,dar duosiu jai laiko.

O kokia pudra Jums geresne uz sia isbandyta? As tai jai 9 balus is 10 duodu smile.gif Ir tai pirma pudra, kuria be pertraukos naudoju jau pora metu (anksciau bandydavau vos ne visas is eiles, kol neatrradau sito gerio).
Atsakyti