Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(emb @ 2013 05 07, 00:08)
Sveikos,
As jau baigineju 3 buteliuka Chanel Vitalumiere, faina ji labai (tekstura gera, issitepus nesijaucia ant veido, lengvute) bet neissilaiko ilgai.. Kadangi man atsirado labai daug pigmentiniu demiu, tai ieskau ypac gerai maskuojancios ir nekemsansios, ar yra tokiu?
Gal kas turit tu nelemtuju pigmentiniu, kas padeda neatrodyti kaip zemelapiui?

ir pas mane ta pati problema g.gif doh.gif doh.gif doh.gif irgi ieškau pudrytės kad maskuotu neblogai ir išlygintų veido spalvą, kažkaip galvojau pabandyti guerlain parure extreme arba lingerie
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 05 06, 13:42)
Gal kas galetu papasakot apie Guelain parure extreme? koks maskavimas, dengimas, kokiai odai. Gal kas galetu palygint su parure aqua 4u.gif

Parure extreme, tikrai sunki pudra, pakankamai maskuojanti, manau labaiu tinkanti misriai riebiai odai, man ji kimso poras doh.gif Aqua, nebandziau, bet turetu buti lengvesne, skirta sausiaodems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 05 07, 11:34)
Parure extreme, tikrai sunki pudra, pakankamai maskuojanti, manau labaiu tinkanti misriai riebiai odai, man ji kimso poras  doh.gif Aqua, nebandziau, bet turetu buti lengvesne, skirta sausiaodems  smile.gif

o parure extreme neriškino poras?
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 05 07, 00:36)
Merginos, o kokia pudra galetumet rekomenduoti odai su serpetojimais nosies, kaktos, zandu srityse? Bandziau Borjois healthy mix, tai su sia pudra veidas atrodo dar baisiau nei isvis be pudros... Kaina jau nebesvarbi, reikia tikrai gero ir kokybisko, vidutiniskai maskuojancio produkto g.gif

Pirmiausiai patarčiau atrasti tinkamiausią kremąir naudoti kaip pagrindą. Mano T zona bais sausa, naudoju Borjois HM, tai kol neradau tinkamo kremo oda atrodė nekaip.
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 05 07, 09:34)
Parure extreme, tikrai sunki pudra, pakankamai maskuojanti, manau labaiu tinkanti misriai riebiai odai, man ji kimso poras  doh.gif Aqua, nebandziau, bet turetu buti lengvesne, skirta sausiaodems  smile.gif

aciu uz atsakyma, manau man tada nepatiks, nes neturiu ka maskuoti, beto nemegstu sunkiu pudru, man jau clinique even better per sunki, nors pas mane misri oda bet tada is guerlaino kolkas liksiu prie aqua 4u.gif man ji su misria oda visai nieko, aisku anksciau ar veliau blizgesys islenda bet kaip minejau nemegstu sunkiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 07 gegužės 2013 - 12:57
sveikutes smile.gif gal kas galetu pakomentuoti apie sios pudros atspalvius? MUFE Face&body http://www.douglas.l...-liquid-makeup/ siaip nesu turejusi pudros , bet parduotuveje pasirode kad man tiktu natural beige atspalvis is isadoros firmos:) nesu visai balta , bet nesu ir idegusi ir nzn ka rintis , nes renkuosi per atstuma ax.gif kiek zinau sita pudra prisitaiko prie odos ir nr 34 yra besilankancios soliariume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 05 07, 10:36)
o parure extreme neriškino poras?

Na as labai dideliu poru neturiu, tai atrodo kad neryskina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 05 07, 01:36)
Merginos, o kokia pudra galetumet rekomenduoti odai su serpetojimais nosies, kaktos, zandu srityse? Bandziau Borjois healthy mix, tai su sia pudra veidas atrodo dar baisiau nei isvis be pudros... Kaina jau nebesvarbi, reikia tikrai gero ir kokybisko, vidutiniskai maskuojancio produkto g.gif

Beveik visos pudros ryškina pasausėjimus. Pirmiausia pastovus pylingas, drėkinantis serumas, drėkinantis kremas + gerti daug vandens. Atsirinkus odos priežiūrą, sumažėja problemos su dekoratyvine kosmetika. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 05 07, 20:04)
O koki krema atradot, jei ne paslaptis? wink.gif

Dabar Dr. Spiller Sanvita. Kol kas tinka ir patinka, su Burjois HM gerai draugauja. Šiaip HM labiausiai tinka atspalviai iš kitų firmų taip idealiai tinkančio neradau.
Loreal True match mažiausiai išryškindavo sausumą. Porų nekimšo. Kaip už tokią kainą visai neblogas produktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 08 gegužės 2013 - 07:43
Sakykit, o kokia Mac pudra rekomenduotumet nuotakoms? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Clinique perfectly real, mano oda sakyciau misri, serpetojasi zandu srityse, kakta linkusi riebaluotis. tai si pudryte tepasi lengvai, ant veiduko nesijaucia man jos visai, tokia lengvute, maskuoja mazai, o maskuoti turiu tikrai ka (issiplete kapiliarai, raustantis zandukai,vienas kita spuogelis isdygstantis ) teks ieskoti dar vienos labiau maskuojancios g.gif o si pudryte man kasdienai kolkas tikrai faina. tik vat kokia ta maskuojancia rast, kad neatrodyciau kaip su kauke? g.gif
Atsakyti
pries tai naudojau Loreal true mach, bet lt nerandu w2 numeriuko, tai ieskau kazko kito, palyginus su Clinique, tai loreal maskuoja labiau, o ir tepasi lengvai, tik Clinique atrodo naturaliua ir gaiviau.
Atsakyti