Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2013 04 26, 20:59)
Jei jusu T zona rieboka, o visur kitur sausa, tai ji misri greiciau, o ne sausa smile.gif Nu ne esme zodziu, bet reikalas tas, kad butent ta EL DW tikrai sausiaodem netinka.. beja, mano pazystama ja naudoja,kurios be proto riebi oda, sake nereali, nes riebalas neprasimusa visa diena smile.gif

ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE tikrai netiks sausai odai. Ir aš pamąsčiau, jog merginos oda mišri, T zona riebi, tik gali būt dehidratuota jei yra pasausėjimai g.gif
Aš su riebia mišria oda turiu, išbandžiau 37 numeriuką, spalva per tamsi, bet turbūt pasiliksiu vasarai kai įdegsiu. Oda nuo ryto iki dabar dar be riebalo, vasarai bus kaip tik. Neįsivazduoju sausos odos su ja g.gif mano dabar truputį pasausėjus, nuo arbatmedžio doh.gif , tai net jaučiu patraukia odą...
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 04 29, 12:59)
Misrios odos savininkes, patarkit, kuria geriau pirkti Chanel Vitalumiere Aqua ar YSL touche eclat?
Kiek pamenu, YSL labai greit nuplaukdavo man nuo veido. Uztepus atrodo, kad lyg ir daugiau maskuoja, nei Chanel, bet dienos eigoj kazkur dingsta. Tas pats ir su Chanel, bet toji lyg ir ilgiau issilaiko g.gif

Mano oda misri viena is turimu chanel vitalumiere aqua mano yra megstama ir nepasakyciau kad nuplaukia man nuo veido, na aisku su ja dar neteko but trakim nuo 7 ryto iki velyvo vakaro,
o va kokia perfection lumiere tai isvis po valandos gal kazkur nugaravo ar nuplauke..kolkas man ilgiausiai laike clinique even better, nuo 7ryto iki 22val kazkur net riebalas galima sakyt neislindo bet uztai man ji kiek per sunki..
Atsakyti
sveikos merginos, ar kas naudojate Guerline parure extreme pudrytę? ar tiks jį mišriai odai, T zona riebi, skroostai sausoki bei smakras linkęs šerpetuoti
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 05 02, 11:37)
sveikos merginos, ar kas naudojate Guerline parure extreme pudrytę? ar tiks jį mišriai odai, T zona riebi, skroostai sausoki bei smakras linkęs šerpetuoti

Ji mišriai/riebiai odai, gana sunki (sunkiausia iš Guerlain pudrų). Šerpetojimus gali ryškinti.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 05 02, 11:59)
Ji mišriai/riebiai odai, gana sunki (sunkiausia iš Guerlain pudrų). Šerpetojimus gali ryškinti.

kokia patartumėt pudrytę nesunkia kad gerai maskuotu pigmentines dėmes?
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 05 02, 12:03)
kokia patartumėt pudrytę nesunkia kad gerai maskuotu pigmentines dėmes?

Lingerie de peau man patinka. Maskavaimas tikrai vidutinis ir stipresnis, o atrodo labai natūraliai oda su ja. Kiek savom klientėm ją tepiau - 100% visos pirko, nes labai gražiai oda atrodė.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Maybelline Superstay pudryte? Vis dar naudoju Bourjois Healty mix, bet noreciau suteikiancios matiskuma pudrytes, maskavimas didelis nera labai butinas, nes maskuociau maskuokliu problemines vietas. Svarbiausia, kad neatrodytu kaip kauke ir kad blizgesys taip greitai neislistu, kaip su HM. Mano oda misri sakyciau. T zona riebi, skruostai linke pasauseti smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu papasakot apie Guelain parure extreme? koks maskavimas, dengimas, kokiai odai. Gal kas galetu palygint su parure aqua 4u.gif
Atsakyti
Aš niekaip nerandu tinkamos pudros, o išbandyta nemažai. Mano oda mišri, reikia neblogai maskuojančios iki 100lt. L'Oreal firma išvis niekinė, nė viena jų pudra nepasirodė kokybiška unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2013 05 06, 16:12)
Aš niekaip nerandu tinkamos pudros, o išbandyta nemažai. Mano oda mišri, reikia neblogai maskuojančios iki 100lt. L'Oreal firma išvis niekinė, nė viena jų pudra nepasirodė kokybiška unsure.gif

Clarins Everlasting bandėte? Maskuoja gerai, mišriai odai tinka, spalvų pasirinkimas geras, pabandyti galima Lietuvoje, o iš UK siunčiantis visada sumoku iki 90 lt.
Atsakyti
Sveikos,
As jau baigineju 3 buteliuka Chanel Vitalumiere, faina ji labai (tekstura gera, issitepus nesijaucia ant veido, lengvute) bet neissilaiko ilgai.. Kadangi man atsirado labai daug pigmentiniu demiu, tai ieskau ypac gerai maskuojancios ir nekemsansios, ar yra tokiu?
Gal kas turit tu nelemtuju pigmentiniu, kas padeda neatrodyti kaip zemelapiui?
Atsakyti
Merginos, o kokia pudra galetumet rekomenduoti odai su serpetojimais nosies, kaktos, zandu srityse? Bandziau Borjois healthy mix, tai su sia pudra veidas atrodo dar baisiau nei isvis be pudros... Kaina jau nebesvarbi, reikia tikrai gero ir kokybisko, vidutiniskai maskuojancio produkto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uga_: 07 gegužės 2013 - 00:37