Mano oda sausa tikrai, T zona rieboka, islenda dienos begyje, kai ziurinejausi ta pudryte, mano veidas buvo ismestas raudonom sausom demelem nuo netinkamo pylingo naudojimo, taigi tikrai isbadziau nemazai, ir butent si man tiko.Nepaminejau dar vieno svarbaus fakto, kad jau sugeriau daugiau nei puse kurso biocelo kapsuliu, tai manau man tai padeda ir oda igauna daug sveikesni zvilgesi...nenaudoju tos pudros kasdiena, nes man dar sita labai patinka Be Yo light reflecting
O dabar susimasciau, gal mano oda daugiau i jautruma, bet linkusi sauseti?
Jei jusu T zona rieboka, o visur kitur sausa, tai ji misri greiciau, o ne sausa Nu ne esme zodziu, bet reikalas tas, kad butent ta EL DW tikrai sausiaodem netinka.. beja, mano pazystama ja naudoja,kurios be proto riebi oda, sake nereali, nes riebalas neprasimusa visa diena
as nusipirkau isgirta papiguskia Rimell lasting finish 25h,nu spalva tinka,100ivory,pati sviesiausia,bet tamsesne nei lyginant buorjois sviesiausia,bet issiretusuoja gerai,maskuoja normaliai,poru neparyskina,netgi slepia,konsistencija tirstesne,kaip ir viskas nieko,bet isitepus man lieka lipnus veidas ir gan ilgai,toks kaip klijai kokie,nebuvo laiko kol ji nepaliktu to lipnumo laukti,dejau biria.is 5 vertinu nu su avansu 3,nezinau ar pirkciau,cia gal toks pirmas ispudis.dabar droge jai akcija,pigiai atsiejo,norejosi pabandyt.nu kad rusaites forume ja isgyrusios,ir kad matizuoja,ir lygina,laikosi,netepa drabuziu,naturaliai atrodo,dar duosiu jai laiko.
Jau pakankamai ilgai (ne vieną buteliuką) naudoju Clarins Everlasting. Didžiausi pliusai - geras maskavimas ir daugmaž tinkanti šviesiausia spalva. Oda su amžiumi iš mišrios, panašu, keičiasi į sausesnę, tai pradėjo nebepatikti tai, kaip gula ant odos. Bandžiau Clarins Extra Firming - 103 numeris truputį per tamsus, ir maskavimo trūksta. Nors dengiasi gražiai ir sausai odai tinka. Dabar toliau nesėkmingai ieškau kažko, kas būtų pakankamai šviesu, gerai maskuotų ir nesausintų.
Kokia pudra maskuotu geriau uz revlon? bet kartu laikytu matiskuma, nekimstu, graziai atrodytu? ar ta estee lauder double wear labai skiriasi nuo revlon?
Kokia pudra maskuotu geriau uz revlon? bet kartu laikytu matiskuma, nekimstu, graziai atrodytu?
ar ta estee lauder double wear labai skiriasi nuo revlon?
Kad ji ir taip jau stipraus maskavimo
Buvo įdomu, kai ant rankos parduotuvėj bandžiau abi (vėlyvą popietę) ir iki kito ryto bandžiau per daug nešveisti muilu tos vietos, tai sausai/normaliai odai pudra savaimė nusitrynė, nespėjus net nusiplauti rankų, o ta riebiai, tai net po kelių plovimų vis tiek liko vietoj. Tada nusprendžiau, kad jos ant veido niekada netepsiu
Misrios odos savininkes, patarkit, kuria geriau pirkti Chanel Vitalumiere Aqua ar YSL touche eclat? Kiek pamenu, YSL labai greit nuplaukdavo man nuo veido. Uztepus atrodo, kad lyg ir daugiau maskuoja, nei Chanel, bet dienos eigoj kazkur dingsta. Tas pats ir su Chanel, bet toji lyg ir ilgiau issilaiko