Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Laba, ieškau pudros ar maskuojamojo pieštuko paakių sričiai, man reikalinga kad šviesintų paakių sritį. Oda pas mane yra sausoka. Gal galit ką patarti? blush2.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Bourjois 123. Keletą dienų naudoju, asmeniškai nepasakyčiau, kad labai jau ji faina, man su ja toks negyvas veidas g.gif nepatinku sau. Pirkau 51, pačią šviesiausią, spalva gerai, bet nesu baltaodė, tai nežinau kokią kitos skaito baltą odą, kad sako jog 52 naudojančios yra baltaodės biggrin.gif g.gif
Pamiršau paminėt, kad blizgesys tikrai neišlenda beveik visą dieną, todėl manau būtų labai gera vasarą, nes nėra "sunki".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 24 balandžio 2013 - 13:30
as irgi naudojau kelis kartus Bourjois 123, siaip nebekartociau jau jos, lengva, bet nezinau toks veidas keistas man su ja, jeigu truputi pasitepi tik spalva palyginti tai ok, bet jei truputi daugiau tai jau negraziai ziurisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2013 04 23, 16:59)

Db mastau apie Lancôme Photogenic Lumessence Foundation SPF 15, bet pardaveja pabreze, kad veidas tikrai nebus matinis, o blizgumas islys greitai, nes ji skirta visiskai sausaodems. Tai db ir pasimeciau, ar verta bandyti sia treciaja.

jei oda sausoka, jokiais būdais Dior Forever. Juk ji sausinanti.

Aš kelis vnt. Lancome Photogenic sutepus ir dar vieną turiu. Šviesiausia šiaip 010. tikrai ji nėra skirta visiškai sausiaodėms schmoll.gif
Mano oda į sausumą, T zonos riebalas prasimuša, kai sušylu.
Aišku su ta pudra veidas matinis nebus, juk nebereikalo pavadinime Lumessence. Išvis jei oda į sausumą, tai tokiai odai matinių pudrų nėra. Matinės pudros dažniausiai riebiai odai.
Pabandykit pasiklaust ar įsipilt Shiseido Lifting foundation.
Atsakyti
Msno oda sausa, ilgai rinkausi pudra, bandziau ir Sarmoj ir Douglase, tepiau nemazai, ieskojau matinio efekto,kad nepersimustu raudonos ir sausos demeles ir atrodo po ilgu paiesku atradau Estee Lauder Double wear
sia pudryte
Nuostabiai dengia, skalsi, islaiko matiskuma, super pudra
Atsakyti
Geras, visada galvojau kad EL Double Wear riebiai odai...
Atsakyti
aš irgi Estee Lauder Double wear neįsivaizduoju ant sausos odos. kartą mėginau daugiau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 25, 11:41)
aš irgi Estee Lauder Double wear neįsivaizduoju ant sausos odos. kartą mėginau daugiau nenoriu  schmoll.gif

As turiu EL DW light butent, tai laaaaaaaaabai gerai paruosus oda, sudrekinus ir t.t tai daaaaaaaar dar vasaros metu ji man dedant MINIMALU kieki atrodydavo normaliai.. dedavausi i balius, progas, kur reikia, kad gerai atlaikytu sokius ir t.t o siaip tai sausai odai ji manau netinkama.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 04 25, 21:39)
As turiu EL DW light butent, tai laaaaaaaaabai gerai paruosus oda, sudrekinus ir t.t tai daaaaaaaar dar vasaros metu ji man dedant MINIMALU kieki atrodydavo normaliai.. dedavausi i balius, progas, kur reikia, kad gerai atlaikytu sokius ir t.t o siaip tai sausai odai ji manau netinkama..  drinks_cheers.gif

Tai, kad juratike ne apie light variantą rašė smile.gif light, tai dar tikrai paruošus odą būtų tinkama sausai, bet paprasta DW tai mistika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 04 25, 21:42)
Tai, kad juratike ne apie light variantą rašė smile.gif  light, tai dar tikrai paruošus odą būtų tinkama sausai, bet paprasta DW tai mistika smile.gif

Aaa... supratau biggrin.gif Man jau light buvo vos tinkama sausai odai, tai ta kita is vis butu nepajudinama ant odos blogaja prasme doh.gif biggrin.gif
Dabar pazejau juratike po kokia pudra pakomentavo, tai arba sumaise foto arba jos oda ne sausa.. nes kad ji neparyskintu sausumo ir sausu demeliu NETIKIU doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2013 04 25, 06:58)
Msno oda sausa, ilgai rinkausi pudra, bandziau ir Sarmoj ir Douglase, tepiau nemazai, ieskojau matinio efekto,kad nepersimustu raudonos ir sausos demeles ir atrodo po ilgu paiesku atradau
sia pudryte
Nuostabiai dengia, skalsi, islaiko matiskuma, super pudra

O kas jum sake, kad jusu oda sausa? Nes sita butent pudra, kur jusu nuorodoj sausai odai yra tikrai netinkama.. tai arba jusu ne sausa oda, arba pudros foto ne ta idejot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 balandžio 2013 - 20:50
QUOTE(amber123 @ 2013 04 25, 20:51)
Aaa... supratau  biggrin.gif Man jau light buvo vos tinkama sausai odai, tai ta kita is vis butu nepajudinama ant odos blogaja prasme doh.gif  biggrin.gif
Dabar pazejau juratike po kokia pudra pakomentavo, tai arba sumaise foto arba jos oda ne sausa.. nes kad ji neparyskintu sausumo ir sausu demeliu NETIKIU doh.gif
Papildyta:
O kas jum sake, kad jusu oda sausa? Nes sita butent pudra, kur jusu nuorodoj sausai odai yra tikrai netinkama.. tai arba jusu ne sausa oda, arba pudros foto ne ta idejot  smile.gif

Mano oda sausa tikrai, T zona rieboka, islenda dienos begyje, kai ziurinejausi ta pudryte, mano veidas buvo ismestas raudonom sausom demelem nuo netinkamo pylingo naudojimo, taigi tikrai isbadziau nemazai, ir butent si man tiko.Nepaminejau dar vieno svarbaus fakto, kad jau sugeriau daugiau nei puse kurso biocelo kapsuliu, tai manau man tai padeda ir oda igauna daug sveikesni zvilgesi...nenaudoju tos pudros kasdiena, nes man dar sita labai patinka Be Yo light reflecting
O dabar susimasciau, gal mano oda daugiau i jautruma, bet linkusi sauseti?
Atsakyti
gerai merginukės, tai kam Jūs net bandot tokias pudras su savo sausomis odytėmis? kaip el dw ir pan? biggrin.gif aš turiu nekokią odelę, du ta bjauria T zona, sausais skruostais - vo čia tai problemikė - kai dar reik gero maskavimo doh.gif
Papildyta:
ant skruotų maskuoju paviršinius kapiliarus - genetika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 26 balandžio 2013 - 12:08