Jungiuosi i amzinai ieskanciu tobulos pudros kolektyva
Gal kuri man patarsite - esu labai sviesios odos, oda vietomis sausa, jautroka, vietomis normali, nu tikriausiai misrune esu; maskuoti yra ka, nes demiu po spuogeliu nesivengiau
Siuo metu aktyviai nagrineju Lancome pudrytes; ant gerai nusveistos odos ir drekinancio kremo isbandziau Lancôme Teint Idole Ultra 24h Foundation, Beige albatre - pirmas ispudis buvo labai geras, jokio sausumo, tempimo, perstejimo pojucio idienojus, maskavimas tikrai neblogas, spalva (kaip suprantu sviesiausia) skyresi nuo kaklo, bet koreguot galima:) taciau po keliu dienu visgi nusprendziau, kad ne ideali ji mano odai - atsirado sausi ploteliai, blizgumas islenda visgi, o pudra kazkaip i poras subega siek tiek.
Po sios isbandziau tos pacios spalvos, Beige albatre, Lancôme Teint Miracle Foundation SPF 15, taciau si pasirode gerokai tamsesne, geltonesne, is karto islindo blizgumas, nu zodziu ni ni.
Db mastau apie Lancôme Photogenic Lumessence Foundation SPF 15, bet pardaveja pabreze, kad veidas tikrai nebus matinis, o blizgumas islys greitai, nes ji skirta visiskai sausaodems. Tai db ir pasimeciau, ar verta bandyti sia treciaja.
Beje, gal kas galite palyginti Lancome pudrytes su Diorskin Nude ar Forever bei Estée Lauder Double Wear Light Stay-In-Place Makeup SPF 10 maskavimo, matinio vaizdo ir sausumo atzvilgiu
Jauciu tuoj besiu pirstu pagal sarasa ir pirksiu uzsimerkus