Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ameera @ 2013 04 19, 21:18)
O ne lengviau fiksuojančias priemones turėti kelių spalvų ir taip reguliuoti pudros spalvą? Visada turiu skirtingų presuotų pudrų/bronzantų, kad arba pašviesinčiau, arba patamsinčiau makiažo pagrindą jį fiksuodama. Ir dingsta visos problemos.

Ameera, o pasviesinimui naudojate kiek svesesne presuota pudra negu pagrindo spalva? ax.gif Su patamsinimu tai man aisku, bet vat su pasviesinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 04 14, 16:31)
atsiliepimas apie chanel mat lumiere

4u.gif kokia spalvyte turit? 4u.gif
Atsakyti
šiandien išbandžiau GA pudra, konsultantė pasakė, kad riebiai odai Luminous silk tinka, o sausai designer lift. Pabandžiau tą Luminous silk, bet blizgesys labai greitai išlindo...pagal atsiliepimus man susidarė įspūdis, kad designer lift riebiai odai tinka...kitą kartą ją išbandysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 20 balandžio 2013 - 11:43
QUOTE(style18 @ 2013 04 20, 12:43)
šiandien išbandžiau GA pudra, konsultantė pasakė, kad riebiai odai Luminous silk tinka, o sausai designer lift. Pabandžiau tą Luminous silk, bet blizgesys labai greitai išlindo...pagal atsiliepimus man susidarė įspūdis, kad designer lift riebiai odai tinka...kitą kartą ją išbandysiu

Na kiek as domejausi tai luminous silk yra sausiaodems, riebiaodems yra lasting silk, pastaraja kazkada turejau, bt visiskai nepatiko schmoll.gif Noreciau ta taip giriama desinger lift isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 04 20, 13:48)
Na kiek as domejausi tai luminous silk yra sausiaodems, riebiaodems yra lasting silk, pastaraja kazkada turejau, bt visiskai nepatiko  schmoll.gif Noreciau ta taip giriama desinger lift isbandyti  g.gif

ant manęs ji patamsėjo, kodėl tau nepatiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 20 balandžio 2013 - 13:17
QUOTE(style18 @ 2013 04 20, 14:16)
ant manęs ji patamsėjo, kodėl tau nepatiko?

Tiksliai nebepamenu, tas jau buvo pries kokius 3 m. bet pirma, spalva neidealia atitaikiau, bei maskavimas buvo labai menkas, o ir greit nuplaukdavo nuo veido smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 20 balandžio 2013 - 15:03
QUOTE(...Dune... @ 2013 04 20, 09:10)
4u.gif kokia spalvyte turit? 4u.gif

40 beige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 04 20, 10:31)
Ameera, o pasviesinimui naudojate kiek svesesne presuota pudra negu pagrindo spalva?  ax.gif Su patamsinimu tai man aisku, bet vat su pasviesinimu  g.gif

Tikrai taip smile.gif Aišku, pagrindas neturi būti trim tonais per šviesus. Bet kai pastoviai pustoniais keičiasi tai tamsyn, tai šviesyn, tai tik taip. Juk pigiau, nei pirkinėt pudras smile.gif
Atsakyti

i 
Žinutės apie kremus su spalva rašomos čia
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 04 20, 20:19)
Tikrai taip smile.gif Aišku, pagrindas neturi būti trim tonais per šviesus. Bet kai pastoviai pustoniais keičiasi tai tamsyn, tai šviesyn, tai tik taip. Juk pigiau, nei pirkinėt pudras smile.gif

as kartais irgi taip darau, seip man dar gerai pareguliuoja spalva mufe hd microfinish powder
Atsakyti
Jungiuosi i amzinai ieskanciu tobulos pudros kolektyva biggrin.gif Gal kuri man patarsite - esu labai sviesios odos, oda vietomis sausa, jautroka, vietomis normali, nu tikriausiai misrune esu; maskuoti yra ka, nes demiu po spuogeliu nesivengiau sad.gif
Siuo metu aktyviai nagrineju Lancome pudrytes; ant gerai nusveistos odos ir drekinancio kremo isbandziau Lancôme Teint Idole Ultra 24h Foundation, Beige albatre - pirmas ispudis buvo labai geras, jokio sausumo, tempimo, perstejimo pojucio idienojus, maskavimas tikrai neblogas, spalva (kaip suprantu sviesiausia) skyresi nuo kaklo, bet koreguot galima:) taciau po keliu dienu visgi nusprendziau, kad ne ideali ji mano odai - atsirado sausi ploteliai, blizgumas islenda visgi, o pudra kazkaip i poras subega siek tiek.
Po sios isbandziau tos pacios spalvos, Beige albatre, Lancôme Teint Miracle Foundation SPF 15, taciau si pasirode gerokai tamsesne, geltonesne, is karto islindo blizgumas, nu zodziu ni ni.
Db mastau apie Lancôme Photogenic Lumessence Foundation SPF 15, bet pardaveja pabreze, kad veidas tikrai nebus matinis, o blizgumas islys greitai, nes ji skirta visiskai sausaodems. Tai db ir pasimeciau, ar verta bandyti sia treciaja.
Beje, gal kas galite palyginti Lancome pudrytes su Diorskin Nude ar Forever bei Estée Lauder Double Wear Light Stay-In-Place Makeup SPF 10 maskavimo, matinio vaizdo ir sausumo atzvilgiu doh.gif
Jauciu tuoj besiu pirstu pagal sarasa ir pirksiu uzsimerkus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2013 04 23, 14:59)

Db mastau apie Lancôme Photogenic Lumessence Foundation SPF 15, bet pardaveja pabreze, kad veidas tikrai nebus matinis, o blizgumas islys greitai, nes ji skirta visiskai sausaodems. Tai db ir pasimeciau, ar verta bandyti sia treciaja.
Beje, gal kas galite palyginti Lancome pudrytes su Diorskin Nude ar Forever bei Estée Lauder Double Wear Light Stay-In-Place Makeup SPF 10 maskavimo, matinio vaizdo ir sausumo atzvilgiu doh.gif
Jauciu tuoj besiu pirstu pagal sarasa ir pirksiu uzsimerkus lotuliukas.gif  doh.gif

lancome nesu bandzius, diorskin forever seip uzbaigimas matinis, aisku po kazkiek laiko blizgesys islenda, bet va ar ji tiktu sausai odai pasakyt negaliu nes manoji misri. Nude senoji nepatiko nes iskart blizgedavo kaip taukais apteptas veidas, bet va po atnaujinimo teko karta isbandyt tai uzbaigimas buvo superinis matinis naturalus, del drekinimo velgi negaliu nieko pasakyt nes mano oda to nejaucia 4u.gif
Atsakyti