Esu riebios sodos, tai niekaip nesugebu atrast idealiai tinkančios pudros, ką benaudočiau po kelių valandų ant odos atsiranda riebalų sluoksnis
paskutines buvo clarins evermatte, armanio dizaineris,max factos 3 in 1
tai dabar bandysiu 123, gal šita kiek tą matiškumą išlaikys
fainą foto su ja radau 54 Nr
Man bourjois healthy mix siais metais buvo atradimas is pigesniu pudru - produktas vertas 10 balu, nepayginsi su kai kuriom bandytom clinique, chanel pudromis. dabar kaip tik baigieju, pirksiu nauja. nerealiai gaivu veida padaro, bet tuo paciu ir maskavimas,mano nuomone, gan stiprus, taciau naturaliai atrodo. kitas atradimas, taciau is brangesniu,yra estee lauder double wear. nu cia tai pudra uzmaskuoja VISKA. tobulai atrodo nuo pat ankstyvo ryto iki nakties. nereikia nei komopaktines, nei maskuoklio. tiesa,gali kimsti poras. bet tikrai rekomenduoju,kam patinka tobulo veido efektas
QUOTE(rentabili @ 2013 04 14, 09:56)
nesubega,tepu ja ir paakius,tik nepadaugint reikia.
Kosmada,Kristians,Sarma,Drogas,kaina apie 50lt.
Kosmada,Kristians,Sarma,Drogas,kaina apie 50lt.
Ačiū
reikės pabandyt tik įdomu kaip su atspalviais, kiek internete žiūrėjau, tai visai nesuprantu, vienur šviesesni, kitur tie patys daug tamsiau atrodo Ar pakankamas spalvų pasirinkimas pas mus?
Kelios dienos naujoju YSL Touche Éclat mėginuką, tai džiaugiuosi, kad jos neįsigijau, nes dabar kai atšilo, man ji nesilaiko ant veido, išlenda blizgesys gan greitai Nors pradžioj užtepus atrodo išties labai gerai
atsiliepimas apie chanel mat lumiere
dengia plonai, maskuoja vidutiniskai arba silnokai bet uztat veidas labai naturaliai atrodo, ji lengvesne uz dior forever (msn jos abi taiko i ta pacia vartotoju auditorija), kazkiek bligesys islenda o gal pati pudra blizga nes ji mat luminous vienu metu, bet man netrugdo tas blizgesys nes jis lengvas. naudojau dar tik 2kart tai penktadieni pasidazius ryte vakare makiaza atnaujinau, sestadieni issilaike gerai visa diena. Seip pudra man kolkas labai patiko tik ji tragiskai atrodo uztepus ja paakiu zonoj
dengia plonai, maskuoja vidutiniskai arba silnokai bet uztat veidas labai naturaliai atrodo, ji lengvesne uz dior forever (msn jos abi taiko i ta pacia vartotoju auditorija), kazkiek bligesys islenda o gal pati pudra blizga nes ji mat luminous vienu metu, bet man netrugdo tas blizgesys nes jis lengvas. naudojau dar tik 2kart tai penktadieni pasidazius ryte vakare makiaza atnaujinau, sestadieni issilaike gerai visa diena. Seip pudra man kolkas labai patiko tik ji tragiskai atrodo uztepus ja paakiu zonoj
QUOTE(j-urgit-a @ 2013 04 15, 17:45)
cosmo balandzio men. numeris 52 vanilla. Bent jau pas mane toks idetas, dar nebandziau, bet idomu bus palyginti su senaja versija
jei jus apie healthy mix pas mane irgi 52, bus per sviesi
beje siandien clinique even better nuo 7val ryto iki siol (20val) dar ne blizgesiukas neislindo ne reibaliukas, neitiketina arba mano veido oda pasikeite siandien nu dar iki siol su ne viena pudra taip nebuvo nei su chanel mat lumiere nei su dior forever api kitas ne nekalbu, kurios iskart kazkiek blizga, tiesa ciupinejausi ir tryniau smakra tai nusitryne siek tiek
O jums pavyksta idealiai atitaikyt pudros spalva, kad veido spalva tokia pat kaip kaklo/kuno butu?
Man kol kas vos ne misija neimanoma atrodo. Tai per sviesi pudra,tai gelsvu pigmentu per daug turi Ziurejau Lizos Eldridge filmukus kaip issitinkt tinkama, ir vistiek dar ieskau ieskau ir nerandu.
Man kol kas vos ne misija neimanoma atrodo. Tai per sviesi pudra,tai gelsvu pigmentu per daug turi Ziurejau Lizos Eldridge filmukus kaip issitinkt tinkama, ir vistiek dar ieskau ieskau ir nerandu.
sunku su tom spalvom ir netik su spalvom...
tai vos ne vos atrandi tinkamos pudros tinkamą atspalvį tam sezonui - tai žėk - įdegiai/išblukai/pasikeitė sezonas (su kuriuo ir oda pasikeitė)
va taip ieškau ir ieškau amžianai
tai vos ne vos atrandi tinkamos pudros tinkamą atspalvį tam sezonui - tai žėk - įdegiai/išblukai/pasikeitė sezonas (su kuriuo ir oda pasikeitė)
va taip ieškau ir ieškau amžianai
QUOTE(Alaia @ 2013 04 16, 18:19)
O jums pavyksta idealiai atitaikyt pudros spalva, kad veido spalva tokia pat kaip kaklo/kuno butu?
as esu atitaikiusi keleta, beje pastebejau man tinka skirtingu tonu/pustoniu pudros - gelsvos, i ruduma ir neutralios, blogiausiai mano veidas atrodo su rausvais
QUOTE(dominica @ 2013 03 04, 20:30)
kelias dienas naudoju YSL le teint touche eclat, kol kas nuomone apie ja puiki buvau uzsiknisus naujos pudros paieskose, tad sita surizikavau nusipirkti pabandzius tik ant rankos. pati pudra skysta, bet ne begancios teksturos, laaabai lengvai pasiskirsto. ant veido jauciasi super maloniai- tiksliau, isvis nieko nesijaucia patiko, kad galutiniam rezultate oda tikrai svyti, ir tai nera kazkoks 'slapios odos' efektas, greiciau 'as ka tik grizau is savaites atostogu' efektas highlighteriu net nenaudoju su ja. maskavimo prasme nebus labai gera pudra, bet as maskuoti nelabai turiu ka- veido spalva gerai sulygina, aplink nosi kapiliarus paslepia, bet pati odos tekstura, t.y. kazkokios duobutes, randeliai, nelygumai prasisviecia. spuogu tikrai neuzmaskuotu. pasausejusiu vietu visai neparyskino ir i dienos pabaiga nebuvo jokio nuserpetojusios ir nusirutuliojusios pudros vietu ant veido (ko neisvengiau su bandytom estee lauder DW ir DW light, dior nude ir forever, clarins ever matte ir dar keliom neseniai bandytom high end'inem pudrom ), kone visa diena jauciau, kad oda vis dar palaipsniui drekinama. truputi gailiuosi, kad nepirkau vienu ar dviem tonais tamsesnes YSL pudros, nes nors sitos atspalvis dabar tinka idealiai ir net nereikia kaklo pudra dengti, nesimato jokiu perejimo liniju, bet vasara vos idegus jau bus gerokai per sviesi
o man ši YSL visiškai nepatiko nors ir kiek prieš tai drėkinu odą, vistiek pasitepus ja veidas atrodo pleiskanotas. maskuoja vidutiniškai...žodžiu nusivyliau, o gal ji tiesiog man netinka...Mano draugė taipoig ja nusivylė
QUOTE(Alaia @ 2013 04 16, 20:19)
O ne lengviau fiksuojančias priemones turėti kelių spalvų ir taip reguliuoti pudros spalvą? Visada turiu skirtingų presuotų pudrų/bronzantų, kad arba pašviesinčiau, arba patamsinčiau makiažo pagrindą jį fiksuodama. Ir dingsta visos problemos.