Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Bonytia @ 2013 04 11, 18:45)
Šiuo metu naudoju Chanel Vitalumiere Aqua, mano oda sausa ir jautri, tai kol kas patinka  4u.gif YSL nebandžius  ax.gif

Hmm, pas mane mišri oda, tai gal net neverta į Chanel dairytis, gal labai blizgėsiu, jei sausai puikiai tinka g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 04 11, 20:31)
Hmm, pas mane mišri oda, tai gal net neverta į Chanel dairytis, gal labai blizgėsiu, jei sausai puikiai tinka g.gif  smile.gif

Kaip suprantu ji ir yra orientuota sausaodėm, nes man su sausa oda, po visos dienos buvimo su ja - blizgesio nulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 04 11, 20:31)
Hmm, pas mane mišri oda, tai gal net neverta į Chanel dairytis, gal labai blizgėsiu, jei sausai puikiai tinka g.gif  smile.gif

Nuo YSL daug greiciau blizgėti pradėsit 4u.gif Touche Éclat man visiskai nepatiko dėl spalvos oksidavimosi/patamsėjimo ant odos ir riebalavimosi (nors vos užtepus atrodydavo tobulai). Su savo mišria oda Vitalumiere Aquą ne kartą pirkau ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2013 04 12, 09:04)
Nuo YSL daug greiciau blizgėti pradėsit 4u.gif Touche Éclat man visiskai nepatiko dėl spalvos oksidavimosi/patamsėjimo ant odos ir riebalavimosi (nors vos užtepus atrodydavo tobulai). Su savo mišria oda Vitalumiere Aquą ne kartą pirkau ir pirksiu smile.gif

Ačiū už atsiliepimą, Chanel mane labai vilioja, gal pavyks kur mėginukų gauti smile.gif YSL irgi patinka, bet tą oksidaciją jau pastebėjau, nereikia jokio bronzanto net naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 04 12, 11:04)
Ačiū už atsiliepimą, Chanel mane labai vilioja, gal pavyks kur mėginukų gauti smile.gif YSL irgi patinka, bet tą oksidaciją jau pastebėjau, nereikia jokio bronzanto net naudoti smile.gif

jei kazkur pavyks gauti meginuka tai sakyk, mane irgi labai domina smile.gif
siaip esu dabar atradusi drėkinamaji tonalini kremas HYDRA-DEFENSE, toks kaip BB man jis, lengvas bet fainas smile.gif
Atsakyti

i 
Žinutės apie BB kremus perkeltos čia
Atsakyti
ar yra jau pabandziusiu naujiena Lancome vissionaire kur su maskuokliu? ar verta moketi 209lt? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys
Nelabai radau info apie si makiazo pagrinda, esu juo labai susizavejusi-vis tik tai profesionali kosmetika, bet nepatinka, kad negalima gauti meginuku, nes taip paskui ir gaunasi kaupimas.
Jau issirinkau ir baze ir spalvyte sio makiazo pagr.Gal kas bandete ir sulauksiu atsiliepimu?
SLA foto
http://www.salonpro....-pagrindas-30ml
Atsakyti
Isbandziau Bourjois 123. Labai faina. Ant mano idos uztepus visiskai matine. Bet keliu darbo valandu, islenda blizgesiukas ir oda atrodo tikrai graziai. Nors man ir matinis jos uzbaigimas labai patinka, nes tikrai nereikalauja presuotos tepti, ko as nemegstu:) tikrai verta pirkti, viena is geresniu bandyta, o bandzius daug esu, ir brangiu, ir pigiu:)
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 13, 22:31)
Isbandziau Bourjois 123. Labai faina. Ant mano idos uztepus visiskai matine. Bet keliu darbo valandu, islenda blizgesiukas ir oda atrodo tikrai graziai. Nors man ir matinis jos uzbaigimas labai patinka, nes tikrai nereikalauja presuotos tepti, ko as nemegstu:) tikrai verta pirkti, viena is geresniu bandyta, o bandzius daug esu, ir brangiu, ir pigiu:)

O gal esat bandziusi 10h sleep effect , Healthy mix, arba Healthy mix serum ir galit palyginti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 14 balandžio 2013 - 01:36
o į raukšlės neusubėga Bourjois 123? Kurios parduotuvėse ja prekiauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 04 14, 09:36)
o į raukšlės neusubėga Bourjois 123? Kurios parduotuvėse ja prekiauja? g.gif

nesubega,tepu ja ir paakius,tik nepadaugint reikia.
Kosmada,Kristians,Sarma,Drogas,kaina apie 50lt.
Atsakyti