Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 08, 20:24)
Visai noreciau ja pabandyti. Siuo metu tobulas Garnier BB kremas riebiai odai, bet kad spalva per tamsi  verysad.gif  Ieskau kazko panasaus, kad butu lengvas ir teptusi gerai... Kazin gal verta butu isbandyti  g.gif  O tepate presuota ant virsaus?

Nieko netepu ant viršaus smile.gif Ryte 7h pasidažau ir nusivalau kokią 17h-20h. Jeigu vakare dar kur nors einu tai kartais perbraukiu mineraline pudra kaktą ir nosį, bet čia gana retais atvejais. Bet šiaip vakare nebūna nei jokio blizgesio įkyraus, nei nuplaukusi. Tik kartais į vakarą apsitrina pasmakrė, nes kai tokie orai tai be šaliko gi niekur biggrin.gif Man labai įdomu kaip ji elgsis kai ateis karščiai. Žinoma, jeigu jie išvis ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 05, 18:18)
Mergaitės, Guerlain parure de Lumiere tinka mišriai, linkusiai į riebumą?  g.gif  Vienur skaitau, rašo, kad tinka mišriai, kitur rašo, kad labiau tinka normaliai,sausai..
03nr. būtų panašus į Chanel 30nr.? Gal kas turėjo, galėtų palyginti, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Lumiere 03 neatitinka net kitų Guerlain 3-čių numerių-Lumiere šviesesnė. Chanelio nr30 neatitinka visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 04 08, 22:53)
Lumiere 03 neatitinka net kitų Guerlain 3-čių numerių-Lumiere šviesesnė. Chanelio nr30 neatitinka visiškai.

dekui labai..o pasirode visai kitaip..todel ir nekenciu kristes apsvietimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 06, 17:57)
Apie buorjois 123.
As naudoju 51 spalva,kaip raso Galadriele is tikro ji maskuoja neblogai,sakyciau net gerai,bet ant veido lengva,turi uzbaigiamaji ispudi tokio matinio sydo,labai gerai pastebeta kad suteikia pailsejusio skaistaus veido ispudi,nors pati matine,maskuoja lygina poras,dienai ideali pudryte,vakarui man noretusi didesnio maskavimo ir pati nzn ko,greitai dziusta ant veido,galima sluoksniuoti
bet uzsimaniau tos lancome vis galvoju-brangesne bus geresne
Ai minusiukas 123 visgi pasausejimus ryskina,dienos begyje kai oda pasiriebaluoja man ji dar graziau atrodo,matiskuma tikrai ilgai laiko,pati pudros tekstura lengva,prie skystesniu ji,tepu ja ir paakius-i raukslytes nesubega,jeigu nepadaugini.

ar čia kalba eina apie šią pudrą? Gal galėtumėt kas spalvas pakomentuoti? Kuris nr tinka šviesesnei odai?
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 04 10, 10:28)
ar čia kalba eina apie šią pudrą? Gal galėtumėt kas spalvas pakomentuoti? Kuris nr tinka šviesesnei odai?

taip apie sia
As naudoju 51spalva,pati sviesiausia, i gelsvuma,man vos per sviesi,bet 52 man per tamsus
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 10, 13:25)
taip apie sia
As naudoju 51spalva,pati sviesiausia, i gelsvuma,man vos per sviesi,bet 52 man per tamsus

nuorodoj nuo 53 prasideda. Na, man panašu reiktų 52. Ar daug skiriasi kaina nuo imestos nuorodeje ir parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 04 10, 15:34)
nuorodoj nuo 53 prasideda. Na, man panašu reiktų  52. Ar daug skiriasi kaina nuo imestos nuorodeje ir parduotuvėje?

As irgi sviesiaode, bet parduotuvej prie ju kvailu apsvietimu pasirinkau 53. Tikrai tamsoka...tenka ir kakla uzrudint kad bendras vaizdas susilygintu. Gal tikrai geriau butu 52 numeriukas. O jau pagal web nuotrauka tikriausiai niekada neissirinkciau pudros smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri isbandete sia naujiena? kuo ji skiriasi nuo klasikines healty mix?

user posted image
Atsakyti
Bent jau man sausesne. Mano sausai odai geresne buvo senoji versija... smile.gif
Atsakyti
Kas naudojate Giorgio Armani designer pudryte,parasykit ar lygina veiduka,ar paslepia poras.turiu pasipletusias poras,noriu pudrytes kad maximaliai lygintu oda,bandziau teint idole ultra,sausina ji ir man ji sunkoka,norisi lygaus,skaistaus vaizdo.i kokias pudras dar ziureti,kasdien bazes naudot nenoriu.
Atsakyti
Sveikos,

kurią pudrą rinktumėtės, jei abi bandžiusios? Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat ar Chanel Vitalumiere Aqua? YSL patinka, jau antrą mėginuką bandau, bet vis ramybės neduoda Chanel smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2013 04 10, 18:58)
Kas naudojate Giorgio Armani designer pudryte,parasykit ar lygina veiduka,ar paslepia poras.turiu pasipletusias poras,noriu pudrytes kad maximaliai lygintu oda,bandziau teint idole ultra,sausina ji ir man ji sunkoka,norisi lygaus,skaistaus vaizdo.i kokias pudras dar ziureti,kasdien bazes naudot nenoriu.

Manau nė viena pudra visiškai nepaslėps porų, bet ši pudra išties gera, tačiau jos nesirinkčiau šiltuoju sezonu, kiek mėginau, man ji labiau žiemai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 04 11, 18:08)
Sveikos,

kurią pudrą rinktumėtės, jei abi bandžiusios? Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat ar Chanel Vitalumiere Aqua? YSL patinka, jau antrą mėginuką bandau, bet vis ramybės neduoda Chanel smile.gif

Šiuo metu naudoju Chanel Vitalumiere Aqua, mano oda sausa ir jautri, tai kol kas patinka 4u.gif YSL nebandžius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 11 balandžio 2013 - 18:45