Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rentabili @ 2013 04 05, 18:34)
taip iseina kad 3,nes nei per sviesaus nei per ruzavo nenoriu.parasykit kaip patinka si pudra,mane sudomino tai kad lygina veido reljefa,maskuoja rauksleles ir poras
Siandien gavau meginuka lancome teint idole,be tu 24h,tai kiek as suprantu tai yra senesnis variantas.sunku vertinti nes spalva 4,oi kaip nemano,ir tokia ruda niekad nebunu,siaip tepesi maloniai,gal ir kiek uzmaskuoja poras,bet man ryskina pasausejimus.

Tai vienintelis variantas, kuris tiko mano misriai odai , T zona labai riebi , o si pudra gerai laiko blizgisi rolleyes.gif Patinka , kad yra lenga , vasaros sezonu neapsunkina veido . Perku jau 3 buteliuka smile.gif

Naudojau ir Clinique , ir Dior Forever , ir Ester Lauder Double Wear , bet lancome teint idole 24h man geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 04, 09:19)
Merginos padekit issirinkti
Perskaiciau dvi kreminiu temas ir lancomo ir info visvien neradau
Noriu pirkti Lancome teint idole 24h bet su spalvom visiska makalyne...
Mano oda sviesi,pvz naudoju buorjois 51 ji man vos per sviesi,revlon 200 nude praktiskai idealiai tinka spalva,i kokia lancome ziureti,nes ju atspalviu daug,vienur zymima trim skaiciais,kitur dar ir raidem,pasimeciau.

Aš naudoju šią pudrą 4u.gif Turiu 001 spalvą, tai žiemai ji man tamsoka, bet rudenį ir pavasarį tinka idealiai. Bandžiau ir 003, bet aš su ja atrodau oranžinė...

Jeigu lyginti su Bourjois, bandžiau Healthy Mix 52 numeriuką, kuris tiko idealiai, nes 51 buvo per šviesus. Dabar naudoju Bourjois 123 irgi 52 numeriuką, tai jis man vos vos tamsokas, bet kiek įdegus bus liuks. Bandžiau ir Revlon Colorstay, bet nepamenu koks numeriukas buvo - ar 150, ar 180 g.gif Atrodo 180... Tai irgi tiko puikiai.

Lyginau Bourjois 123 52 numeriuką su Lancome 24h 001 numeriuku, tai Lancome tamsesnė, bet ji puikiai prisitaiko prie odos spalvos ir nerealiai gerai išlygina odos reljefą.

003 neimkite - ji jums bus labai labai per tamsi, ypač jei naudojate HM 51. 001 manau bus pats tas. Arba ieškokite amerikietiškos numeracijos - ten daugiau spalvų ir yra pusiniai atspalviai.

Jeigu kalbėti apskritai apie šią pudrą, tai iš pradžių kelis pirmus mėnesius ji man buvo ideali ir geriausia iš kada nors naudotų pudrų, nes ir maskuoja, ir matizuoja, ir lygina odą, ir paslepia poras, ir suteikia skaistumo, gaivumo, ir šiaip ant veido atrodo fantastiškai, nes su ja visada susilaukiu komplimentų dėl odos wub.gif Bet paskui, po ilgesnio naudojimo mano oda išprotėjo, ėmė riebaluotis ir Lancome matizavimo man buvo kiek mažoka, bet nuomonė apie šią pudrą vis vien gera, nors šiai dienai ji man atrodo tokia daugiau vakarinė, skirta sunkesniam, detalesniam makiažui - kasdienai ji gali būti kiek sunkoka, tai iškeičiau ją į savo naująjį atradimą Bourjois 123 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 05 balandžio 2013 - 17:55
Mergaitės, Guerlain parure de Lumiere tinka mišriai, linkusiai į riebumą? g.gif Vienur skaitau, rašo, kad tinka mišriai, kitur rašo, kad labiau tinka normaliai,sausai..
03nr. būtų panašus į Chanel 30nr.? Gal kas turėjo, galėtų palyginti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Aciu.labai padejot,visgi supratau kad su Galadriele odos spalvos panasios ir man reikia 1 numeriuko.dekui.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 05, 19:18)
Mergaitės, Guerlain parure de Lumiere tinka mišriai, linkusiai į riebumą?  g.gif  Vienur skaitau, rašo, kad tinka mišriai, kitur rašo, kad labiau tinka normaliai,sausai..
03nr. būtų panašus į Chanel 30nr.? Gal kas turėjo, galėtų palyginti, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Ji skirta sausai odai iš esmės, todėl matiškumą vargiai laiko, plius dengimas jos lengvas. Lingerie de Peau tiktų labiau, vidutinis dengimas, bet išlieka natūralus vaizdas, nesudaro kaukės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2013 04 05, 18:50)

Gal galit plačiau papasakot apie Bourjois 123? Kuo patinka?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 05, 19:18)
Mergaitės, Guerlain parure de Lumiere tinka mišriai, linkusiai į riebumą? 

man atrodo visai netinka, mėginuką turėjau, labai greitai blizgėti veidas pradėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 balandžio 2013 - 10:38
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 04 06, 05:15)
QUOTE(Galadrielė @ 2013 04 05, 18:50)

Gal galit plačiau papasakot apie Bourjois 123? Kuo patinka?

Naudoju dar tik apie 2 savaites, tad kol kas ta nuomonė nėra labai tvirta - manau išsamiau galėsiu papasakoti tik po kokio mėnesio ar daugiau.

Šiai dienai ji man patinka, nes:
- neblogai maskuoja
- suteikia gaivaus, pailsėjusio, skaistaus veido įspūdį
- yra matinė, matiškumą išlaiko visą dieną ir ilgiau (mano oda mišri)
- nenuplaukia nuo veido net ir ekstremaliomis sąlygomis (sniegas, karštis ir pan.)
- nekemša porų (būtent dėl porų kimšimosi man gana sunku rasti tinkančią pudrą, tačiau ši kol kas elgiasi gerai)
- nesubėga į raukšlytes (kaktoje, jeigu raukausi, prie lūpų, po akimis ir pan)
- dar labai patinka kaina biggrin.gif

Apskritai, po kelių dienų naudojimo pasakiau sau, kad jeigu ji ir toliau elgsis taip, kaip šiandien ir toliau man taip patiks, tai visi tikrai daugiau nepirksiu Lancomų, Chanelių ir pan pudrų, nes Bourjois gamina puikią kosmetiką už dar puikesnę kainą 4u.gif
Atsakyti
Apie buorjois 123.
As naudoju 51 spalva,kaip raso Galadriele is tikro ji maskuoja neblogai,sakyciau net gerai,bet ant veido lengva,turi uzbaigiamaji ispudi tokio matinio sydo,labai gerai pastebeta kad suteikia pailsejusio skaistaus veido ispudi,nors pati matine,maskuoja lygina poras,dienai ideali pudryte,vakarui man noretusi didesnio maskavimo ir pati nzn ko,greitai dziusta ant veido,galima sluoksniuoti
bet uzsimaniau tos lancome vis galvoju-brangesne bus geresne
Ai minusiukas 123 visgi pasausejimus ryskina,dienos begyje kai oda pasiriebaluoja man ji dar graziau atrodo,matiskuma tikrai ilgai laiko,pati pudros tekstura lengva,prie skystesniu ji,tepu ja ir paakius-i raukslytes nesubega,jeigu nepadaugini.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 06, 19:57)
Apie buorjois 123.
As naudoju 51 spalva,kaip raso Galadriele is tikro ji maskuoja neblogai,sakyciau net gerai,bet ant veido lengva,turi uzbaigiamaji ispudi tokio matinio sydo,labai gerai pastebeta kad suteikia pailsejusio skaistaus veido ispudi,nors pati matine,maskuoja lygina poras,dienai ideali pudryte,vakarui man noretusi didesnio maskavimo ir pati nzn ko,greitai dziusta ant veido,galima sluoksniuoti
bet uzsimaniau tos lancome vis galvoju-brangesne bus geresne
Ai minusiukas 123 visgi pasausejimus ryskina,dienos begyje kai oda pasiriebaluoja man ji dar graziau atrodo,matiskuma tikrai ilgai laiko,pati pudros tekstura lengva,prie skystesniu ji,tepu ja ir paakius-i raukslytes nesubega,jeigu nepadaugini.

Idealiai viskas parašyta apie ją thumbup.gif Lancome 24h pasausėjimus labiau ryškina nei Bourjois, atkreipkit dėmesį į tai, jeigu oda dehidratuoda ar linkusi šerpetoti.
Bourjois man irgi dienai puiki kai turiu ką pamaskuoti arba žinau, kad reikia gerai atrodyti iki pat vakaro, nes su ja aš esu užtikrinta, kad vakare pasižiūrėjusi į veidrodį nerasiu plėmuoto veido ar nuplaukusios pudros.
Lancome 24h palieku vakarui, įvairiems renginiams ir preciziškesniam makiažui, o kai oda puikios būklės, tai išvis naudoju tik maskuoklį arba mineralinę 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif po truputėlį sugrįžtu į kosmetikos pasaulį, nes kurį laiką buvau užsisėdėjus namie ir nustojus dažytis. Atradau super pudrytę - Nouba Staminal foundation.. Man asmeniškai atrodo super profesionaliai, labai gerai maskuoja, turi spf, liftingą, praktiškai nereikeiėtų naudoti kitų priemonių ant viršaus, jei oda ne probleminė. Gana ilgai neprasimuša riebumas.
O prisiskaičius jūsų pagyrų, nusprendžiau, kad paprastesnesniams išėjimams reikėtų turėt ir kažką pigesnio, todėl įsigijau Bourjois 123. Iš pradžių nustebino tas skystumas, bet kaip už tokią kainą tikrai nebloga pudrytė. Man asmeniškai maskavimo gal šiek tiek per mažai, bet labai smagiai atrodo odos paviršius. Pabandysiu ilgesnį laiką, pažiūrėsiu kaip nešiosis, riebaluosis, laikysis ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2013 04 06, 20:20)
Idealiai viskas parašyta apie ją thumbup.gif Lancome 24h pasausėjimus labiau ryškina nei Bourjois, atkreipkit dėmesį į tai, jeigu oda dehidratuoda ar linkusi šerpetoti.
Bourjois man irgi dienai puiki kai turiu ką pamaskuoti arba žinau, kad reikia gerai atrodyti iki pat vakaro, nes su ja aš esu užtikrinta, kad vakare pasižiūrėjusi į veidrodį nerasiu plėmuoto veido ar nuplaukusios pudros.
Lancome 24h palieku vakarui, įvairiems renginiams ir preciziškesniam makiažui, o kai oda puikios būklės, tai išvis naudoju tik maskuoklį arba mineralinę 4u.gif

Visai noreciau ja pabandyti. Siuo metu tobulas Garnier BB kremas riebiai odai, bet kad spalva per tamsi verysad.gif Ieskau kazko panasaus, kad butu lengvas ir teptusi gerai... Kazin gal verta butu isbandyti g.gif O tepate presuota ant virsaus?
Atsakyti