Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Mano jautriai odai labai tikdavo HM, bet va pabandziau naujaji varianta ir vaikstau visa plėmėta... sad.gif Ka dabar reikės daryti?
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2013 04 02, 19:33)
Mano jautriai odai labai tikdavo HM, bet va pabandziau naujaji varianta ir vaikstau visa plėmėta... sad.gif Ka dabar reikės daryti?

daznai pudra plemais nueina,nes truksta drekinimo,tai sausesnes odos vietos,kur labiau igeria pigmenta ir susidaro tamsesni plemai.gal tiesiog truksta drekinimo,o pudra nekalta.
Atsakyti
Merginos, kuri is chanel pudru butu labiausiai maskuojanti? ne matizuojanti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2013 04 02, 19:33)

O kaip atrodo tas naujasis variantas hm pudros? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2013 04 02, 18:33)

O kaip išmėtė - pati oda išberta nuvalius pudrą ar išmėtė nes pudra į plėmus susimetė? g.gif

Kas naudojot, ar galit pasakyti, ar ši naujoji riebesnė už senąją HM ar matiškesnė?

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 02, 20:03)
O kaip atrodo tas naujasis variantas hm pudros?  blush2.gif

Šita:

http://www.bourjois...._mix_foundation
Atsakyti
Merginos padekit issirinkti
Perskaiciau dvi kreminiu temas ir lancomo ir info visvien neradau
Noriu pirkti Lancome teint idole 24h bet su spalvom visiska makalyne...
Mano oda sviesi,pvz naudoju buorjois 51 ji man vos per sviesi,revlon 200 nude praktiskai idealiai tinka spalva,i kokia lancome ziureti,nes ju atspalviu daug,vienur zymima trim skaiciais,kitur dar ir raidem,pasimeciau.
Atsakyti
Bandziau YSL Le Touch Eclat skysta pudra, tai mano probleminei odai labai tiko ir pati pudra labai patiko, tokia silko svelnumo ir graziai dengia.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 02, 21:03)
O kaip atrodo tas naujasis variantas hm pudros?  blush2.gif

Gavau megineli ir pati isbandziau ta naujaja hm pudra. Na ir galiu pasakyti kad man tiko ir patiko idealiai thumbup.gif mano oda sausa tsi man ja taip malonoai drekina, tepasi labai lengvai ir graziai. Zodziu sio menesio pirkinys garantuotas ax.gif beje senosios pudros nebuvau bandzius, tai man labai smagus atradimas wub.gif
Atsakyti
Naujoji matiškesnė ir oda po kiek laiko tokiais sausais plėmais pasidare. Galvojau sutapimas, gal tikra ioda issausejo, bet kita diena naudojau senaja ir nieko panasaus nebuvo.
Atsakyti
ir as bandziau YSL Le Teint Touche Eclat, mano oda isausejusi po zemos,nors labai labai rupinuosi ja, bet orai ir sildymas daro savo sad.gif ka galiu pasakyti, visai netiko sad.gif po guerlain parure de lumiere ar Aqua, si atrodo kaip skystas vandenukas sad.gif serpetojimus pabreze, plius matosi mano raudonumas. Prasau patarkite ka galima dar pabandyti sausai odai. Gal zinote kur galima dar nusipirkti Guerlain Parure Aqua? buvo tobula pudra.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 04, 09:19)
Merginos padekit issirinkti
Perskaiciau dvi kreminiu temas ir lancomo ir info visvien neradau
Noriu pirkti Lancome teint idole 24h bet su spalvom visiska makalyne...
Mano oda sviesi,pvz naudoju buorjois 51 ji man vos per sviesi,revlon 200 nude praktiskai idealiai tinka spalva,i kokia lancome ziureti,nes ju atspalviu daug,vienur zymima trim skaiciais,kitur dar ir raidem,pasimeciau.

as naudoju Lancome teint idole 24h 03 atspalvi , tai jis toks vidutinis , prisitaiko prie odos smile.gif
galite pabandyti 01-Beige Albâtre - jis labai svesus . 02 atspalvis sviesus bet turi rozinio atspalvio smile.gif
tiksiuosi kazkiek padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2013 04 05, 17:08)
as naudoju  Lancome teint idole 24h  03 atspalvi , tai jis toks vidutinis , prisitaiko prie odos   smile.gif
galite pabandyti 01-Beige Albâtre   - jis  labai svesus .  02 atspalvis sviesus bet turi  rozinio atspalvio smile.gif
tiksiuosi kazkiek padejau   4u.gif

taip iseina kad 3,nes nei per sviesaus nei per ruzavo nenoriu.parasykit kaip patinka si pudra,mane sudomino tai kad lygina veido reljefa,maskuoja rauksleles ir poras
Siandien gavau meginuka lancome teint idole,be tu 24h,tai kiek as suprantu tai yra senesnis variantas.sunku vertinti nes spalva 4,oi kaip nemano,ir tokia ruda niekad nebunu,siaip tepesi maloniai,gal ir kiek uzmaskuoja poras,bet man ryskina pasausejimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 05 balandžio 2013 - 16:36