Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(Elijaaa @ 2013 03 29, 08:26)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Esu mezgusi skara is angora 2 sokoladiniu tai forma laiko puikiai, bet va pilka spalva visai nenorejo laikyti formos. Atrodo ir siulas pats, bet kazkodel taip jau yra.
Ar jums nekanda angora 2?

Bet ar jums Angora2 gerai nesiojasi? Man tai lb issitaso, praranda forma... Va kai nusimezgiau is Princeses dvigubu siulu, tai tampau, veta ir metau ir nieko - visad grazi ir formoj thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės, ar dar būtų norinčių tą mėlyną skarą pirkti? schemą tiksliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 04 02, 21:47)
mergaitės, ar dar būtų norinčių tą mėlyną skarą pirkti? schemą tiksliau biggrin.gif

as taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 04 02, 22:47)

ir as
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 28, 16:15)
mergaitės, aš tą skarą nupirkčiau, bet tik rytoj arba pirmadieni

ir as prisideciau, jei nepavelavau 4u.gif
Atsakyti
ir aš smile.gif
Atsakyti

Schema iš Ravelrio kiek kitokia negu mėlynoj skaroj . Yra tarpinės lygaus rašto eilės , aišku , galima jų nemegzti , bet tada reikia pasikoreaguoti krašto ir vidurio raštą . Žadėjau parašyti autorei , bet su rusiškom raidėm , kai jų nėr ant klaviatūros , kiek sunkiau , tai dar neužklausiau . Galėsim padiskutuot , jei pirksit.
Atsakyti
Ir aš prisidėčiau.
Atsakyti
aš taip pat jungiuos
Atsakyti
priimkit ir mane 4u.gif
Atsakyti
ir as
Atsakyti

ir aš noriu 4u.gif
Atsakyti