Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(angulyte @ 2013 03 28, 19:23)
Ir aš prisidėčiau. Man mėlynoji irgi labai miela dūšiai  mirksiukas.gif
O tuo pačiu pasirodysiu ir savo paskutinę nunarpliotą skarą user posted image

Labai graži skarytė thumbup.gif thumbup.gif , o kaip vadinasi ? T.y. schemutė iš kur ?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 28, 16:15)
mergaitės, aš tą skarą nupirkčiau, bet tik rytoj arba pirmadienį.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Esu mezgusi skara is angora 2 sokoladiniu tai forma laiko puikiai, bet va pilka spalva visai nenorejo laikyti formos. Atrodo ir siulas pats, bet kazkodel taip jau yra.
Ar jums nekanda angora 2?
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 03 29, 07:26)
Ar jums nekanda angora 2?

aš pati esu alergiška vilnai ir visokiems plaukuotiems dalykams, tai net megzdama krapštausi biggrin.gif o tas, kam dovanoju, tikiuosi galės nešioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 03 29, 00:02)
Labai graži skarytė  thumbup.gif  thumbup.gif  , o kaip vadinasi ? T.y. schemutė iš kur ?

O va su schemutėm ne kažkas - kadangi pagrinde vyko improvizacija mirksiukas.gif Gėlytės ir pati apačia iš Fylered ax.gif
Atsakyti
stai ir as atnesu skaryteuser posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražių skarų pasižiūrėjau wub.gif
aš ir vieną mezgu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2013 03 29, 21:11)
stai ir as atnesu skaryteuser posted image

Nu graži ta Aqua spalva thumbup.gif Ir skarytės iš jų nepakartojamos 4u.gif
Atsakyti
Man tai Angora 2 siūlai visai nepatiko, ir skarų iš jų tikrai nebemegsiu.
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2013 03 30, 14:50)
Man tai Angora 2 siūlai visai nepatiko, ir skarų iš jų tikrai nebemegsiu.

Skarom jie ir man nepatinka... Formos nelaiko visiškai. schmoll.gif Bet kitiem projektam - visai nieko siūliukas. thumbup.gif Man svarbiausia, jog man nekanda. thumbup.gif
Atsakyti
angulyte, o kas geriausiai laiko? ne iš visai plonų. Roma man nelimpa, per plonas.
Atsakyti
Skarai man patiko angora de luxe , bet čia skonio reikalas . Nelabai pūkuoti , nekanda , ne visai ploni , kaina maža biggrin.gif . Ieškosiu norimos spalvos dar vienai skarai.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 31, 17:21)
angulyte, o kas geriausiai laiko? ne iš visai plonų. Roma man nelimpa, per plonas.

Man labai patiko vaizdas ir rezultatas iš Baltikos. 4u.gif Ir nepūkuotas siūlas, ir kas svarbiausia - nekanda. Kam kandimas neaktualus - Idealiai skaroms - Aade long siūliukai. Mano skara iš plonų (8/1), bet draugei buvau nupirkus storesnius (8/2) - rezultatas nei kiek ne prastesnis. Galiu pasakyt - TOBULAS. thumbup.gif Mano skaros pagrinde iš šių siūliukų yra mezgamos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 02 balandžio 2013 - 16:58