as ir deduos
ir as prisideciau
Turiu schemutę "Užmirštų sparnų" , tik ten kažkokia variacija , kur tarp rašto eilių mezgasi eilės be rašto , reiktų keist , kad gaut variantą mėlyna skara
QUOTE(RZK @ 2013 03 20, 12:40)
Turiu schemutę "Užmirštų sparnų" , tik ten kažkokia variacija , kur tarp rašto eilių mezgasi eilės be rašto , reiktų keist , kad gaut variantą mėlyna skara
gal gali pasidalint schema? kaip tik baigiau skarą ir žvalgaus naujo įdomaus rašto.
lietuviški aprašai ir schemos yra knygoje
APYKALAIŲ ŠALIKŲ SKAIRŲ MEZGIMAS VIRBALAIS
APYKALAIŲ ŠALIKŲ SKAIRŲ MEZGIMAS VIRBALAIS
QUOTE(Lea Lu @ 2013 03 03, 09:12)
Naujos temutės kūrėjai didelis ačiū.
Aš irgi nesupratau, kurią skarą daiveee bando megzt.
Gal kas turėtumėte Revontuli aprašymą lietuvių kalba, nusipirkau Aade long siūliukus, ir mačiau kad iš jų gaunasi nuostabi Revontuli. Užsienio kalbos netinka, nesuprasiu kaip ten platint, aš tik schemas galiu megzt. Mačiau kai kas mezgė iš lietuvaičių, tai gal išsivertėt? Arba jei ir nemezgėt bet galėtumėte padėti suprasti aprašymą- kaip ten platinama? kas kiek eilių?
Aš irgi nesupratau, kurią skarą daiveee bando megzt.
Gal kas turėtumėte Revontuli aprašymą lietuvių kalba, nusipirkau Aade long siūliukus, ir mačiau kad iš jų gaunasi nuostabi Revontuli. Užsienio kalbos netinka, nesuprasiu kaip ten platint, aš tik schemas galiu megzt. Mačiau kai kas mezgė iš lietuvaičių, tai gal išsivertėt? Arba jei ir nemezgėt bet galėtumėte padėti suprasti aprašymą- kaip ten platinama? kas kiek eilių?
Sveikos,
pasakykit Jus man mergginos, kaip graziai sumegzt 3 akis kad virsuje liktu vidurine, zinau kad apie tai rasete, na bet niekur nerandu
pasakykit Jus man mergginos, kaip graziai sumegzt 3 akis kad virsuje liktu vidurine, zinau kad apie tai rasete, na bet niekur nerandu
QUOTE(Jurgitele @ 2013 03 26, 09:52)
Sveikos,
Angliškai s2kpsso . Pažiūrėkit čia .
Darau taip : dvi akis nuimti ant deš. virbalo , bedant per antros akies vidurį iš kairės , išmegzti gerai trečią akį , tada tas nukeltas pertraukti per išmegztą . Vidurinė akis gražiai gula ant sumegztų viršuje.
Pabandykit ir išmezgsit .
QUOTE(RZK @ 2013 03 26, 10:33)
Angliškai s2kpsso . Pažiūrėkit čia .
Darau taip : dvi akis nuimti ant deš. virbalo , bedant per antros akies vidurį iš kairės , išmegzti gerai trečią akį , tada tas nukeltas pertraukti per išmegztą . Vidurinė akis gražiai gula ant sumegztų viršuje.
Valiooo, abai graziai gaunasi, aciukas dideliausias
mergaitės, aš tą skarą nupirkčiau, bet tik rytoj arba pirmadienį.
ar gerai laiko formą Midaros Angora2? pirmą kartą iš jų mezgu ir labai patinka megzti, bet galvoju kas bus toliau
ar gerai laiko formą Midaros Angora2? pirmą kartą iš jų mezgu ir labai patinka megzti, bet galvoju kas bus toliau
as irgi is angora 2 dabar skara mezgu
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 28, 16:15)
mergaitės, aš tą skarą nupirkčiau, bet tik rytoj arba pirmadienį.
Ir aš prisidėčiau. Man mėlynoji irgi labai miela dūšiai
O tuo pačiu pasirodysiu ir savo paskutinę nunarpliotą skarą