Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

priklauso nuo to kaip mėgsti nešiot? Jei ant pečių tai manau geriau skara, jei kaip šaliką tai pusskare, man pusskares labiau patinka ir patogesnes, nes aš aplink kaklą vynioju.
Atsakyti
Dar kartelį kreipiuosi pagalbos... Numezgiau aeolian 12 k. yuka, po to transition, viskas buvo gerai pagal raštą, o dabar kai pradėjau agave megzti prieš vidurinę akį trūksta kelių akių pagal rašta, o ir raštas pats pradeda negražiai "įsipaišyti", nesuprantu ką ne taip darau... Jei būčiau anksčiau suklydusi, būtų kažkur vizualiai raštas išsikraipęs, o dabar lyg ir viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2013 03 19, 11:00)
Dar kartelį kreipiuosi pagalbos... Numezgiau aeolian 12 k. yuka, po to transition, viskas buvo gerai pagal raštą, o dabar kai pradėjau agave megzti prieš vidurinę akį trūksta kelių akių pagal rašta, o ir raštas pats pradeda negražiai "įsipaišyti", nesuprantu ką ne taip darau... Jei būčiau anksčiau suklydusi, būtų kažkur vizualiai raštas išsikraipęs, o dabar lyg ir viskas gerai...

o agave schemoj paryškintą brūkšniuką kaip mezgi? g.gif 3 sumezgi? g.gif
Atsakyti
As vis vargstu su grazios skaros apieska smile.gif

Gal zinote kaip si skara vadinasi http://fotki.yandex..../633515/?page=0

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 03 19, 11:02)
o agave schemoj paryškintą brūkšniuką kaip mezgi? g.gif 3 sumezgi? g.gif

Net neatkreipiau dėmesio, kad jis paryškintas doh.gif blush2.gif , čia ir bus bėda, nes tik po dvi tesumezgiau, AČIŪ thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2013 03 19, 12:45)
As vis vargstu su grazios skaros apieska smile.gif

Gal zinote kaip si skara vadinasi http://fotki.yandex..../633515/?page=0

visai norėčiau šios skaros schemos...... man tai jinai tokia visai graži. Nes dabar tai pastoviai visos lapuotos, kurias smezgu. Lapeliai ir lapeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 19, 14:11)
visai norėčiau šios skaros schemos...... man tai jinai tokia visai graži. Nes dabar tai pastoviai visos lapuotos, kurias smezgu. Lapeliai ir lapeliai smile.gif

Čia dizainerės Анны Рябовой schema . Paieškokit .
Atsakyti
Radau, vadinasi Forgotten Wings RAVELRYJE , jei kas pirksit , prisidėsiu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 19 kovo 2013 - 15:01
QUOTE(RZK @ 2013 03 19, 15:54)
Radau, vadinasi Forgotten Wings  RAVELRYJE ,  jei kas pirksit , prisidėsiu .

prie pirkimo ir aš prisidėčiau.
simpatiška skarytė.
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2013 03 19, 17:36)
prie pirkimo ir aš prisidėčiau.
simpatiška skarytė.

ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 19, 19:05)

Tai kas galėtų "pajamt" ?
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 03 19, 20:20)