Paskaitinejau supratau kaip pradeti, bandysiu tik norejau paklaust del tu skyliu kad jos tokios nesigautu kaip Jus daret, gal yra koks filmukas youtubei kur butu galima paziuret kaip be tu skyliu padaryt, nes man jos irgi nelabai bet jei nebus kaip paaiskint tiks ir taip
QUOTE(tutsini @ 2013 11 14, 17:17)
Paskaitinejau supratau kaip pradeti, bandysiu tik norejau paklaust del tu skyliu kad jos tokios nesigautu kaip Jus daret, gal yra koks filmukas youtubei kur butu galima paziuret kaip be tu skyliu padaryt, nes man jos irgi nelabai bet jei nebus kaip paaiskint tiks ir taip
Skylės turi būti , nes jos gaunasi iš uždėjimų , nes taip didinasi mezginys . Man gražiau ,kai kraštuose yra po 3 akis (pradžioje mezginio - viena nusiima , dvi mezgasi , gale išsimezga 3 ) , tada gaunasi stabilesnis kraštukas pries skylutes .
Galit pabandyt , pamatysit skirtumą .
na iki jūsų šedevrų man dar labai toli, bet rodau antrą savo blyną
Gail skara
Gail skara
QUOTE(saulėlydis* @ 2013 11 14, 15:50)
Pradžia prie sprando.
Kokia grazi,ir spalva ir sege Kur pirkai tokia puiku daikta(sege)?
Na va,rodausi ir as savo numegzta dali
Net nesitiki,bet jau 21 eiles numegztos!!! Tik kolkas nelabai matyti to trikampio,kazkokia keista forma gaunasi pas mane
Kolkas viskas buvo aisku,viskas paprastai nei paprasciau Bet kaip toliau reikia megzt,tai jau neturiu jokio supratimo
Gal kas nukreips mane tinkama linkme?
Va ta antros dalies shema:
Net nesitiki,bet jau 21 eiles numegztos!!! Tik kolkas nelabai matyti to trikampio,kazkokia keista forma gaunasi pas mane
Kolkas viskas buvo aisku,viskas paprastai nei paprasciau Bet kaip toliau reikia megzt,tai jau neturiu jokio supratimo
Gal kas nukreips mane tinkama linkme?
Va ta antros dalies shema:
QUOTE(rimusia @ 2013 11 14, 18:30)
Kokia grazi,ir spalva ir sege Kur pirkai tokia puiku daikta(sege)?
Ačiū.
Tą smeigtuką - segę padarė kažkas iš SM, jau nepamenu. Paskelbiau, kad ieškau kas pagamintų skyrelyje ir labai patenkinta esu
Ir vel as su savo Sweet dreams, vakar bandziau pradeti bet susiveliau tai noriu iki galo issiaiskint pradzia.
1 eilute geroji puse k2, kyok, k1, kyok, k2
(tai lietuviskai 2 geros, is vienos ismegztos 3 akys, 1 gera , is vienos ismegztos 3 akys ir vel 2 geros )
2 eilute blogoji puse k2, yo, p to last two sts, yo, k2
( lietuviskai 2 geros, uzmetimas, 3 akys blogos, uzmetimas ir 2 geros)
3 eilute k2, kyok, knit to last three stitches, kyok, k2
(2 geros, is vienos ismegztos 3 akys, 3 geros, is vienos ismegztos 3 akys ir 2 geros)
4 eilute k2, yo, p to last two sts, yo, k2 ( 2 geros, uzmetimas, 3 blogos, uzmetimas, 2 geros) ir raso kad 4 eilutei turi buti jau 19 akiu, bet as suskaiciuoju maziau ir nesuprantu kur klystu.
1 eilute geroji puse k2, kyok, k1, kyok, k2
(tai lietuviskai 2 geros, is vienos ismegztos 3 akys, 1 gera , is vienos ismegztos 3 akys ir vel 2 geros )
2 eilute blogoji puse k2, yo, p to last two sts, yo, k2
( lietuviskai 2 geros, uzmetimas, 3 akys blogos, uzmetimas ir 2 geros)
3 eilute k2, kyok, knit to last three stitches, kyok, k2
(2 geros, is vienos ismegztos 3 akys, 3 geros, is vienos ismegztos 3 akys ir 2 geros)
4 eilute k2, yo, p to last two sts, yo, k2 ( 2 geros, uzmetimas, 3 blogos, uzmetimas, 2 geros) ir raso kad 4 eilutei turi buti jau 19 akiu, bet as suskaiciuoju maziau ir nesuprantu kur klystu.
QUOTE(egleja @ 2013 11 15, 17:45)
Sveikos! Pagliau ir as numezgiau skara, deka Angulytes, Aciu jai uz kantrybe. Pasirodau-tik nelabai isejo galas ,gavos tiesus.
Egleja, smagu matyti finišą :-D Šaunuolė ;-) O kraštelį tampei su adatėlėm? Ar siūlas formos nelaiko? Man iš Angoros 2 formos nelaiko :-(
Kazkokia tyla..Gaila,kad nieks neatsako man
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 15, 09:57)
labai maža schema neįžiūriu (ir nepasididina )
kokią čia mezgi
aš kiek mezgusi tai toliau pradedi antrą ir tiek
man taip pat niekas neatsako